tai mes nesitasom, lengvai kilojam
reikejo cia tau su tuo vynu...
QUOTE(sapniukass @ 2019 03 15, 10:55)
čia gryn, kaip man kažkada autobuse jau su geroku pilvu ir atstovejus pora valandų, nes nebuvo sėdimu vietų vienam iš sedinčių keleivių kazkas išdriso pasakyt, kad užleistų savo vietą, tai sako: savao našta nesunki
o kas?
oi
nieko. Nenorejau, o dabar jau galvoju, apie Voruta
nieko. Nenorejau, o dabar jau galvoju, apie Voruta
QUOTE(sapniukass @ 2019 03 15, 11:16)
serbentinė
vysniu arba serbentine
Nebloginkite širdies su tomis vorutomis. Pirkite normalų , Caberne Sovingnon. Kitaip su jumis nedraugauju.
Pralėkiau mistą, nusipirkau dvi sirines kinrožes Lidle. Balta su vos rausvumu ir ryškiai rausvą. Dar parsinešiau raudonžiedį serbentą, bet dabar išsiaiškinau - 7 zona. O man taip gražu buvo Olandijoje pavasarį. Gyvatvorės iš jų.
Pasodinsiu, teks žiemai dangstyti.
Nežaidžiu su tais agurkais labai anksti. Nueinu į parduotuvę, ne karvę kainuoja. O ir mėgstu valgyti pilna burna, o ne tuo vieninteliu agurkėliu dalintis keturiese. Va, parsinešiau milžinišką aisbergo galvą , nors bus salotų bliūdas.
Ingrida, tavęs surištos mieste vasarą neišlaikysi.
Pralėkiau mistą, nusipirkau dvi sirines kinrožes Lidle. Balta su vos rausvumu ir ryškiai rausvą. Dar parsinešiau raudonžiedį serbentą, bet dabar išsiaiškinau - 7 zona. O man taip gražu buvo Olandijoje pavasarį. Gyvatvorės iš jų.
Pasodinsiu, teks žiemai dangstyti.
Nežaidžiu su tais agurkais labai anksti. Nueinu į parduotuvę, ne karvę kainuoja. O ir mėgstu valgyti pilna burna, o ne tuo vieninteliu agurkėliu dalintis keturiese. Va, parsinešiau milžinišką aisbergo galvą , nors bus salotų bliūdas.
Ingrida, tavęs surištos mieste vasarą neišlaikysi.
man merlot geriau
ciles neblogu yr, seniai ragavus.
QUOTE(sapniukass @ 2019 03 15, 11:16)
Cha rožinį va geriu.Kokį nuovargį jaučiu šiandien. MB liepė taurę išgerti,pasėdėti,tada eiti dirbti.Taip ir darau. Pažystama nustatė diagnozę,visą žiemą kojos didysis pirštas gelia,šiandien ypač.Sakė-podagra.Dar tokio velnio neturėjau.Eisiu skaityti kas per velnias.Liepė jodu tepti.
Reikia dar Kuršėnų vyniotinį iškepti,prisipirkau gėlių puokštę susukti.
Pasiūlė vakar darbelį,kirpyklą 3 kartus savaitėje išplauti.Šeimyna šiaušiasi,maži pinigai.Nuvažiavau apžiūrėti šiandien,centre,bet patalpų nemažai.Tai pasimetime,reikia savaitgalį duoti atsakymą ir norisi ir atbaido.
Nesunku tuos agurkus pakilnoti,bet kaip kvepia savi.
Pomidorai masiškai pradėjo dygti,ridikėliai jau irgi rodosi šiltnamyje.
Gavau dovanų iš Devold norvegų fabriko,maišą broko,tai vakarais turiu užsiėmimo ardymo,sukimo į gijas,plovimo,paskui vėl sukimo į kamuolius.Bet merino vilna nieko nekainavo ir spalvos žalia,juoda ,mėlyna. Jau mažajai liemenę numezgiau,dabar šalį pradėjau.
Per švogerio gimtadienį kažkada vorutos padauginau,dabar net pykina pagalvojus,serbentų juodųjų.
Ingrida, raminkis. Dar tau darbo mažai . Be to, vaikai užaugo, gali tau personaliai pensiją mokėti .
Nesidraskau ten, kur jėgos neleidžia. Tik ten, kur labai malonu draskytis. Man geriau vakaras knygą apsikabinus.
Meri, ir a nusidėjau. šokolado kelis gabaliukus sumaumojau.
Nesidraskau ten, kur jėgos neleidžia. Tik ten, kur labai malonu draskytis. Man geriau vakaras knygą apsikabinus.
Meri, ir a nusidėjau. šokolado kelis gabaliukus sumaumojau.
Labas rytas.
IK visą vakarą skaičiavau. Dvi serijas filmo žiūrėjau,mezgiau ir nieko nemačiau,mintys toli toli buvo. Arti namų,reikia pajudėti,nes tikrai nuo viršsvorio pradėjo ligos kibti. Vaikai aišku juokiasi,dičkis per porą valandų tiek uždirba kiek aš per mėnesį. Padeda ir vaikai,bet gi dar kol gali judėti.Mažoji ir ta šokinėja,gal jūms pinigų reikia,sakau tik save jau išlaikyk.Sunkus jai pusmetis,bakalaurą rašo, darbas. Pasiėmė kelias dienas išeiginių,dar kraustosi į didesnį butą,tai laukiu šanūko atvežant,kad netrukdytų,mėnesį pasisvečiuos.
Vakar paploiau sulai butelius šaltu vandeniu,visą naktį gerklę pajaučiau.Nu jau visai nebe atspari.