Aha,Ingrida, tau jau tas didelis viršsvoris
IK, tai ar tas serbentas dekoratyvus, ar prie gėlių, ar į sodą, nes ir aš tokį vakar nupirkau. Norėjau kokį krūmą, bet lotyniškų pavadinimų nesuprantu, tai ėmiau pagal paveiksliuką iš to, kas buvo. Dar vinvytį paėmiau prie sienos pasodint
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 03 16, 08:42)
IK, tai ar tas serbentas dekoratyvus, ar prie gėlių, ar į sodą, nes ir aš tokį vakar nupirkau. Norėjau kokį krūmą, bet lotyniškų pavadinimų nesuprantu, tai ėmiau pagal paveiksliuką iš to, kas buvo. Dar vinvytį paėmiau prie sienos pasodint
Liniukai, tie serbentai dekoratyvūs, net labai Krūmeliai nerealiai raudoni, kai apsipila žiedais. Matosi už kilometro. Žydi panašiai kartu su tulpėmis. Sodink ten, kur galėsi uždengti. Kad ir kokiu kubiliuku. Gi jie neaukšti, pas mus gal iki kelių. Galima pagenėti. Jeigu uogų kelios ir bus, tai mažos ir nelabai valgomos. Dar mažesnės už auksuotojo serbento . Gal matei, tokie dvimetriniai krūmai, pavasarį geltonai žydi ir uogos po vieną.
Labas rytas
Gal kam lietaus reikia? Pasiimkite, prašom, man saulės reikia, mano bitutėms, irgi. Jos tik saulę pamato, tuoj ieško šalpusnio, ar kroko žiedelio. O tų žiedelių dar visai mažai pas mus.
Žemė šalta ir šlapia, nerealiai. Keli senoviniai narcizai išlindo visai netinkamoje vietoje, kol persodinau, dvi poros pirštinių purvo gniužulais tapo, žemės net iš šiltnamio nešiau.
Gal kam lietaus reikia? Pasiimkite, prašom, man saulės reikia, mano bitutėms, irgi. Jos tik saulę pamato, tuoj ieško šalpusnio, ar kroko žiedelio. O tų žiedelių dar visai mažai pas mus.
Žemė šalta ir šlapia, nerealiai. Keli senoviniai narcizai išlindo visai netinkamoje vietoje, kol persodinau, dvi poros pirštinių purvo gniužulais tapo, žemės net iš šiltnamio nešiau.
Lijo naktį, bet kad viskas plauktų, tai nesijaučia. O šiandien dieną darbavomės. Sūnus tvarkė kaupų vietas, išvežė šiaudus. Aš patyliukais, kol nemato MB , išplėšiau ruožą velėnos. Kaip ir didinsiu gėlyną, o tiksliau per ilgį varysiu gyvatvorę. Nusibodo į kaimyno arimą spoksoti.
Tik po pietų vėjas pakilo, kažkaip šalta paliko, namo pardūmiau.
Vakar dar pomidorų papirkau, tai pasėjau .
Tik po pietų vėjas pakilo, kažkaip šalta paliko, namo pardūmiau.
Vakar dar pomidorų papirkau, tai pasėjau .
Labas rytas.
Labas
pasodinau 5 lelijas, is dirvos tulpes rankioju O dirvoj jos todel, kad kai pamata gonkeliui kase, tai jas supyle i kruva Dabar ta kruva islyginta ir tulpes galvas kisa.
pasodinau 5 lelijas, is dirvos tulpes rankioju O dirvoj jos todel, kad kai pamata gonkeliui kase, tai jas supyle i kruva Dabar ta kruva islyginta ir tulpes galvas kisa.
Pasikapsčiau gėlynuose, nuiminėju velėną palei tujas. Nusibodo su žoliapjove rangytis, dėsiu mulčą.
Vakar dovanų gavau triušį, tai šiandien buvo jo troškinimas. Prisišveitėme iki gurklio. Dabar tik miegas ima.
Vakar dovanų gavau triušį, tai šiandien buvo jo troškinimas. Prisišveitėme iki gurklio. Dabar tik miegas ima.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 17, 14:29)
Pasikapsčiau gėlynuose, nuiminėju velėną palei tujas. Nusibodo su žoliapjove rangytis, dėsiu mulčą.
Pas mus nuo ryto įkyriai dulkė. Daryt nieko neišeina. Susidėjau šmotkes, vyrą palikau statybose, pati parmoviau namo. Pietūs gatavi. Prašom.
Vištienos ketvirčiai ir kalakuto šmotas jau sukirsti. Su šviežių kopūstų sallotom. Niam.
Labas rytas.
Oi Ate,kaip apetitnai atrodo.
Kažkokia kvaraba kabinasi,toks įkyrus kosulys ir vien nuo butelių plovimo šaltu vandeniu.
Labas
ates kibinai labai apetitni ir tiktu mano gomuriui.
Ingrida, o ko tu saltu vandeniu plauni? Taupai ar ligu ieskai?
ates kibinai labai apetitni ir tiktu mano gomuriui.
Ingrida, o ko tu saltu vandeniu plauni? Taupai ar ligu ieskai?
Sapniuk,darbe tik toks vanduo.Kad ir sirguliuoju na neištveriu tokiu oru namie.
Apgrėbiau braškes,pajudinau tulpes,pakasinėjau šiltnamį.Jau jau rankos lenda žemėn.
Apgrėbiau braškes,pajudinau tulpes,pakasinėjau šiltnamį.Jau jau rankos lenda žemėn.
reiskia taupai namuose karsta vandeni ir darbe ligos ieskai
turejau toki nemalonu pokalbi pas save namuose, sirdis maskatavos, jau galvojau per gerkle issoks. Bet nieko, sprendimas priimtas mano naudai
turejau toki nemalonu pokalbi pas save namuose, sirdis maskatavos, jau galvojau per gerkle issoks. Bet nieko, sprendimas priimtas mano naudai