Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Rododendrai ir man gražu. Man čia palei trobą, galvoju panaikint tokį ale gėlių darželį. Turiu veigelę pasodinusi, hortenziją, reikia laiko, kad ūgteltų. O kampe gal ir sodinsiu kelis rododendrus. Kol kas vistiek dar nenaikinsiu visko, o čia tai tuščias plotelis, nes pernai nudžiūvo toks spygliuotis medelis, tikrai koks šimtametis beveik, dar senelių laikų. Turiu ir alyvoų, jazminų.
Atsakyti
Ik tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 04, 18:30)
Ik tobula  wub.gif

Ar aš , ar rododendrai ? Tikiuosi , kad aš pati. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Deja IK tik rododendrai biggrin.gif, reikėjo ir pačiai šalia stot, tada butume įvertinę bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

Tai su tomis užgavenemis visas smile.gif, vakar saldainiu nupirkau jei šiandien kas užsuktu palikau mamai 4 porcijas, dar po obuoli įdejau del kiekio bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 kovo 2019 - 08:03
Labas

toks vaizdas, kad snd. reik vyt veja is kiemo, o ne ziema blink.gif

Su uzgavenem,
mielos damos

Rododendrai grazu. Turiu viena, net ne durpej pasodinta, nieko nenuliudes biggrin.gif

Pamaciau snd. FB juka gelyne augancia, ohoho, koks grozis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 05 kovo 2019 - 14:35
Pernai ir aš juką pasisodinau, kaimynų juodis vis šventina atėjęs, gal atlaikys.
IK, gražu rododendrai, bet jei netiks žemė ar vieta, nežydės. Nėra jie tokie paprasti kaip atrodo.
Per tuos darbus visai pamiršau apie blynus, karbonadų pririjau su pekino kopūstu, oje vaje.. Žydukai pas mus nevaikšto, nėra mados, visi sėdi užsidarę kas kur.
Šiandien Kauno dieną išpirko urmu, dar niekad to nebuvo bigsmile.gif
Atsakyti
Labas, merginos.
Kas blynų, kas karbonadų pririjusios.
Ryt pelenų diena. Sausas pasninkas. Viską iškratysim. Vandeniuko pusryčiams, pietums ir vakarienei. biggrin.gif
Atsakyti
Kažko šiandien daugiau ne blynų valgiau, o tortuko, dar draugė atvežė pistacijų gal kilą. wub.gif
Nepriėjo šiandien žydukai iki mūsų. O ir vežimaičio su čigonėmis nemačiau. matyt, sensta ir čigonės, ir daktarkos, ir velniai. O be to, baisulinis vėjas su lietumi, nesinori nosies kišti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 03 05, 20:56)
Kažko šiandien daugiau ne blynų valgiau, o tortuko, dar draugė atvežė pistacijų gal kilą. wub.gif
Nepriėjo šiandien žydukai iki mūsų. O ir vežimaičio su čigonėmis nemačiau. matyt, sensta ir čigonės, ir daktarkos, ir velniai. O be to, baisulinis vėjas su lietumi, nesinori nosies kišti.

Tikrai, nebuvo nei vieno.
Aš jautienos antrekotus kepiau, bulvyčių, salotų. Skaniai buvo.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
Ne tik rytas, bet ir diena graži.
Atsakyti