QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 03, 09:49)
na va daviau uždirbti daugiametes.lt
Ką užpirkai ?
Labai ilgai žydi alavijai. Turiu tokį, kai pradeda pavasarį ( man ankstumas būna tada, kai reikia mokyklą puošti mokslo metų uždarymui, čia būna apie gegužės 30 ) tai žydi, paskui tokios spalvotos pažiedės, pradeda sėklas barstyti. nukerpu, kiek patupi ir vėl žydi. Dar panašiai nuo tos datos pražysta vingiorykštinė kraujažolė ir žydi iki rugsėjo. Na, ne tiek jau paskui žydi, kiek spalvą laiko. Pajudini, išbyra. Abu be proto sėjasi. Bandreniai ilgai laikosi. Labai ilgai žydi gludas, kokius 2,5 mėn. Kažkuriuo laiku gausiai, paskui pavieniai žiedai.. Man tai lubinai dar ilgai grojantys. Iškarpau tuos nužydėjusius žiedus, pradeda šoniniai. Ai, dar kažkaip ilgokai laikosi perovskija. Gaura.( ne gaurė)
Dukrytei gero gijimo.
Meri, pati siųsk savo chamus klientui nx. Per minkštas tu žmogus, per geras. Vos man kas pabandytų šakotis, jaučiu nagai ir ragai teliktų. Kažkada ankstyvoje jaunystėje pasiunčiau savo direktorių ant trijų raidžių. Jam tai buvo toooks šokas, kad net kvapą gaudė paraudęs iš pykčio. Susirinkau žaislus ir išėjau kitur.