Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2019 03 11, 08:14)
labas rytas 4u.gif

su švente lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif

drebia sniegu taip, kad už lango beveik nematyt blink.gif
tai katra čia blynų nevalgėt ir žiemos nevarėt, a  biggrin.gif

Aš valgiau, prašau į mane nežiūrėti biggrin.gif

Vakar truputį lynojo bet darbui lauke netrukdė, visa dieną sodą genėjome, lyg to sodo hektarai biggrin.gif Ale kol nutariam kaip ir ką kol šakas sutvarkome mirksiukas.gif liko tik gojos krūmas išmest nieko doro iš jo tik atzelas aršiau aviečių leidžia ir kelios uogos buvo o dar koks spygliuotas unsure.gif

IK nevalau aš pvz to vidaus kiek indaplovė praplauna tik mirksiukas.gif šiaip turėtų padėt orkaičių valiklis ir tada su kokiu šepečiu pabandyk jei tai yra tau gyvenimo ar mirties klausimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 kovo 2019 - 08:31
Meri , tu šaunuolė. 4u.gif
Reikės pabandyti su ūkišku.
Lyžuka, bet jeigu žinai, kad viduje taukų tirštai prižėlę, na kaip tokį kabinti ? Nesvarbu, kad nesimato. Taigi žinau. Šiaip tai dėl tvarkos esu tikra dzinbudistė. Bet jeigu jau ką užsiimu tvarkyti, tai iki paskutinės molekulės turiu išvalyti. Paskui vėl labai ilgam pamirštu.

Nėra jokios žiemos. Saulė plieskia, tik vėjukas yra. Gal paskui išsiruošiu į kiemą patvarkyti.
Atsakyti
Iš kaimuko, neparašiau, vanduo turi būti karštas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri-draugės,pasimatavau spaudimas normalus.Bet vakar pjauščiau šaltieną ir kelis gabalus riebios kiaulienos suvalgiau.Jau naktį prasidėjo,pusiau be miego.Dabar visą organizmą tampo,nieko valgyti.O tiek planuose buvo namus apkuopti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 03 11, 08:44)
Iš kaimuko, neparašiau, vanduo turi būti karštas.

Gal įkišus į puodą pavirinsiu.
Atsakyti
Labas su svente lithuania.gif lithuania.gif visas.

Trecia val. einu i roko opera, nezinau kokia ir nesigilinu biggrin.gif

Ingrida, gal tau kepenai ar kasa durniuoja, tulzi dar turi. Nenormalu riebiau pavalgius blogai jaustis.

Jau kvepia orkaitej kiaules sonine su raugintais kopustais, ot skaniai pavalgysiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 03 11, 06:52)
Labas rytas.
Meri-draugės,pasimatavau spaudimas normalus.Bet vakar pjauščiau šaltieną ir kelis gabalus riebios kiaulienos suvalgiau.Jau naktį prasidėjo,pusiau be miego.Dabar visą organizmą tampo,nieko valgyti.O tiek planuose buvo namus apkuopti. ax.gif

Labutis,

visas su sventem.
lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Ingridel,cia tau tikrai su virskinimu kazkas,ypac su tulzim,kepenimis.Issitirk.As turiu auksta spaudima,bet galiu valgyt riebiai,nereaguoja mano spaudimas i tai.Ir ne taip greitai reaguotu,jei kas.
Pas mus irgi,rodo silumos 10-12,nakti 6-8 bet kaip salta,siaubas.Vejas siaures vakaru jau toks skaudus ir didelis ir laikosi jau trys dienos ir dar isbus iki treciadienio nakties.O tada jau bus mazesnis ir silciau.Laukiu,nesulaukiu.
Merii,sveikinu su kudelimu,man niekaip lajus neatsoka ir nepalieka manes,nors kankinuosi jau seniai.Kazka darau ne taip,arba per sena kudet.Organizmas laikosi isikibes mano apklota is lajaus. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 kovo 2019 - 13:06
Brr, kaip šalta lauke. Parsinešiau komposto kibirą, atšils, gal kokią gėlę persodinsiu.
O šiaip į miegą traukia.
Meri, pavirinau su muilu ir soda plokštes , kaip nauji. wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergikės,vaduojuosi pelyno arbata.Irgi miegaS KAIP IMA MEZGANT,ATRODO PAMIEGOSIU,KAIP užeina spazmai. bigsmile.gif bigsmile.gif Atprato organizmas nuo kiaulievos,vis vištiena,o čia grynai riebalą susikišau burnon ir gavosi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 11, 14:12)
Brr, kaip šalta lauke. Parsinešiau komposto kibirą, atšils, gal kokią gėlę persodinsiu.
O šiaip į miegą traukia.
Meri, pavirinau su muilu ir soda plokštes , kaip nauji.  wub.gif

Laba, nežinau ar šalta.
MB atsikėlęs važiavo į mišką pasižvalgyt. Grįžo su nekokiom naujienom. Išpjautų yra ir ąžuolas išvežtas. Gaila. Reikės bandyt ryt važiuot aiškintis, nes išvilkta ir prie kelio rietuvė sukrauta. Begėdžiai. O maniškis lyg jausdamas, nuvarė su šune pasidairyt.
Gėles vakar sutvarkiau, dar ir paprikas išpikiavau. Vakare reiks pomikų pasidėstyt. Jau sėklikės atgijusios. Noseles iškišę.
Pridariau Kijevo kotletų, taip skaniai pakirtom.
Dabar keksiukai kepa. Pabaigsiu, liks sau nagus, ragus apsitvarkyt ir vėl žengte darbukan.

QUOTE(IngridaB @ 2019 03 11, 14:37)
Ačiū  mergikės,vaduojuosi pelyno arbata.Irgi miegaS KAIP IMA MEZGANT,ATRODO PAMIEGOSIU,KAIP užeina spazmai. bigsmile.gif  bigsmile.gif Atprato organizmas nuo kiaulievos,vis vištiena,o čia grynai riebalą susikišau burnon ir gavosi. ax.gif

Ingridėl, sveik. Pabandyk granatų žievės arbatėlės. Gana gerai padeda.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 03 11, 14:37)
Ačiū  mergikės,vaduojuosi pelyno arbata.Irgi miegaS KAIP IMA Atprato organizmas nuo kiaulievos,vis vištiena,o čia grynai riebalą susikišau burnon ir gavosi. ax.gif

Ingrida, o gal kartais į islamą atsivertei ?
Sveikatinkis. 4u.gif
Atsakyti
Laba
Šventės,šventės ir po švenčių,vėl darbelis laukia
Bet tingisi,per mažai poilsio buvo
Vakar pomidorus daigintis sudėjau,begonijos palauks,pelargonijas reiks nugenėt,vis dar kažko laukiu
Lauke žiema ir šaltukas nosį kanda
Atsakyti