Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 02 07, 23:14)
Iš Kaimo, aš dar nieko neieškojau, seminare tik psakojo, kad turėt visom atliekom atskiras sandarias talpas, galima laikyt iki pusės metų. Tai reiks eilę pridėt, nes ten koks stabdžių skystis atskirai, kuro filtras atskirai, tepalo- atskirai ir t.t. Bet reiks žiūrėt, nes turi teisę bausti. Jau kaip užknisa tie popieriai.

Pusę dienos vargstu su prisiregistravimu. Mb pabandė, jam pavyko, bet jis į įmones nuėjo ir kai jam neleido suvesti info, supyko išjungė ir tiek žinių. Reikės vakare vėl bandyti. Pas mane susidaro virš 600 tepalų, tai būtina teikti ataskaitas.
Šiandien šiaip taip sutvarkiau pakuočių apskaitą. Bet VMI dar nepatalpino naujos deklaracijos formos, o ten pavėlavus dideli piniginiai nemalonumai. blink.gif
Atsakyti
Labukas, visos darbuojates, kad tyla?
Atsakyti
Kaip ir džiaugiuosi, šiokia tokia sukaktis - šiandien suėjo pusė metų kaip dirbu.
Baigėsi darbo biržos dotacija.
Ryt, ko gero, jau prasidės rimti nemalonumai ir terorizavimas kaip reikiant
blink.gif
Dar kitą savaitę didelės apimties objekto pridavimas ax.gif
Jei valstybė neduotų jokių dotacijų, baigtusi tyčiojimasis iš darbuotojų. Ne paslaptis, kad darbo pabaiga daugumai sutampa su dotacijos data, jau ne iš vieno girdžiu.
Atsakyti
Labukas
Jo ,va kur šaltukas slėpėsi rolleyes.gif
bet nieko vistiek jau rūpi sėjimai rolleyes.gif
Merii bet tų dotacijų negali darbdaviai gaut kiek panorėję
Apsidžiaugiau pamačiusi kad karolinė žilė leidžia naują stiebuką,jau galvojau,kad neprigys ji man
Kažko sunkiai pelargonijos budinasi,reiks gal trąšom palaistyti?
Darbe dirbam siuvam ūžiam biggrin.gif
Atsakyti
Merii,laikykis 4u.gif

Labas naktį 4u.gif

ilsiuosi,sveikstu,žaidžiu,kepu,verdu,tvarkausi,kažkaip visai gerai,kad niekur eit nereikia,atvėso gerokai,šiandien rodė -4 blink.gif ,o dar vėjas ledinis

iš neturėjimo ką veikt skudurų prisirinkom,internete palandžiojom su dukra,būsim atšviežinę garderobą biggrin.gif ,kainos net labai malonios,tai ir ėmėm...,vakar dėžę gavom,rytoj kitą gausim,dabar dar vyram užsakėm,saviškiui pasakiau,kad nenoriu po gripuotas parduotuves vaikščiot,o išpardavimai baigiasi,tai nesispyriojo,nes šiaip jį aprengt sunkiau nei karvę čiuožt išmokint biggrin.gif

rytoj dokumentų papkes sutvarkyt planuoju,gal pavyks,nes atidėlioju jau gerą pusmetį

dar kopūstus užraugt reikia,po to dvi dienas nuotraukom sutvarkyt skirsiu,pagaliau albumą nusipirkau
tada lauksiu pavasario ir sodo,o ten ,tai jau padėk D ,planų planelių... biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas
ankstyva as snd. prabudau 7 ir keliausi. Pasidariau kruza uzplikomos kavos, aparato nejungiau, nes babuliukas dar miega.
Reiks vaziuot snd. anyta maudyt.
Butu sporto klubas kur arti - eiciau, nes uzsitinginiavau ne realiai.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Frau, oho kiek darbų darbelių biggrin.gif šiand aš tik takus prasisiurbsiu ir pietus paruošiu, po to musėt imsiuos naujos knygos biggrin.gif
vakar labai šalta buvo, bet tvarkingai su termo drabužiais po apačia ir kailiniais ant viršaus, pėškom iki poliklinikos šalia Katedros diedulį palydėjau, po to taip pat smagiu žingsniu parėjom, tai visai tas šaltis nebaisus buvo biggrin.gif bet vakare namuos užmestuką traukiaus, matyt stogas įšalo blink.gif

saulutė kyla, gal graži diena bus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos bitės majos smile.gif, aš laukiu jau kada galesiu į lauką išeit, vis bus kažkokia mankšta minimali, o tai dabar tik grįžti namo pavalgai ir viskt ant šono biggrin.gif
Papildyta:
https://www.facebook...31252886895574/
Atsakyti
Labukas

Oi,po tu sportklubiu paskui irgi vos paeini biggrin.gif Antrad buvau tokioj koju uzpakalio treniruotej..VAkar vel pasokinejau nemazai..siandien nepaeinu biggrin.gif KAd taip,kaip skauda,tie lasiniai degtu ir raumenys augtu biggrin.gif

Saltoka ir pas mus...Siaip rodo 2,bet jutimine,kaip -2...Bet tas -2,kaip LT kokie -10 ax.gif Ta dregme labai nemaloni....GAlesiu antra karta siais metais kailinius uzsidet biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

pabudau,saulutė firfia ir dar kažkas firfia unsure.gif ,antrą kartą firfia- durų skambutis biggrin.gif
gerai,kad jau apsirengus buvau,atidarau,o ten stovi toks kleckas bigsmile.gif ,kostiumuotas,kvepia,nu toks grieko vertas...,galvoju geriau būčiau nesirengus ax.gif
po to staigi mintis- jehova blink.gif
bet neeee,vyrukas atidaro dėžutę ir išima butelį vyno blink.gif
tada mintis- užmušiu...,diedą aišku,kai parsiras,kokio bieso išsidirbinėt iš senos moteros unsure.gif

bet matyt viskas kaip titrai ant kaktos matėsi,vyrukas prisistato,parodo popierius savo ir pradeda pasakot ko atėjo biggrin.gif
siūlo užsakomąsias vynų degustacijas,apsipirkimą internetu ir t.t. ,paklausia ką renkuosi- Italiją,Prancūziją,Ispaniją ar kt.,aišku Italija,tai gaunu Itališko vyno butelį,su sertifikatu,nepigus ax.gif

galvoju galėtų rytoj ryte koks kleckas atnešt prancūzišką kruasaną šviežią ir kavos biggrin.gif

dar nepanaudojus kupono fresh maistui,užsisakai savaitei pagal jų siūlomą meniu,gauni receptus ir visus reikalingus produktus,lieka pasigamint...,irgi nemokamai gavau bandomąją savaitę,bet praeitos ir šios man netiko meniu,laukiu kol bus skaniau kas biggrin.gif

pagaliau saulė išlindo,šalčio gal 3,bet jutiminė -13,neisiu niekur,užteko į balkoną išeit brrrrrrrrrrr
Atsakyti
Frau o tai čia laiptinėj tas procesas vyko biggrin.gif ar į vidų isileidi tokius neiaškius?
Atsakyti