Moterytės, man nuo ligų tas svoris krenta, kol galit valgykit viską Žinotumėt kaip sunku atsilaikyti, kai aplink vien saldumynai, pagunda nežmoniška
Vėmalai palyginus niekis, kiek man tenka gerbiamų miestiečių triedalų rinkti, veu... Pirmus kartus buvo bjauru, o dabar pripratau, jokių emocijų. Visi eina šikt už kioskų. Diedai myža be sentimentų, atsistoja, išsitraukia birką ir varo ant pamatų dienos metu. Nieko nesakau, dar langus išmals. Beviltiška situacija.
Ingridėl, mano mamai, kai ką nors riebiai suvalgo irgi sukyla spaudimas, po to širdies permušimai, stengias nepriryt, bet ne visad pavyksta, ypač kai skaniai pavalgyt mėgsta
pelynai kaime pievoj auga, jei nenušienaujam-pasidžiovinam. Parsivežiau ir sodybon krūmą, nes ten tokių nėr.
Vakar važiavom kaiman bulvių parsivežt-stirna iššoko prieš auto, bet kai kelias l. slidus buvo, greitis mažas, tai sėkmingai nuliuoksėjo
Atgal važiuojant pulką gandrų matėm, paukštukai jau čiulbauja, gal tikrai pavasaris ateina
Frau, ar Tavęs vėjai nenupūtė? kaip gyvuojat?
pelynai kaime pievoj auga, jei nenušienaujam-pasidžiovinam. Parsivežiau ir sodybon krūmą, nes ten tokių nėr.
Vakar važiavom kaiman bulvių parsivežt-stirna iššoko prieš auto, bet kai kelias l. slidus buvo, greitis mažas, tai sėkmingai nuliuoksėjo
Atgal važiuojant pulką gandrų matėm, paukštukai jau čiulbauja, gal tikrai pavasaris ateina
Frau, ar Tavęs vėjai nenupūtė? kaip gyvuojat?
Meri, tiems varantiems ant pamatų iškišus galvą nusistebėk " Ale gi ir suvytęs.."
Važiuosiu į Vilnių balandžio pabaigoje, tulžies akmenis ištraukys. O tai jau baisu gyventi.
Važiuosiu į Vilnių balandžio pabaigoje, tulžies akmenis ištraukys. O tai jau baisu gyventi.
Labas rytas.
IK,o skauda tie akmenys? Priepuolių nebuvo?
IK,o skauda tie akmenys? Priepuolių nebuvo?
Ingrida, kaip ir neskauda. O priepuolis buvo dar žalioje jaunystėje. Bet dėl visa ko.
Kada tas vėjas baigsis. Nervuoja.
Kada tas vėjas baigsis. Nervuoja.
Labas rytas, mielosios
Gražus, saulėtas rytas, tik šaltukas spaudžia. Daigiukai ant palangių lepinasi. Auginu 10 Betaluxų, 8 Toro pirmus lapelius formuoja, kaupiuosi pasėti daugiau pomidorų. Savo sėklų paprikos indelyje be meilės paskubom tankiai papiltos, kaip jas išsodinti po vieną reikės, pirktinės labiau pagerbtos, pakelyje vos po 10 sėklų buvo, keli baklažanai, nepasakyčiau, kad linksmi, aštrių pipirų miškas vazonėlyje ir tai viskas, ką esu pasėjusi. Dar dešimtys pelargonijų daigų su šaknimis laukia nesulaukia, kol juos į žemę įkišiu, bet labai nesinori namuose su žemėm terliotis, šiltnamyje šilta, kai saulė šviečia, bet bijau sušaldyti, kai nešiosiu į ir iš šiltnamio.
O kaip Jūsų darželiai ant palangių?
Gražus, saulėtas rytas, tik šaltukas spaudžia. Daigiukai ant palangių lepinasi. Auginu 10 Betaluxų, 8 Toro pirmus lapelius formuoja, kaupiuosi pasėti daugiau pomidorų. Savo sėklų paprikos indelyje be meilės paskubom tankiai papiltos, kaip jas išsodinti po vieną reikės, pirktinės labiau pagerbtos, pakelyje vos po 10 sėklų buvo, keli baklažanai, nepasakyčiau, kad linksmi, aštrių pipirų miškas vazonėlyje ir tai viskas, ką esu pasėjusi. Dar dešimtys pelargonijų daigų su šaknimis laukia nesulaukia, kol juos į žemę įkišiu, bet labai nesinori namuose su žemėm terliotis, šiltnamyje šilta, kai saulė šviečia, bet bijau sušaldyti, kai nešiosiu į ir iš šiltnamio.
O kaip Jūsų darželiai ant palangių?
Sveikos brangiosios
kolkas jokiu darželiu neturiu, savaitgali pomidorus sesiu, visa kita tik tada kai bus galima į šiltnami į sežutes, beje dar ir seklu nenusipirkus kokiu norečiau
kolkas jokiu darželiu neturiu, savaitgali pomidorus sesiu, visa kita tik tada kai bus galima į šiltnami į sežutes, beje dar ir seklu nenusipirkus kokiu norečiau
Pas mane irgi tik betaliuksai ir Vilma sudygę ir 5 agurkai stimba.Nėra tos saulės tai neskubu.O ir namie nėra ant palangių vietos,laukiu nors į balkoną kada bus galima išnešti.
Na kaip tikra mokinė gera valandą dariau namų darbus anglų. Ir tai translate naudojausi.Nebe dirba galvelė.
Na kaip tikra mokinė gera valandą dariau namų darbus anglų. Ir tai translate naudojausi.Nebe dirba galvelė.
pastudijavau miesto detalųjį planą ir apturejau lengvą šoką , pasirodo mūsų namas pakliųuva į vandens telkinių apsaugos zoną , nors tas telkinys gero metro pločio vos gyvas upeliukas kokie 100 m nuo mūsų, paskaičiau tą tas reiškia tai reiškia vien draudimai ir baudos , nesuprantu kodėl gyvenvieteje kur namas prie namo tokie plotai priskirta tai zonai
Labas
vasarema, dygsta pomidorai, paprikos, jokiu egzotiku neseju. Du ankst. pomidorus jau ispikiavau, vakar specialiai i maxe ejau zemiu pirkt. Dar paseti petrazoles, salierai, bet seklos senos, tai, jei bent po viena isdygs, busiu laiminga. Neisdygs, po daigeli turgely nusipirksiu.
Lyzuka, nenutuokiu apie vandens apsaugines zonas nieko.
vasarema, dygsta pomidorai, paprikos, jokiu egzotiku neseju. Du ankst. pomidorus jau ispikiavau, vakar specialiai i maxe ejau zemiu pirkt. Dar paseti petrazoles, salierai, bet seklos senos, tai, jei bent po viena isdygs, busiu laiminga. Neisdygs, po daigeli turgely nusipirksiu.
Lyzuka, nenutuokiu apie vandens apsaugines zonas nieko.
Sapbniuk, kai nereikia tai ir aš nesidomejau, bet va sugalvojom tokia egle nupjaut o čia ir prasidejo ... linksmybes
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 13, 12:34)
Sapbniuk, kai nereikia tai ir aš nesidomejau, bet va sugalvojom tokia egle nupjaut o čia ir prasidejo ... linksmybes
Labukas, sako tos linksmybės nuo vasaros dar bus linksmesnės.