Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2019 04 04, 19:54)
labas 4u.gif

sambuca kas do daiktas-goglas meta butelka blink.gif

aha gerimas nešpetnas biggrin.gif, sakoma, kad geriausia jo skonis atsiskleidžia užkandant kavos pupelelmis,esu kažkada buvos degustacijoje bigsmile.gif
QUOTE(jurginėlis @ 2019 04 05, 06:40)
labas 4u.gif

delfis rašo, kad balandis be lietaus, bet galima šlabdriba smile.gif

nus tik nereikia mūsų gasdinti tongue.gif

Sveikos smile.gif

Valio pagaliau penktadienis wub.gif , reik ka nors į šiltnami paset gal smile.gif, kažin jaūu buolves galima ankstyvas sodinti? tik va reiks nulekt nusipirkti pora maišiuku, kažin kaip kainos šiemet ? pernai tai brungios buvo tos veislines
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 05, 07:34)
Valio pagaliau penktadienis  wub.gif , reik ka nors į šiltnami paset gal smile.gif, kažin jaūu buolves galima ankstyvas sodinti? tik va reiks nulekt nusipirkti pora maišiuku, kažin kaip kainos šiemet ? pernai tai brungios buvo tos veislines

Tai jau vasario mėnesį sodino. bigsmile.gif bigsmile.gif Bulves.Brangios ir šiemet sodininkų parduotuvėje,mažas maišiukas virš 6 eurų. blink.gif
Kažin jei nepikuočiau salotų?Sodinčiau tiesiai šiltnamin?Labai nugeibs? ax.gif Taip tingisi. ax.gif
Nuo vakar mokvežoje durpėms akcija,jei ką IK.dU POKUS NUSIPIRKAU.Ir kapų žemėm.Tai vakar su mama tvarkėme kapus.Conikas neblogas gavome tik medelyne.Visur tokios peraugę. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 04 05, 07:41)
Tai jau vasario mėnesį sodino. bigsmile.gif  bigsmile.gif Bulves.Brangios ir šiemet sodininkų parduotuvėje,mažas maišiukas virš 6 eurų. blink.gif
Kažin jei nepikuočiau salotų?Sodinčiau tiesiai šiltnamin?Labai nugeibs? ax.gif Taip tingisi. ax.gif
Nuo vakar mokvežoje durpėms akcija,jei ką IK.dU POKUS NUSIPIRKAU.Ir kapų žemėm.Tai vakar su mama tvarkėme kapus.Conikas neblogas gavome tik medelyne.Visur tokios peraugę. bigsmile.gif  bigsmile.gif

doh.gif hmm.gif gal kokios daugiametės žiemines biggrin.gif

NORS ŠIAIP puiku, jei pagal Jurginelio baisiąsias prognozes balandis be lietaustai pats tas sodinimui smile.gif, žodžiu planai savaitgalio jau aiškus:P

Kas tos cionkos? unsure.gif

man atrodo pernai už didesni maišiuka 7 eur mokejau o už kita maža, kur kelios bulves tik apie 3 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 balandžio 2019 - 07:46
Ačiū, Ingrida. Man reikia rūgščios durpės.
Kokiame medelyne pirkai eglutes ?
Bulvės šiemet be proto brangios. O kokio velnio , nusipirkę pirmą atsėlį, visas suryjate ? Užtektų dar 2-3 metams kaip sėklines sodinti. Žemė įšilusi, pirmyn.
Šiandien atveža kopūstų sėklas, reikės per savaitgalį susėti daigynuose.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 05, 07:59)
Ačiū, Ingrida. Man reikia rūgščios durpės.
Kokiame medelyne pirkai eglutes ?
Bulvės šiemet be proto brangios. O kokio velnio , nusipirkę pirmą atsėlį, visas suryjate ? Užtektų dar 2-3 metams kaip sėklines sodinti. Žemė įšilusi, pirmyn.
Šiandien atveža kopūstų sėklas, reikės per savaitgalį susėti daigynuose.

apie atselius nieko nežinome biggrin.gif, O SODINAME VALGYTI, NAgis lietuviai esame be bulviu niekaip biggrin.gif

šiaip tai sodinu pvz aš nedaug ir paskui dasiperkame žiemai ir sumaišome visas va kur beda, bet iš kitos puse jau tos ankstyvos ir suvalgytos beveik buna mirksiukas.gif
Atsakyti
IK skaičiau kitoj temoj kad mulčiuoji viska iš eiles smile.gif iš kur užsipirkai mulčio?
Atsakyti
pasiliekam mes bulbikes, ne visas suryjam biggrin.gif
Kaimietuke, pernai davei Soraja ir kokią dar? popierka kaime, o pati visai be pomieties hmm.gif

žs bulvių 5 kg apie 5 pinigus kainuoja, bet šiemet ten pasirinkimo jokio kažkodėl rolleyes.gif
Atsakyti
Akims paganyti smile.gif

https://www.facebook...67092950565369/
Atsakyti
ir nuotaikai pakelt
https://scontent.fvn...amp;oe=5D45E4EF
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 05, 12:20)
IK skaičiau kitoj temoj kad mulčiuoji viska iš eiles smile.gif iš kur užsipirkai mulčio?

Iš po šakų smulkintuvo. Savų dar nesmulkinome, bet kaimynas tokių sausų Everestą pridrožė. Paprašiau, davė traktorinį kaušą. Šiaip drožlės visokio kalibro. Stambesnės išrenku, o yra vos ne kaip pjuvenos. Tokiomis prieš kelis metus daug ką mulčiavau. Ilgai laiko. Supūna, patręšia.
Lyžuka, jei ką turi pranešti , rašyk man žinutę SM. Man pašto niekaip nesutvarko. Šiandien jau pagrasinau skustis vartotojų teisėms. blink.gif Man gi darbiniai laiškai ateina. Kaip be rankų.

Jurginėli , daviau tau Soraya ir Gala. Jos beveik identiškos, tik Gala kiek kietesnė. Soraya reikia suvalgyti iki Naujųjų, paskui ji dėmėjasi.
Atsakyti
Ankstyvos bulbos pasodintos, tai ejau uzsirasyt i sporta, du kartus savaitej, nusikirpau ir nusidaziau plaukus kirpykloj, paryskinau antakius ax.gif ir uzsireginau danties taisymui po dvieju savaiciu. Taip netiketai atvaziavo bobkatas ir iskase kanalizacijai transeja, paklojo vamzdzius ir uzkase. Dabar reiks su vyru, su kastuvukais suieskoti kur pakasta vandentiekio slanga ir nusivest iki namo.

Labas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 05 balandžio 2019 - 15:03
QUOTE(sapniukass @ 2019 04 05, 15:03)
Ankstyvos bulbos pasodintos, tai ejau uzsirasyt i sporta, du kartus savaitej, nusikirpau ir nusidaziau plaukus kirpykloj, paryskinau antakius ax.gif ir uzsireginau danties taisymui po dvieju savaiciu. Taip netiketai atvaziavo bobkatas ir iskase kanalizacijai transeja, paklojo vamzdzius ir uzkase. Dabar reiks su vyru, su kastuvukais suieskoti kur pakasta vandentiekio slanga ir nusivest iki namo.

Labas

nu jei to klasikos filmo žodziais "prosto krasavica" biggrin.gif

Ik gerai žinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti