Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Aha,Ingrida, tau jau tas didelis viršsvoris biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
IK, tai ar tas serbentas dekoratyvus, ar prie gėlių, ar į sodą, nes ir aš tokį vakar nupirkau. Norėjau kokį krūmą, bet lotyniškų pavadinimų nesuprantu, tai ėmiau pagal paveiksliuką iš to, kas buvo. Dar vinvytį paėmiau prie sienos pasodint
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 03 16, 08:42)

IK, tai ar tas serbentas dekoratyvus, ar prie gėlių, ar į sodą, nes ir aš tokį vakar nupirkau. Norėjau kokį krūmą, bet lotyniškų pavadinimų nesuprantu, tai ėmiau pagal paveiksliuką iš to, kas buvo. Dar vinvytį paėmiau prie sienos pasodint

Liniukai, tie serbentai dekoratyvūs, net labai Krūmeliai nerealiai raudoni, kai apsipila žiedais. Matosi už kilometro. Žydi panašiai kartu su tulpėmis. Sodink ten, kur galėsi uždengti. Kad ir kokiu kubiliuku. Gi jie neaukšti, pas mus gal iki kelių. Galima pagenėti. Jeigu uogų kelios ir bus, tai mažos ir nelabai valgomos. Dar mažesnės už auksuotojo serbento . Gal matei, tokie dvimetriniai krūmai, pavasarį geltonai žydi ir uogos po vieną.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gal kam lietaus reikia? Pasiimkite, prašom, man saulės reikia, mano bitutėms, irgi. Jos tik saulę pamato, tuoj ieško šalpusnio, ar kroko žiedelio. O tų žiedelių dar visai mažai pas mus.
Žemė šalta ir šlapia, nerealiai. Keli senoviniai narcizai išlindo visai netinkamoje vietoje, kol persodinau, dvi poros pirštinių purvo gniužulais tapo, žemės net iš šiltnamio nešiau.
Atsakyti
Lijo naktį, bet kad viskas plauktų, tai nesijaučia. O šiandien dieną darbavomės. Sūnus tvarkė kaupų vietas, išvežė šiaudus. Aš patyliukais, kol nemato MB , išplėšiau ruožą velėnos. Kaip ir didinsiu gėlyną, o tiksliau per ilgį varysiu gyvatvorę. Nusibodo į kaimyno arimą spoksoti.
Tik po pietų vėjas pakilo, kažkaip šalta paliko, namo pardūmiau.
Vakar dar pomidorų papirkau, tai pasėjau .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

pasodinau 5 lelijas, is dirvos tulpes rankioju ax.gif O dirvoj jos todel, kad kai pamata gonkeliui kase, tai jas supyle i kruva blink.gif Dabar ta kruva islyginta ir tulpes galvas kisa.
Atsakyti
Pasikapsčiau gėlynuose, nuiminėju velėną palei tujas. Nusibodo su žoliapjove rangytis, dėsiu mulčą.
Vakar dovanų gavau triušį, tai šiandien buvo jo troškinimas. Prisišveitėme iki gurklio. Dabar tik miegas ima.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 17, 14:29)
Pasikapsčiau gėlynuose, nuiminėju velėną palei tujas. Nusibodo su žoliapjove rangytis, dėsiu mulčą.
Vakar dovanų gavau triušį, tai šiandien buvo jo troškinimas. Prisišveitėme iki gurklio. Dabar tik miegas ima.

Pas mus nuo ryto įkyriai dulkė. Daryt nieko neišeina. Susidėjau šmotkes, vyrą palikau statybose, pati parmoviau namo. Pietūs gatavi. Prašom.
Vištienos ketvirčiai ir kalakuto šmotas jau sukirsti. Su šviežių kopūstų sallotom. Niam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 17 kovo 2019 - 15:34
Labas rytas.
Oi Ate,kaip apetitnai atrodo. wub.gif wub.gif wub.gif
Kažkokia kvaraba kabinasi,toks įkyrus kosulys ir vien nuo butelių plovimo šaltu vandeniu. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas

ates kibinai labai apetitni ir tiktu mano gomuriui.

Ingrida, o ko tu saltu vandeniu plauni? blink.gif Taupai ar ligu ieskai?
Atsakyti
Sapniuk,darbe tik toks vanduo.Kad ir sirguliuoju na neištveriu tokiu oru namie. mirksiukas.gif
Apgrėbiau braškes,pajudinau tulpes,pakasinėjau šiltnamį.Jau jau rankos lenda žemėn. ax.gif
Atsakyti
reiskia taupai namuose karsta vandeni ir darbe ligos ieskai biggrin.gif

turejau toki nemalonu pokalbi pas save namuose, sirdis maskatavos, jau galvojau per gerkle issoks. Bet nieko, sprendimas priimtas mano naudai ax.gif
Atsakyti