Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 29, 18:21)
Lyžuka, lauksiu gėliukų. Tik labai nesnervuok, gal įdėsi ir atveš į tą parduotuvę. Gi nedega. Ačiūkas tau.  4u.gif
O vienspalvių krokų nesu mačiusi.

na kad tie geltoni tai turbut visi vienspalviai, nes dabar žydi kur iš lenku siunčiaus maišą smile.gif tai irgi panašus labai į anuos
https://scontent.fvn...amp;oe=5D3AAD0E
čia tik patys žiedai mažesni

QUOTE(sapniukass @ 2019 03 30, 18:29)
atvaziavo vyras, pasedejom kavinukej, nuejom i baznycia, zvakeles uzdegem. Taip graziai pasivaiksciojom. Nedirbau darze snd. nieko, man visos dienos sestadieniai....

kaip gražiai wub.gif
QUOTE(IngridaB @ 2019 03 30, 20:51)
O jūs nenorite į mišką????

na kokį kartą į metus max mirksiukas.gif biggrin.gif bet ir tai ant trumpo: arba kai kas nors žydi arba kai daug grybų smile.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 31, 16:46)
Lyžuka, turi eritronį ? Parodyk, kaip atrodo jo ūglis. Lyg tai toje vietoje išdygo, bet kažkas panašaus į didelę leliją. hmm.gif

Turėjau, bet per tuos nepabaigiamus persodinimus ir kitas gėlyno modernizacijas biggrin.gif N ugaravo jis man verysad.gif neturetu but ūglis jo didelis ten gi krūmelis nedidukas , jei čia apie šituos :
http://flores.lt/sundantis-eritronis/
BENT PASMANE TAI TOKS BUVO, DABAR SKAITAU kadir didesniu yra smile.gif

galvoju kuom vieną bordiura apsodinti, kad ilgam butų, na nereiktu rudeni iškasinėt ir tuo labiau ne vienmetes .... sakau gal žemaūgėmis lelijomis unsure.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 balandžio 2019 - 07:05
Labas rytas

atsikeliau 7 blink.gif , nes vyras isvazinejo. Pasikroviau peciu, prisinesiau malku. Taip anksti jusu nezadinau, temoj triuksmo nekeliau.

Ingrida, man grazu miske pavasari, kai mazi lapeliai skleidziasi, rudeni, kai baravykai dygsta. Uogavimas man prilygtu sunkiuju darbu kalejimui rolleyes.gif Nebent badas i akis ziuretu....

Luety, turejau garbes pazinti zmogu tavo vyro pavarde, na pagal taviske sprendziu. Jis buvo mano braizybos mokytojas, labai puikus zmogus, kiles is zemaitijos, vardu Simonas. Ne jusu gimines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 01 balandžio 2019 - 08:00
Sapniuk, aš bet kokią dieną 6 ryto ant kojų biggrin.gif, tik vakar po septyniu prabudau, nustebus net buvau, bet įvertinus laiko pasukimą viskas stojo į savas vėžes biggrin.gif
Atsakyti
na as prabundu tokiu laiku, bet kartais dar uzsnustu netycia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 01 balandžio 2019 - 08:34
QUOTE(sapniukass @ 2019 04 01, 08:34)
na as prabundu tokiu laiku, bet kartais dar uzsnustu netycia biggrin.gif

na aš jau kažkaip neužsnustu, kavos tada dar pageriu lovoj koki delfi paskaitineju ir į trąsa smile.gif
Atsakyti
tai mano trasa trumpesne flirt.gif As ryte negaliu baladotis, kad babuliuko neprizadint, kieme negaliu, nes gerbiu kaiminkos miega, o ji pamiegot megsta iki kokiu 10 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 04 01, 10:13)
tai mano trasa trumpesne flirt.gif As ryte negaliu baladotis, kad babuliuko neprizadint, kieme negaliu, nes gerbiu kaiminkos miega, o ji pamiegot megsta iki kokiu 10 biggrin.gif

na dėl kambariu sutinku, bet kaip tu gali kaimynką prižadinti tyliai ramiai ka nors kasinedama ar liedama augaliukus, tai man galva neneša biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 30, 15:18)
Ingrida, o jeigu būtų sveikatos ? Jau po miškus zyliotum, ania ? Dievaži, tave prikausčius grandinėmis reikia namie laikyti, kol visai pasveiksi. 4u.gif

Luety, o tai sau mašiniuko neturi ? Nėra kur laikyti ?
Pavydžiu tau šilumos.  blink.gif

Visa diena šuniui ant uodegos. Atvažiavo buhalterė ir užgulėme kompą. Galva net ištino. blink.gif

Laba ryta,

pasiunciu jums siluma is Uk,ryt poryt jau ateis,tik nepamirskit grazint,prasau. bigsmile.gif bigsmile.gif Draugiskai gyvenkim.
IK,as niekada nevairavau,nemoku ir neturiu orientacijos keliams.O laikyt tai pas mus dauguima masinas laiko gatvej,yra paskirti mokami parkingai,vadinasdi parking permit,kas turi garazyus,garaze,kas turi prieky zemes gabaliuka ir merija leidzia ten vietoj gelynu isirengt parkinga,tai laiko prie duru.Leidzia ten,kur gatves labai judrios.Kai norejau mokytis,nebuvo pinigu masinai,kai atsirado ir pinigu ir masina,truko laiko,o kai atsirado galimybe cia turet dvi masinas,reikejo ismokt gerai anglu kalba,kad issilaikyt teises,o ir noru dideliu nedegiau tam.But smagu,abu vaikus isvariau savo laiku teises laikyt,abu vairuoja,nors dukra pradejo gal po 20 metu,kai teises issilaike,vargo labai pravaziavima laikydama,bet islaike tik rankines greiciu dezes masinai vairuot.Ar tap parasdiau? bigsmile.gif Bet vaziuoja visur ir vaika vezasi.Marcia varau,bet 4 vaikai,nera kada,reik gero spyrio i sikniuka gal.

QUOTE(sapniukass @ 2019 04 01, 05:58)
Labas rytas

atsikeliau 7 blink.gif , nes vyras isvazinejo. Pasikroviau peciu, prisinesiau malku. Taip anksti jusu nezadinau, temoj triuksmo nekeliau.

Ingrida, man grazu miske pavasari, kai mazi lapeliai skleidziasi, rudeni, kai baravykai dygsta. Uogavimas man prilygtu sunkiuju darbu kalejimui rolleyes.gif Nebent badas i akis ziuretu....

Luety, turejau garbes pazinti zmogu tavo vyro pavarde, na pagal taviske sprendziu. Jis buvo mano braizybos mokytojas, labai puikus zmogus, kiles is zemaitijos, vardu Simonas. Ne jusu gimines?

Sapniuk,Zemaitijoj tik mano tevelio gimine gyvena,gyveno visa,o Mb gimine is Suvalkijos.Ir,kad ir kaip gaila,bet tas braizybos mokytojas ne gimine. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 01, 10:26)
na dėl kambariu sutinku, bet kaip tu gali kaimynką prižadinti tyliai ramiai ka nors kasinedama ar liedama augaliukus, tai man galva neneša biggrin.gif

na ko cia nesuprast net as nesuprantu biggrin.gif

Pavyzdziui vandens nesimas is sulinio, sukinys girgzda, eisiu malkinen, gal vejas duris trinktels. Smulkmenos. Bet ji dejuoja man, kad kaimynai dizeliuka sildo be 10min. astuonios.

Ka kasinet ryte, kai zeme susalus, vasarai tai negalioja.
Atsakyti
Sunkiai kėliausi... penktą ryto. Kai įvertinu senu laiku rolleyes.gif Aišku, kol išsibudinau biggrin.gif
Atsakyti
Kur aš čia papuoliau : vieni vyturiai. blink.gif
Žiemą sunkiai išsiritu be 15 min aštuonios. Kaip tik akis trindama nupėdinu iki sandėlio ir darbus paskirstau. Bernui visada į antrą pamoką, mergina pati atsikelia. Kartais per miegus nė nepajuntu, kaip išvažiuoja. Praeitą vasarą teko dirbti dviem pamainom, parsiveždavau 6 valandai pirmą pamainą iš toliau, reikėdavo keltis pusę šešių. Bože, bože, gyvenime taip nekentėjau.. blink.gif Parėjus bandydavau numigti, nieko nesigaudavo, jokia kava nepadėdavo, pikta ir nedamigusi visą dieną. O miegoti vis tiek 12 nakties , o ir dar vėliau.

Žiūrėjau kažkiek Auksinius svogūnus. Pasišlykštėjau. Šiemet kaip niekada "neskanūs". Tiesą sakant, įžeidžia mano estetinius jausmus. unsure.gif

Taip norėjau daug nuveikti, o šnipštas gavosi. Pacypinau buhalteriją, palėkiau iki miesto, pasikuičiau namie. Na , nuo rytojaus Luety atsiunčia šilumą, eisiu gėliukų persodinėti. O tai tikrai šalta, kopūstai pasėti trečiadienį šiltnamyje į paletes, o tik tik sėkliukės persprogę. Vasarą tai trečią dieną išlenda.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Bijojau pramigti,tai vis žiūrėjau į laikrodį. ax.gif Reikia šią savaitę dar atidirbti darželyje,vakar davė išeiginę,šiandien vietoje šeimininkės padirbsiu. mirksiukas.gif Gal jokios zarazos nepasigausiu,tik išsigydžiau?Kitą mėnesį atsidarysiu individualią veiklą ,vėl bus ramu. ax.gif
Atsakyti