Aš irgi truputi pasikapščiau šiandien.Tik kad šiltnamyje sušyli,lauke vėjas pučia.Dabar jaučiu dar labiau sušilo,kai namo grįžome.
Bet užtenka darbo ir balkone,pikavimo.Palikau šiltnamyje kelias dėžutes išpikuotas,matysime kas bus?Darbe ant palangės dėžutė braškių jau tuoj žydės.Reikėjo daugiau parsinešti iš šiltnamio.
Viskas,einu ištiesti kojas su mezginiu.Visos matyt daržuose? Nėra dar sveikatos labai.
Ingrida, o jeigu būtų sveikatos ? Jau po miškus zyliotum, ania ? Dievaži, tave prikausčius grandinėmis reikia namie laikyti, kol visai pasveiksi.
Luety, o tai sau mašiniuko neturi ? Nėra kur laikyti ?
Pavydžiu tau šilumos.
Visa diena šuniui ant uodegos. Atvažiavo buhalterė ir užgulėme kompą. Galva net ištino.
Luety, o tai sau mašiniuko neturi ? Nėra kur laikyti ?
Pavydžiu tau šilumos.
Visa diena šuniui ant uodegos. Atvažiavo buhalterė ir užgulėme kompą. Galva net ištino.
Kaimietuke, negi tu tokia naivi, jei manai, kad Ingrida grandines sulaikytu Arba grandines nugriauztu, arba radijatoriu isplestu. Neduok Dieve dar nama sugriautu
Labas
atvaziavo vyras, pasedejom kavinukej, nuejom i baznycia, zvakeles uzdegem. Taip graziai pasivaiksciojom. Nedirbau darze snd. nieko, man visos dienos sestadieniai....
Labas
atvaziavo vyras, pasedejom kavinukej, nuejom i baznycia, zvakeles uzdegem. Taip graziai pasivaiksciojom. Nedirbau darze snd. nieko, man visos dienos sestadieniai....
O jūs nenorite į mišką????
Vakar nuvežiau sulą į turgelį,sutikau draugą,kuris gyvena Girioje,toks baltas pavydas suėmė,kad jis gali miške kiaurus metus būti. Gal jam ir kitaip atrodo,gal jis į miestą jau norėtų,bet aš jam pavydžiu,ypač dabar,kai toks oras jau.
Matyt kažkoks genas susibalamutijo mano tėvų,gi abu tikrai nemėgo miško?
IK nedrįstu klausti apie priepuolius brolio?Kojų abiejų jau pirštai dega su skausmu,čia jau skaitosi priepuolis? Ir mb pažiūrėjo patinę abu pirštai.
Vakar nuvežiau sulą į turgelį,sutikau draugą,kuris gyvena Girioje,toks baltas pavydas suėmė,kad jis gali miške kiaurus metus būti. Gal jam ir kitaip atrodo,gal jis į miestą jau norėtų,bet aš jam pavydžiu,ypač dabar,kai toks oras jau.
Matyt kažkoks genas susibalamutijo mano tėvų,gi abu tikrai nemėgo miško?
IK nedrįstu klausti apie priepuolius brolio?Kojų abiejų jau pirštai dega su skausmu,čia jau skaitosi priepuolis? Ir mb pažiūrėjo patinę abu pirštai.
Ingrida, tikrai priepuolis. Reikia gerti vaistus ir praeina per savaitę. Kartais skausmas persikelia į kelius. Broliui tai išvis tragedija. Jis gi elektrikas. Kai ištinsta kojos pirštas, skausmas baisus, negali dėtis nagių ir į stulpą lipti. O nedarbingumo imti nenori, neapsimoka. tai pacypia porą dienų, paskui po truputį atleidžia. Bet pas jį po vieną koją suima. Paskui keli mėnesiai ramybės. Gal ištisai reikia gerti vaistus, o jis tik tada, kai skauda. Jam irgi su diagnoze pradžioje nieko nenustatė. Tiksliau , vieni tyrimai rodė tuos purinus, paskui kiti nerodė. Viena gydytoja nustatė podagrą, kita ne, paskui chirurgas vėl įtarė podagrą. Sakė, prašysis siuntimo į Vilnių. Dar negalima alaus gerti. Vyrams tai bėda.
Dar reikia pasisaugoti drėgmės ir šalčio batuose.
Nesuprantu, manęs visai netraukia į mišką. Tik kai plukės žydi.
Gal tavo tėvas - Tarzanas ?
Dar reikia pasisaugoti drėgmės ir šalčio batuose.
Nesuprantu, manęs visai netraukia į mišką. Tik kai plukės žydi.
Gal tavo tėvas - Tarzanas ?
Labas rytas.Šiemet labai gražūs pomidorų daigai. Kad ir saulės mažoka.
Laukiu nesulaukiu kada mokvežoje akcija žemėms bus.Kasmet ten perku tris pokus po 250 litrų.Kaip nėra akcijos taip nėra.IK iš kur tu perki?Tau tai labai daug reikia.
Ingrida, buvau iš tokio kėdainiškio užpirkusi visą sunkvežimį ar du tų pokų. Tai dar iš atsargų gyvenu. Tu pasižiūrėk, ten prie geležinkelio, važiuojant Smėlynės gatve nuo centro dešinėje gal 30 m iškart už bėgių. Toks kioskas - parduotuvė. Gali ten pasiderėti. Ir dar žemdirbių turguje prie vartų nuo Senukų pusės kartais iš sunkvežimio prekiauja nebrangiai. Dar užlėk į Lytagrą, ten panašiu laiku akcijos būna.
renginys
Pusmartė vietoje rūbų persimetė suvisam ant aplikacijų,paveikslų kūrimo.Kalėdoms esu gavųsi vieną paveikslą.
Ačiū IK,kažkaip kasmet vis mokvežoje būdavo akcijos.Dar palauksiu,nors pomidorai lipa.Pažiūrėjau šiandien šiltnmyje,nu visai nieko pernakvojo pomidorai.
Vėjas tai nemalonus lauke.
Bimbinėju šiandien.
Pusmartė vietoje rūbų persimetė suvisam ant aplikacijų,paveikslų kūrimo.Kalėdoms esu gavųsi vieną paveikslą.
Ačiū IK,kažkaip kasmet vis mokvežoje būdavo akcijos.Dar palauksiu,nors pomidorai lipa.Pažiūrėjau šiandien šiltnmyje,nu visai nieko pernakvojo pomidorai.
Vėjas tai nemalonus lauke.
Bimbinėju šiandien.
Labas
gundot mane su pomidoru nesimu i siltnami, net nezinau.
Snd. laipiojau i rusi, padejau vyrui lubas prikalinet, laikiau viena puse. Gal po sesto ilipimo jau nebetaip baisu buvo. Na ner ten laiptu, labai primityvus nulipimas.
gundot mane su pomidoru nesimu i siltnami, net nezinau.
Snd. laipiojau i rusi, padejau vyrui lubas prikalinet, laikiau viena puse. Gal po sesto ilipimo jau nebetaip baisu buvo. Na ner ten laiptu, labai primityvus nulipimas.
Palaukite kelias dienas su tais nešimais į šiltnamį. Naktimis šalnos. O ir šiaip naktys vėsios, sustos augimas. Nebent kūrensite.
Nervuoja toks pavasaris. Šilumos dar nėra, norisi prakutenti gėlynus, o nėra ką veikti. Augalai neišlindę.
Lyžuka, turi eritronį ? Parodyk, kaip atrodo jo ūglis. Lyg tai toje vietoje išdygo, bet kažkas panašaus į didelę leliją.
Nervuoja toks pavasaris. Šilumos dar nėra, norisi prakutenti gėlynus, o nėra ką veikti. Augalai neišlindę.
Lyžuka, turi eritronį ? Parodyk, kaip atrodo jo ūglis. Lyg tai toje vietoje išdygo, bet kažkas panašaus į didelę leliją.
na tai as nesciau tik diena pasilepint. Nakciai namo miegot.
Labas rytas.