Pas mus buvo kaip ir pavasaris, tik šaltokas. O prieš valandą sniego pavarė. Nedaug, bet baltuoja.
Priviriau vakarienei trintos žiedinių kopūstų sriubos su imbieru. Čia mano mergikės mintis buvo. Bet ji darė vietoje kopūstų - obuolius. Tada man nerealiai patiko , tai dabar bandysiu visokius variantus.
Labas rytas.
Jo jo IK ATSIVERČIAU. Galvoju gal ir kavos atsisakyti,taip gerai antras rytas su žalia arbata.
Aš dar į sriubas atradau muskato riešutą,taip visur papildo.
Sveikos
Sniego jaūu neturim, uižtat kaip šalta brrr...
Sniego jaūu neturim, uižtat kaip šalta brrr...
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 12, 06:58)
Labas rytas,
pas mus irgi,lietus baisus,vejas siaubingas,isjudins sala ir nuplauks,o lietus paskandins. Jau toks jausmas nuo tokio oro.Paskende mano avietes,ko gero supus sakmys.Ten ,kaip tik labai zema vieta ir vanduo laikosi per lietu,bet ten ir silciausia vieta vasara.Bet ziema nebuvo taip salta,kaip dabar nuo tos dregmes.
Na kiek metu tu nevalgiai kiaulienos, kad ir riebios, kad atprast butu galima? Prie ko cia kavos atsisakymas?
Granatu zieve gal daugiau tryda stabdo.
Labas
rok operoje kelis kartus asara nubraukiau, apie partizanus, labai geras pastatymas, L.Mikalauskas dainavo.
Labas
rok operoje kelis kartus asara nubraukiau, apie partizanus, labai geras pastatymas, L.Mikalauskas dainavo.
aš irgi manau, kad čia tas kiaulienos šmotas, kur Ingrida nekramčius maktelėjo daugiau sutapimas o ne priežastis o va kava gali būti jau panašiau bet velgi ne nuo vieno puodelio
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 12, 09:45)
aš irgi manau, kad čia tas kiaulienos šmotas, kur Ingrida nekramčius maktelėjo daugiau sutapimas o ne priežastis o va kava gali būti jau panašiau bet velgi ne nuo vieno puodelio
Man labiau panasu i kasos problemas Ingridai.Riebus maistas,kofeinas dirgina jautria kasa,todel ir pykinimas.Mamutei taip budavo,tai ji pelynu apsigydydavo.
jurgineli, na tu ir ziauri motera Dabar kazkokia madinga dieta ar 16 val nevalgyt, ar kiek ten Bais isgirta ir ant bangos Nesikudinu, ner poreikio, sportuot butina, bet tingiu
Ingrida, mars pas Markucki inf. ligoninen vidaus organu ir inkstu echo darytis.
Ingrida, mars pas Markucki inf. ligoninen vidaus organu ir inkstu echo darytis.
QUOTE(sapniukass @ 2019 03 12, 11:31)
Na kiek metu tu nevalgiai kiaulienos, kad ir riebios, kad atprast butu galima? Prie ko cia kavos atsisakymas?
Labas
Labas
Sapniuk,purtė pagalvojus apie kavą.Va atsigavau,ar negersiu vėl prie rytinės?
Vakarienei jau pavalgiau sriubos,pabodo ta dieta.
Luety aš irgi vakar visą pusdienį vien pelyno arbatą gėriau,nei vaistai taip nepadėjo.Gerai sodybietė padovanojo,dabar saugau kaip savo akį krūmą.Vieną gi nudaigojau kažkada.Geriausias vaistas.Vidurių ir nepaleido labai skausmai labai aštrūs buvo,spazmai.
Girdėjau ištraukas tos operos,jaučiu tikrai gera.
Dar apie tą galą.Nu turime nuomininkus,virš 25 metų gyvename su kaimynais,na tokių gyventojų dar neteko.Trečiame aukšte privemta jaučiu jau vakar ir niekas nevalo.Viršūnė viskam. Visi puošiame prižiūrime kiekviename aukšte gėles ir vėmalų krūva. Nežinau kas išvalys????? Na atsitiko nelaimė,imk ir išvalyk,kaip ir šuns prikakota,nevalo.
Pasiteirauk pas Meri, va jai po 16 val dietos kasdien sijonai po 10 cm siaurinami. Ech, kad pas mane būtų tiek valios... O tai dabar šitiek depozito.
Ingrida, labai panašu į tulžies pūslės akmenligę ar kokį biesą. Tikrai, Sapniukas labai gerai pataria.
Kažkada čia per teliką aiškino, kad valgymo sutrikimai yra : bulimija, anoreksija ir ortoreksija ( tai manija maitintis tik sveikai). Tai gal tau jau psichologinis kiaulienos atmetimas ? Pvz, vidutiniam lietuviui gal panašų reagavimą sukeltų suvalgyta šuniena. Man tai būtų dzin. ragavus visokių čiudnybių. Arkliena ir sraigės tik klasikinis man maistas.
Šiaip kur čia buvo straipsnis. Vis tik kiauliena ir lašiniai išteisinti. Ir rekomenduotini vietoje medvilnės ir sojų aliejaus.
Luety, įsikibus į ką nors gyvenk. Žada pas tave kokį tai kataklizmą su pasaulio pabaiga viename.
Sėdžiu susmukus, pavargau šiandien nieko rimto nedarydama. tai mieste du kartai, tai sandėlyje, tai šen, tai ten. Laukiu žemėtvarkininko, niekaip man sklypo projekto negali užbaigti. Yra aršūs kaimynai, tiksliau gerokai nuo bėgių nušokę. Nieko negali man padaryti, tai nors panervuos. Negyvena savo šiukšlyne, tik pagerti atvaro šeštadieniais...
Papildyta:
Ingrida, tuos vėmalus atsargiai ant semtuvo ir prie jų durų.
Ingrida, labai panašu į tulžies pūslės akmenligę ar kokį biesą. Tikrai, Sapniukas labai gerai pataria.
Kažkada čia per teliką aiškino, kad valgymo sutrikimai yra : bulimija, anoreksija ir ortoreksija ( tai manija maitintis tik sveikai). Tai gal tau jau psichologinis kiaulienos atmetimas ? Pvz, vidutiniam lietuviui gal panašų reagavimą sukeltų suvalgyta šuniena. Man tai būtų dzin. ragavus visokių čiudnybių. Arkliena ir sraigės tik klasikinis man maistas.
Šiaip kur čia buvo straipsnis. Vis tik kiauliena ir lašiniai išteisinti. Ir rekomenduotini vietoje medvilnės ir sojų aliejaus.
Luety, įsikibus į ką nors gyvenk. Žada pas tave kokį tai kataklizmą su pasaulio pabaiga viename.
Sėdžiu susmukus, pavargau šiandien nieko rimto nedarydama. tai mieste du kartai, tai sandėlyje, tai šen, tai ten. Laukiu žemėtvarkininko, niekaip man sklypo projekto negali užbaigti. Yra aršūs kaimynai, tiksliau gerokai nuo bėgių nušokę. Nieko negali man padaryti, tai nors panervuos. Negyvena savo šiukšlyne, tik pagerti atvaro šeštadieniais...
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 12, 17:41)
Irgi galvoju apie tulžį.Et gal gyvensime?Galiu valgyti aš tą kiaulieną,bet jūs pabandykite ta ant snukio,galvos kur būna riebalas toks praryti.Ankščiau karką labai skanu buvo,dabar ir norisi ir jau bijosiu.Čia būna toks noras du kart metuose.
Ir lašinius labai mėgstu retai.Oi su šviežiu agurku,juoda duona..............
Tyrimus balandį planuoju pasidaryti,pernai echoskopija viskas vietoje buvo.
Jo jo,mes kai ryte ėjome iš namų jau tie vėmalai buvo pridžiūvę prie grindinio,per dieną dar labiau padžiuvo.Neįsivaizduoju kas ryšis?