pasmus šeimos turi savo kabineto nr tai į ta ir skambinu, na kartais į registratūrą dar pasidomauti ar kur neišvykus
QUOTE(IngridaB @ 2019 03 27, 05:33)
Labas rytas.
Na pamėginsiu negerti vaistų nuo spaudimo. Geriu rytais kavą nemažą puodą ir daugiau dieną negeriu,nebent kokion progon pataikau. Įtariu sau dar vieną ligą-podagrą,visi simptomai.Kaip atsisakyti saldumynų,baltų miltų???????Vakar pabandžiau pasiskambinti gydytojai,niekas nekelia ragelio,paskui kursai,užsidirbau.Reiks šiandien bandyti.
Laba ryta,
pamegink,mazu atrasi bedos priezastis.
Del podagros simptomu atitikimo,nejuokink,is kur ji tau?As internete galiu bet kokia liga sau prisirasyt,man viskas visada atitinka
Del saldumynu ,bulkuciu-kova sunki ir nelygi.Bet sumazint galima.Nekept,nepirkt.Kai jau mirsti,kaip nori,truputi kazko,kas labai labai norisi.Kazkiek galima suvaldyt.Kartais medaus sauksteli,lomkem sumazint.As tokia pat.Amzinoje kovoje ir daznai pralaimiu.Man nieko nereiskia kelios plyteles sokolado sulapnot iskart,ar ledu kelias porcijas megstamu.Po to gailiu saves,pykstu.Bet dabar neperku,nenervinu saves,o kept,jau seniai nekepu.Kai paskaitau,kiek jus kepat pyragu ir saunuoles ir baisu darosi.
jau nepamenu kada ką kepiau ai ant kaledu mielini pyragą del mamos ir tuos pyargelius su grybais , bet ačiu die ir lomkiu delto to jokiu nera iš saldymunu medus ir dar karta medus , dabar sunus iš uk parveže šokoladą 100proc kakavos nežinojau net kad tokiu yra tai ne kas valgyt nelabai jį imanoma
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 27, 09:23)
jau nepamenu kada ką kepiau ai ant kaledu mielini pyragą del mamos ir tuos pyargelius su grybais , bet ačiu die ir lomkiu delto to jokiu nera iš saldymunu medus ir dar karta medus , dabar sunus iš uk parveže šokoladą 100proc kakavos nežinojau net kad tokiu yra tai ne kas valgyt nelabai jį imanoma
MB perka 90% kakavos sokalada.Nu man fui,jokio skonio,kartus,baisus.Nei saldumynas,nei valgis.
QUOTE(Luety @ 2019 03 27, 11:09)
Laba ryta,
Del podagros simptomu atitikimo,nejuokink,is kur ji tau?As internete galiu bet kokia liga sau prisirasyt,man viskas visada atitinka
Del saldumynu ,bulkuciu-kova sunki ir nelygi.Bet sumazint galima.Nekept,nepirkt.
Del saldumynu ,bulkuciu-kova sunki ir nelygi.Bet sumazint galima.Nekept,nepirkt.
Mėginu.
Labai panašūs simptomai,visą žiemą skauda kojos didysis pirštas.Jau pripratau prie skausmo,kiekviename žingsnyje-skausmas.Žiūrėjau daktariuko laida,labai tinka simptomai.Pasidarysiu tyrimus,matysiu ar pasitvirtino? Mano gydytoja atostogauja,antradienį eisiu pas kitą,pas savąją iš karto po velykų užsiregistravau.
MB šiandien gavo dovanų visą pakuotę kriaušių nektaro,pažiūrėjome 1 litras-2500 kilokalorijų. Tai skiedžiu vandeniu ir geriu.
Netikėtai eidama beržų sulos,užtikau meškinio česnako.Būčiau nepažinųsi,bet prieš kelias dienas žiūrėjau fb.Tai dabar galėsiu pasikasti į daržą mėginti pasisodinti.Kiek bandžiau iš sėklų,niekas nedygo.O pasirodo jie auga iš svogūnėlio. Ir visai skanu valgyti prie mėsytės.
Ryte cukrus buvo devyni, pasirodo, kad nuo bulvių, jau nžn ką ir bevalgyti, to negalima, ano negalima, bet vistiek maksėje netyčia į krepšį įkrito diabetikams skirtas šokoladukas. Neskanus, bet...
Parsinešiau kažkokia parfume rožes, dabar katė tyrinėja. viena mulen ruž. Gera kaina, neatsilaikiau. \dar buvo elite rožių, bet ką aš žinau, nugriebiau šias.
D., pamatavo daktarė spaudimą, 190 viršutinis ir nuo ko, visą dieną tykiai sedėjau sau kaip putpela, nesuprasi. Einu vaistų kalt.
Parsinešiau kažkokia parfume rožes, dabar katė tyrinėja. viena mulen ruž. Gera kaina, neatsilaikiau. \dar buvo elite rožių, bet ką aš žinau, nugriebiau šias.
D., pamatavo daktarė spaudimą, 190 viršutinis ir nuo ko, visą dieną tykiai sedėjau sau kaip putpela, nesuprasi. Einu vaistų kalt.
Ingrida, mano broliui podagra. Porą kartų per žiemą būna priepuoliai. Pageria vaistų ir praeina. Irgi pirmiausia skauda pirštas. Sutinsta.
Nesirkite, mergytės.
Meri, normalios tos rožės.
Šiandien parėjau kaip kačių apdraskyta. Jau beveik sutemus sugalvojau naikinti akacijų atžalas. Pilna prie šiltnamio. Vieną roviau įsiręžusi, kaip kalė tarpuakin spygliais. Gerai , kad esu akiniuota. Tik nusivaliau kraują ir toliau darbuotis.
Nesirkite, mergytės.
Šiandien parėjau kaip kačių apdraskyta. Jau beveik sutemus sugalvojau naikinti akacijų atžalas. Pilna prie šiltnamio. Vieną roviau įsiręžusi, kaip kalė tarpuakin spygliais. Gerai , kad esu akiniuota. Tik nusivaliau kraują ir toliau darbuotis.
QUOTE(IngridaB @ 2019 03 27, 16:48)
Mėginu.
Labai panašūs simptomai,visą žiemą skauda kojos didysis pirštas.Jau pripratau prie skausmo,kiekviename žingsnyje-skausmas.Žiūrėjau daktariuko laida,labai tinka simptomai.Pasidarysiu tyrimus,matysiu ar pasitvirtino? Mano gydytoja atostogauja,antradienį eisiu pas kitą,pas savąją iš karto po velykų užsiregistravau.
MB šiandien gavo dovanų visą pakuotę kriaušių nektaro,pažiūrėjome 1 litras-2500 kilokalorijų. Tai skiedžiu vandeniu ir geriu.
Netikėtai eidama beržų sulos,užtikau meškinio česnako.Būčiau nepažinųsi,bet prieš kelias dienas žiūrėjau fb.Tai dabar galėsiu pasikasti į daržą mėginti pasisodinti.Kiek bandžiau iš sėklų,niekas nedygo.O pasirodo jie auga iš svogūnėlio. Ir visai skanu valgyti prie mėsytės.
Jei siandien negerei nuo spaudimo vaistu,kaip kosulys?Ar sumazejo?
Del podagros nieko nezinau,ne patareja.
Ir kam tas tau kriausiu nektaras?Ten grymas cukraus syrupas,gautas uzpylus kriauses su cukrum.Jokios naudos,tik blogis vienas ir dar tiek kaloriju
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 27, 18:43)
Ingrida, mano broliui podagra. Porą kartų per žiemą būna priepuoliai. Pageria vaistų ir praeina. Irgi pirmiausia skauda pirštas. Sutinsta.
Nesirkite, mergytės.
Nesirkite, mergytės.
Nu bet nenuorama esat.Sutemo ir mars tupt,o ne dar kazkokius pavojingus darbus daryt tamsoj.
Nu as cia pabuvau negraziai bardama visas,kaip anglai sako.She is very bossy.Pasitaisysiu.
Sukisau savo nepikuotus pomidorus,istysusius nors storais koteliais tiesiai i siltnami,i augimo vieta.Pas mus 14-16 lauke.Kazin ar gyvens?
Iš Kaimuko, imk Nu blyn, net šiurpas perėjo paskaičius, galėjai be akių likt. Tikrai, kai Luety sako, ne tokius darbus patamsiais dirbt. Vis skubam, lekiam, savęs nesaugom.
Žiūriu, reik tvorą pertraukt, viedro dažų reik kaip nieko, nors kiek čia tos tvoros, bet išlaidos. Gamta nelaukia, kol lapai nepradėjo augt. Vistiek prisitaško. Galvoju iš vidaus baltai varyt, o iš lauko pusės su impregnantu, Tik nelabai įsivaizduoju ar čia gerai sumąsčiau, ar tiks prie veidrod-ių balta spalva, ar geriau palikt kaip yra, t,t, vienodai ir nesukt galvos.
Žiūriu, reik tvorą pertraukt, viedro dažų reik kaip nieko, nors kiek čia tos tvoros, bet išlaidos. Gamta nelaukia, kol lapai nepradėjo augt. Vistiek prisitaško. Galvoju iš vidaus baltai varyt, o iš lauko pusės su impregnantu, Tik nelabai įsivaizduoju ar čia gerai sumąsčiau, ar tiks prie veidrod-ių balta spalva, ar geriau palikt kaip yra, t,t, vienodai ir nesukt galvos.
Labas rytas.
Luety,nu gi skanu.O taip į UK ateina karštis girdėjome? Pas mus irgi šilumėlę žada. Nežinau ar apmažėjo kosulys/tURI JAU MAŽĖTI,RYTE DAR KOL IŠSIKOSAU,NAKTĮ PASIPURŠKIU PURŠKALĄ,JEI PRADEDA ERZINTI.
Rytoj mažoji žada šunį pasiimti.Nesunku ir miela,bet kai riekia su skaudamu pirštu vaikščioti iš penkto aukšto,verkti norisi pakeliui. Bet ko dėl vaikų nepadarai?
Vakare susirinkimas namo,kelis metus nėjau.Bet suiintrigavo darbotvarkė,padaryti,kad gyventume geriau.
Merri, abejoju ar gražiai žiuresis tokia tvora, vistiek kažkuriuo kampu žiurint matysis abi puses, bet aišku jei labai noris ko nepabandyt
akis su krumais galima ir sauleta diena išsinešti , o pas mane taip įsikerojo citrinvytis, kad šaknys eina bile kur, dar aciu die kad pažįstama pasiėmė goją kur šalia augo vis mažesnė makalyne toj vietoj , na jei ką teks kažkiek aplink su roundapu pereit jei ta proga viso nenugalabysiu , o visumoj ar tikrai nekenkia roundapas jei ant obels kamieno patenka, o ne ant lapu?
Papildyta:
o va sniegas nors gražių vaizdų padavė
https://scontent.fvn...amp;oe=5D01E37A
o prieš kelias dienas buvo taip
https://scontent.fvn...amp;oe=5D435106
podarga baisi liga mano viebnai giminaitei net tą didyjį pirštą operavo, o ant galo visai nupjove turejo dar gana jauna moteris darba mesti
akis su krumais galima ir sauleta diena išsinešti , o pas mane taip įsikerojo citrinvytis, kad šaknys eina bile kur, dar aciu die kad pažįstama pasiėmė goją kur šalia augo vis mažesnė makalyne toj vietoj , na jei ką teks kažkiek aplink su roundapu pereit jei ta proga viso nenugalabysiu , o visumoj ar tikrai nekenkia roundapas jei ant obels kamieno patenka, o ne ant lapu?
Papildyta:
o va sniegas nors gražių vaizdų padavė
https://scontent.fvn...amp;oe=5D01E37A
o prieš kelias dienas buvo taip
https://scontent.fvn...amp;oe=5D435106
podarga baisi liga mano viebnai giminaitei net tą didyjį pirštą operavo, o ant galo visai nupjove turejo dar gana jauna moteris darba mesti
Labas
apie tvoras ir ligas siandien nepasisakysiu
Ryte isgirdau kaip babuliukas su....malkine sneka, vaistu lentyna ne jos, kaldra ne jos. Daviau 1/4 nuo pabaisu, viskas sava tapo. Oi, tas dede parkinsonas
apie tvoras ir ligas siandien nepasisakysiu
Ryte isgirdau kaip babuliukas su....malkine sneka, vaistu lentyna ne jos, kaldra ne jos. Daviau 1/4 nuo pabaisu, viskas sava tapo. Oi, tas dede parkinsonas