Vakar padariau didžiosios sėjos dieną. Visokių gėliukų augaliukų indeliuose gal 30-40.
šiandien Depo nusipirkau margą kameliją. Dar buvo gražių vazoninių, bet pati save patraukiau į šalį. Užbėgau tai tik roletų paveizėti.
Visa diena turiningai. Susitikau su protingais žmonėmis, keli seni pažįstami dar buvo. Paplepėjome, atsigavau kaip rožė pavasarį, Mėgstu visokius susiėjimus, vis proga išsimaliavoti ir suknele apsivilkti.
Žalioj stotelėje begonijoms akcija perpus kaina, tai kaip čia ciociai nereikės, nugriebiau svyrančių. Db rūpestis kur sodint, o dar labiau, kur kabint. O lindau tik žemių sanpaulijoms.
Mano pernykštė kamelija sunkiai žiemojo, lb stresavo, nes buvo sodinta iki rudens tiesiai į dirvą, tai neaišku kuo baigsis. Margos ir nemačios.
Iš rudens buvau prikišus lb gražių raganių, gal pasireikš. Man jos gražu.
Ai, dar buvo margalapė juka, bet pamiršau. Ir šiaip visokio gėrio.
Mano pernykštė kamelija sunkiai žiemojo, lb stresavo, nes buvo sodinta iki rudens tiesiai į dirvą, tai neaišku kuo baigsis. Margos ir nemačios.
Iš rudens buvau prikišus lb gražių raganių, gal pasireikš. Man jos gražu.
Ai, dar buvo margalapė juka, bet pamiršau. Ir šiaip visokio gėrio.
sveikos
Lyžukai užuojauta
buvau kaime, šalta, darvietom sniego yr, pabandėm leist beržų sulą-prilašėjo stiklinaitė, bet toks geltonas skystymėlis gal koks žvėriukas padarė ką negero-bet sulakiau
paaiškinkit, kodėl ana geltona?
mačiau, kad česnakai bando nosis kišt, tulpės tik tik lenda. J.serbentus pagenėjau.
Mačiau 4 stirnas ir 5 gerves.
Lyžukai užuojauta
buvau kaime, šalta, darvietom sniego yr, pabandėm leist beržų sulą-prilašėjo stiklinaitė, bet toks geltonas skystymėlis gal koks žvėriukas padarė ką negero-bet sulakiau
paaiškinkit, kodėl ana geltona?
mačiau, kad česnakai bando nosis kišt, tulpės tik tik lenda. J.serbentus pagenėjau.
Mačiau 4 stirnas ir 5 gerves.
Labas rytas.
Jurginėli ,man iš vieno beržo irgi bėga ruda sula.Apkaltinau kamieną. Gal aš nemoku pragręžti bet iš beržų vos laša,mb neina tiek toli. Iš klevų jau irgi vos laša.
Na koks įkūrus kosulys prisikabino,erzina gerklę įkyriai,o naktį iš viso be miego.
Marti,kad pridėjo nuotraukų nematytų augalų iš Tenerifės botanikos sodo. Mažasis kažkada sakė mūsų amžiui geriausia vieta gyventi ten
Abejoju Ingrida ar ten tau geriausia būtų, del šilumos sutinku, ale dėl miškų????
Sveikos
girdejau karščius žada
pas mus sakydavo, kad ruda, geltona sula bega iš beržų jei jie nat durpės auga ir net su tokiu poskoniu keistu, nes pas mus daznas eidavo į žuvinto rezervatą beržus nueleisti pavasarį
Sveikos
girdejau karščius žada
pas mus sakydavo, kad ruda, geltona sula bega iš beržų jei jie nat durpės auga ir net su tokiu poskoniu keistu, nes pas mus daznas eidavo į žuvinto rezervatą beržus nueleisti pavasarį
Labutes,
buvom sode,jau zydi zydres,narcizai,kelios tulpes.Pomidorams ir paprikoms,ispikuotiesm ir isveztiems i siltnami,labaio patiko.Zieminiai cesnakai,svogunai-jau apie 1-15 cm aukscio virs zemes.Sudyge burokeliai,salotos spinatai,morkos lauke.Zirniu nematyt,bet daug peliu ar ziurkiu skyliu lysvese,gal isede sakau.Braskes jau sukrove ziedus,netoli skleidimosi.Apravejau viska,grazu jau,liko gelynus sutvarkyt sekanti karta.
buvom sode,jau zydi zydres,narcizai,kelios tulpes.Pomidorams ir paprikoms,ispikuotiesm ir isveztiems i siltnami,labaio patiko.Zieminiai cesnakai,svogunai-jau apie 1-15 cm aukscio virs zemes.Sudyge burokeliai,salotos spinatai,morkos lauke.Zirniu nematyt,bet daug peliu ar ziurkiu skyliu lysvese,gal isede sakau.Braskes jau sukrove ziedus,netoli skleidimosi.Apravejau viska,grazu jau,liko gelynus sutvarkyt sekanti karta.
Apšvieskite mane ypač Liniuxx, nukrito čia man iš dangaus ažuoliniu lentu, man ju nereikia, kokybe ten ju visokia, aišku kas gamina kokius smulkius darbelius puikiai sueitu ką su jomis daryt? Det skelbima ir pardavinet, ale kokia kaina ? išstovėję jos kokius min 3-4 metus po stogine atvira
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 21, 15:25)
Apšvieskite mane ypač Liniuxx, nukrito čia man iš dangaus ažuoliniu lentu, man ju nereikia, kokybe ten ju visokia, aišku kas gamina kokius smulkius darbelius puikiai sueitu ką su jomis daryt? Det skelbima ir pardavinet, ale kokia kaina ? išstovėję jos kokius min 3-4 metus po stogine atvira
Mano kolega ieško. Parašysiu kaip jį faceboke susirast.
Lyžuka, pasiūlyk, kas daro sodo baldus.
Lyžuka, pažiūrėk kokiam pardavimų puslapy kainas, prašyk kiek mažiau. Tokia išstovėjusi, išdžiūvusi mediena turi kainą.
Labas rytas.
Laba
oras geras, tai darbuojates, bet vejas tai siaubuniskas Vos nuo nauju aikstes laiptu nenupute. Gerai, kad katinams smeli is maxes nesiau, tai atsilaikiau
oras geras, tai darbuojates, bet vejas tai siaubuniskas Vos nuo nauju aikstes laiptu nenupute. Gerai, kad katinams smeli is maxes nesiau, tai atsilaikiau