Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2019 04 01, 14:16)
na ko cia nesuprast net as nesuprantu biggrin.gif

Pavyzdziui vandens nesimas is sulinio, sukinys girgzda, eisiu malkinen, gal vejas duris trinktels.

Sapniuk, ideali kaimynka esi biggrin.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 01, 19:40)

Žiūrėjau kažkiek Auksinius svogūnus. Pasišlykštėjau. Šiemet kaip niekada "neskanūs". Tiesą sakant, įžeidžia mano estetinius jausmus. unsure.gif

Taip norėjau daug nuveikti, o šnipštas gavosi. Pacypinau buhalteriją, palėkiau iki miesto, pasikuičiau namie. Na , nuo rytojaus Luety atsiunčia šilumą, eisiu gėliukų persodinėti. O tai tikrai šalta, kopūstai pasėti trečiadienį šiltnamyje į paletes, o tik tik sėkliukės persprogę. Vasarą tai trečią dieną išlenda.

nematei dar tu paskutinio numerio su Grazuliu biggrin.gif

Sveikos bigsmile.gif
Atsakyti
Labas

Lyzuka, gal neideli ax.gif Bet kazkada kaimyne pradejo svaigt, kad parduos nama ir kelsis i vienkiemi. Marti klausia: tai kaip gyvensi be V? kAIMYNE ATSAKO? TAI ir V tures keltis kaiminysten. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 04 02, 07:52)
Labas

Lyzuka, gal neideli ax.gif Bet kazkada kaimyne pradejo svaigt, kad parduos nama ir kelsis i vienkiemi. Marti klausia: tai kaip gyvensi be V? kAIMYNE ATSAKO? TAI ir V tures keltis kaiminysten. biggrin.gif

n va dar puiku, kad žmogus tai įvertina smile.gif

https://sklep.cebule...iner-1-szt.html

kokie įdomus žiedai apkraštuoti

niežti jau nagai kurjeris mulčia atvežė, ot jau leksiu grižus i gėlynus biggrin.gif
Atsakyti
Kai kas vyturiai per prievarta biggrin.gif
Atsakyti
O aš nespėju pripulti prie gėlynų. Tik va , vakare, kol sutemo. Dieną maliausi su sutartimis, paskui lėkiau už 50 km žioplių įdėtą ne tą detalę, paskui trąšas atvežė.
Na, bet baigiau karpyti levandų apvadus, rožių gerą gabalą iškarpiau.
Sapniukai, tu gera kaimynė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 04 02, 19:29)
O aš nespėju pripulti prie gėlynų. Tik va , vakare, kol sutemo. Dieną maliausi su sutartimis, paskui lėkiau už 50 km žioplių įdėtą ne tą detalę, paskui trąšas atvežė.
Na, bet baigiau karpyti levandų apvadus, rožių gerą gabalą iškarpiau.
Sapniukai, tu gera kaimynė. 4u.gif

Niekur nenulėkiau nes dukra griuvo nosį susilaužė tai į priėmimą autom ir t.t

Ik kas dar be snapučio rozane ir tos walker's low žydi
Ilgai?
Atsakyti
Oj, Lyžukiuk, imkit po 4u.gif 4u.gif , sveikatytės dukriukui 4u.gif

Ir aš snaputį Žalioj stotelėj pirkau, bet dar neišlindęs.

Vakar carienė sobstvenoi personoi kioskę tikrino, gavau prikurit, kad apyvarta ženkliai sumažėjusi, liepė valandą po darbo likt prekiaut, jau neužtenka prieš beveik dvi valandas anksčiau atsidarau, per abi pertraukas, kurios po valandą, niekur neišeinu, prekiauju, Neišeinu tiesioginę prasme, net gamtinius reikalus darau vietoj, paskui eidama namo nešu į valdišką wc išpilt, Tipo ji minimumą pakėlė, o mes nedėkingos. Jei ne valdžia, sulauktum tu pakėlimo, vistiek neįmanoma iš tiek normaliai kvėpuot. Jei kur pasijudini ką kokybiškiau ir jau skaičiuoji kiek liko dienų iki atlyginimo. Gerai jai kalbėt. O kiek sveikatos atima tos dirbtos valandos labdarai, jei dar nepatenkinti pirkėjai papuola. Vakar vienas jaunuolis, pvz., pasiuntė mane n.., nes gėrimo kainoje butelio depozitas neįskaičiuotas, o mokėti reikia. Jau treti metai, bet visi dedasi nustebę, nori, kad tuos dešimt centų pardavėja sumokėtų, o jie, pridavę tarą, sau švilpautų.
Suprantu, bet kur gaut tų pirkėjų, kad tą pelną darbdavei uždirbt. Senukai vos Savaitę išgali nusipirkt, graudu kaskart klausyt.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyžuka- 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laukinis snaputis labai skiriasi????? bigsmile.gif Atsinešiau vienais metais iš paupio,pasisodinau,prigijo. ax.gif Dar snaputis-vaistažolė,kasmet pasirenku. ax.gif
Bijau nuskalbėti,bet atrodo kasi rinkau mešikinį česnaką,radau levandos krūmelį,nu tiek panašūs lapeliai,patrynus dar nesijaučia kvapo,lauksime toliau. ax.gif
Jūs nesijuokie pilna gamtoje visko.Bergamoto radau vienais metais miške. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 03 balandžio 2019 - 06:06
Ingrida, aš sutinku, kad gamtoj pilna bet tai dažniausia būna saugomi augalai ir kas būtų jei kiekvienas kasinėtu smile.gif, beje aš taip pat nepraeina pro kokjį idomesni krūmelį biggrin.gif, bet nedauga kas prigyja , puikiai įsitvirtinus tik šilagėlė yra, o va gegužraibė neprigijus, bet abi itrauktos į raudonają knygą verysad.gif

Merri, kad žinok iš tikro su tuo depozitu nesamone kodel jo neitraukia i kaina, anakart pirkau bloką alaus tongue.gif iįr pati nusistebejau kodel man moket daugiau negu parašyta ant etiketės mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif

lekiams pas lor mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

Lyzuka, tavo mergaitei 4u.gif kad viskas sklandziai gytu.

Su ta gera kaiminyste kartais ir kurioziniu situaciju buna, kaip pvz.: Grizo kaimynas is medziokles po visu medziokles atsventimu, nezinau kaip is masinos islipo, bet ant cementiniu laiptu nugriuvo. Gal jau po dvylikos, kaimyne beldzia i langa: ateik, paziuresim ar gyvas blink.gif Nueinu, paverciam, gyvas, bet nepasikelia blink.gif Ivilkom kazkaip i prieangi, sautuva inesem. Bet tada norejau kaimne priplot, kad is lovos isverte biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif

sapniuk, del kaimynu kartais reikia pasiaukoti ar savus principus peržengti, va čia kuria diena grįžtu namo, tik į kiemą įsukau, atlekia kaimyne su kokiais tai parašu lapais, nes dar kita jos drauge renka parašus tokį grybą biggrin.gif į europos parlamentą įkišt, na ir pasirašem visa šeimyna už jį bis.gif nors jei taip kas ant gatves but rinkes toliau buč pasiuntus tongue.gif
Atsakyti
na va daviau uždirbti daugiametes.lt bigsmile.gif
Atsakyti