Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 14, 09:13)
tokių kaip uosialapiai gal aplamai nemačius smile.gif

Sveikos smile.gif

ne tu viena rolleyes.gif

vakar visa vakara galvojau kokie tie uosio lapai ir kaip turetu atrodyt klevas su tais lapais blink.gif

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 03 14, 10:04)
ne tu viena rolleyes.gif

vakar visa vakara galvojau kokie tie uosio lapai ir kaip turetu atrodyt klevas su tais lapais blink.gif

Labas

Sapniuk, čia bus iš tos serijos kur gyvatė su ežiu susikryžminus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 03 14, 08:04)
ne tu viena rolleyes.gif

Labas

Labas rytas,

cia nesu macius beveik normaliu klevu,vien tik uosialapiai.
Vel lyja,vejas,bet rodo,jog slenka jis ir i Lietuva.Laikykites. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.medeliai....flamingo-2.html

čia tokie?

gi jie kaip dekoratyviniai parduodami yra unsure.gif
Atsakyti
kaip skaniai silkes su bulbom pavalgiau, tiesiog dievu maistas tongue.gif

Ingrida, tu taip kalbejai apie agurku sejima, kad as 2 stukas uzmerkiau, ankstyvam valgymui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 14, 10:23)
http://www.medeliai....flamingo-2.html

čia tokie?

gi jie kaip dekoratyviniai parduodami yra  unsure.gif

Taip , tas pats. Tik tie neveisliniai tokie netvarkingi, išsikėtoję, lūžtančiomis šakomis. Ūgiu mažesni už tikrus klevus. Lapai tai žali. Vaisynai per žiemą karo tokie rudi netvarkingi. O jau augimo greitis blink.gif

O kad pardavinėja - kažkas pražiūrėjo. Yra įrašytas į draudžiamų platinti sąrašą.

Šalta namie. MB pamiršo virtuvėje orlaides visai dienai. Tiesiai į vėją.
Atsakyti
Reklamuoja per teliką steviją vietoj cukraus. Sako, ir diabetininkams tinka, gal ragavot?
Turiu visokių saldiklių, bet visi kažkokį prieskonį priduoda.
Vakar šokolado paragavau, kaip pasidarė bloga, visai nepernešu saldumo, o anksčiau vos ne kasdien šokolado ragaudavau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,auginsime vazonuose agurkus. mirksiukas.gif
Meri,man stevija šlykščiai saldi.Mėgstu saldžiai,bet čia nemoku apsakyti skonio,man nepatiko.Dar mažoji buvo pradinėse klasėse jos mokytoja susižinojo apie ją,prieš kiek metų.Gavo sėklų,man dar davė,nedygo,gavo jau džiovintos žolės iš Užkaukazės,nu nepatiko man. bigsmile.gif
Darželyje vedėja pasiūlė darbą nuo gegužės iki spalio.Išleidinėti darbuotojas atostogų,na gi man pats darbymetis,atsisakiau. ax.gif
Atsakyti
Labas

Ingrida, vakar vyras klausia kur desiu agurkus taip anksti pasejus blink.gif Atsakiau, kad paklausiu Ingridos, nes ji dar anksciau uz mane pasejo.

Klevu sirupas neblogai, stevija turi bjauru poskoni. Siaip man visi pakaitalai neatrodo protinga.
Atsakyti
Sapniuk,fb nematei jau skina nuo palangės agurkus. blink.gif blink.gif Čia gal tik po lempom užaugino?Nėra šiemet tiek saulės.Galvojau spėsiu išpikuoti savo 5 agurkus,bet žiūriu nebėra laiko,reikia darželin važiuoti.Už tai spėjau keksiukų prikepti. mirksiukas.gif
Atsakyti
nepikiuoju agurka, sodinu po viena i grietines indelius. Jau sukisau ir garbingon, silton vietoj padejau, ant staciamalkio biggrin.gif

gal as nesu toj FB grupej ax.gif kazkoks vozvratas kovo vidury agurkus savus valgyt rolleyes.gif
Atsakyti
Ai mergaites geriau pailsekit su knyga ir vyno taure tongue.gif negu su tais agurkais kibiruose tasykites biggrin.gif

SVEIKOS smile.gif

kas turit kieme apšvietimą pasidarę, šuo nurove pora lempų verysad.gif ir šiaip po žiemos kabelis kažur atsijunge, sako gal pašalas eidamas pažeide nu žodziu dabar dalis veikia, dalis ne, galvoju dasipirkti tas su saules baterija, gal bandet kuri? čia ne apie tuos fanarikus kalbu po kelis eur yra normaliu gražiu lempu už dar gražesnę kaina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 kovo 2019 - 10:45