labas
vėjas ir šlabdriba, vnž.-nei pavasario, nei vasaros, nei rudens gero nebus
Sapniukas-palečių buržujus
Kaimietuke, ale pas jus dėvėtuose gerų dalykų būna
Ingridėl, turiu tokią ale kalnakasio lempelę-skaitau kai nesimiega
pasėjau salierus, rozmariną, padėjau daigintis čiliukus su paprikom. Dar atradau Kaimietukės prieš šimtą metų duotos paprikos "geltona ankstyva" likučius, viską sudėliojau, užrašiau, dabar kaitinas ant radiatoriaus
Laba,lyja
Mergaitės plyzzzz priminkit lenkų gėlių sklepų nuorodas,pasižiūrėt labai noriu
Ladut,kaip sekės Tavo mergaitei Kaziuke?
Nežinau dar Jurginėli,neskambino kol kas
QUOTE(sapniukass @ 2019 03 03, 15:39)
Labas
oras nelabai tinkamas sliauziojimui lauke.
IK, virs 20 paleciu, gal 30, jos ten suvartytos viena su kita, nemoku teisingai suskaiciuot.
oras nelabai tinkamas sliauziojimui lauke.
IK, virs 20 paleciu, gal 30, jos ten suvartytos viena su kita, nemoku teisingai suskaiciuot.
O jos eurinės ? 80 x 120 ? Jeigu palaikytum dar kiek , gal išsivežčiau kokias 12-15. Man į būdą turi tilpti.
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2019 03 03, 19:59)
Laba,lyja
Šitą Lyžuka užsakinėja. Greitai eik į žanduką bučiuoti, gal priims.
https://sklep.cebulekwiatowe.pl/
O šitam FB bus rinkimas, tik dar paskelbs kada.
https://cebule-kwiatowe.pl/
Papildyta:
QUOTE(Merii @ 2019 03 03, 17:11)
Iš Kaimuko, ir aš seniai svajoju apie dekoratyvinį baseinėlį, bet senis rėkia kam reikia. Yra čia žmonių net normalių išsikasę, maudosi. Nu gal kada nors, db nėra ir finansinių galimybių. Kai darysi, prašau pasakoti, jei neapkrausiu.
Galvoju ką prie kioskės sodint, gal kokią hortenziją įkišt o gal mažų rožyčių, tos žydėtų visą vasarą.
Ryt šilumą rodo.
Galvoju ką prie kioskės sodint, gal kokią hortenziją įkišt o gal mažų rožyčių, tos žydėtų visą vasarą.
Ryt šilumą rodo.
Žadu tokį, paskaičiavau, kad su 100 pinigų prasisuksiu laisvai. Kažkur radau bliūdą už 69, dar kelias plyteles, kažkur po 7 eur už m . Tik apipjaustyti reikės.
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2019 03 03, 19:45)
labas
pasėjau salierus, rozmariną, padėjau daigintis čiliukus su paprikom. Dar atradau Kaimietukės prieš šimtą metų duotos paprikos "geltona ankstyva" likučius, viską sudėliojau, užrašiau, dabar kaitinas ant radiatoriaus
Pradėjau kikenti, kai įsivaizdavau tave su ta šachtininko lempa po antklode ne tai skaitančią, ne tai sugulovą tyrinėjančią
Ta geltona ankstyva ir aš pati buvau pametusi. Šiemet radau, ilgokai šildėsi, bet sudygo.
O paklodę radau turguje, ten pas mus pusė turgaus barachlo. Norėjau pirkti šildomą patiesaliuką, juos naudoja šunims ( nu kas galėtų sugalvoti ) pasišildyti. Bet tai zarazos baisiai brangūs, o čia už 10 euriukų nugriebiau.
Labas rytas.
Nesijuokite ir nesupykite,bet skaitymui gaila pasidarė laiko. Jaunystėje,kai augo vaikai rijau knygas.Namie pusę sekcijos,knygų spinta pilna knygų,vaikai kai kada pasirausia atvažiavę. Nebe perku net žurnalų,gaila laiko,geriau pamegsiu ką pasiknisiu. Sodybon kiek išvežta,darbe dičkis suvežė,kai kraustėsi į UK.Tai skaitymo užtektų ilgam.
Nesijuokite ir nesupykite,bet skaitymui gaila pasidarė laiko. Jaunystėje,kai augo vaikai rijau knygas.Namie pusę sekcijos,knygų spinta pilna knygų,vaikai kai kada pasirausia atvažiavę. Nebe perku net žurnalų,gaila laiko,geriau pamegsiu ką pasiknisiu. Sodybon kiek išvežta,darbe dičkis suvežė,kai kraustėsi į UK.Tai skaitymo užtektų ilgam.
labas
Kaimietuke, ot mintį davei tyrinėjimui
Ingridėl, aš iš bibliotekos parsinešu knygų
Žiuriu bobslėjų-siaubas kiek bolidų verčias, gerai, kad be rimtų matomų traumų
Kaimietuke, ot mintį davei tyrinėjimui
Ingridėl, aš iš bibliotekos parsinešu knygų
Žiuriu bobslėjų-siaubas kiek bolidų verčias, gerai, kad be rimtų matomų traumų
Labas
IK, normalios 80-120. Pernai galejau parduot is sandelio, zmones klause ar neparduodu. Galvojau, gal reiks grazint tiekejams, skambinau, siuliau.
IK, normalios 80-120. Pernai galejau parduot is sandelio, zmones klause ar neparduodu. Galvojau, gal reiks grazint tiekejams, skambinau, siuliau.
Sveikos
mergaites kvietkai dar neužsakyta rašykit, kuri norit jų
vakar liuobiau sodą atsakančiai, pirma nuspalvinau , paskui serbentus perėjau kapitaliai, o ant galo tokią ala gudobelę dekoratyvine stipriai aptrumpinau, kaimynas irgi čyriai išsipjove ant sklypo ribos augančius gluosnius...sukruto visi nes nuo liepos 1 jau dideli apribojimai ir savose žemese medžius pjaut , dar liko parišt aktinidijas, tik nežinau kaip nes griuna nuo sienos ir gojos krūma apmažinti, kelios uogos o jau kokio ilgio šakos ir tos pačios kibios...žodziu šabakšynas tik iš tos gojos
mergaites kvietkai dar neužsakyta rašykit, kuri norit jų
vakar liuobiau sodą atsakančiai, pirma nuspalvinau , paskui serbentus perėjau kapitaliai, o ant galo tokią ala gudobelę dekoratyvine stipriai aptrumpinau, kaimynas irgi čyriai išsipjove ant sklypo ribos augančius gluosnius...sukruto visi nes nuo liepos 1 jau dideli apribojimai ir savose žemese medžius pjaut , dar liko parišt aktinidijas, tik nežinau kaip nes griuna nuo sienos ir gojos krūma apmažinti, kelios uogos o jau kokio ilgio šakos ir tos pačios kibios...žodziu šabakšynas tik iš tos gojos
Lyžuka, o ką tu sakysies, mažu ir man norėtųsi, nes su gėlių pavadinimais ir kokios auga , man sunkoka. Ne prie visų yra aprašymas. Va, astilbės man gražios, daugiametės, nemažos.
Turiu atsilaisvinusią vietelę pavėsy, ,na už pavėsinės. Ką patartumėt pasodinti, kokį krūmą, kuris gražiai žydėtų. Rododendras gal nebus didelis, gal kokį putiną sodint?
Turiu atsilaisvinusią vietelę pavėsy, ,na už pavėsinės. Ką patartumėt pasodinti, kokį krūmą, kuris gražiai žydėtų. Rododendras gal nebus didelis, gal kokį putiną sodint?
Aš tik leliju ir tai vienos rūšies 20 vnt , o pavesyje nežinau iš krūmų kas tiktų gal IK patars geriau
Ltyžuka, laišką tau nusiunčiau. Visų po vieną. Man lelijos, jeigu patinka, dauginasi greitai Prieš kelis metus ką turėjau, jau kupstais.
Liniukai, pavėsyje gal juodauogį šeivamedį , kokią gražesnę formą, pvz Black Lace. Putinas pusiau pavėsyje irgi. Iš bėdos alyvos, jazminai. Ai, gi hortenzijos.O šiaip labai gražu rododendrai. Nors lėtai auga, bet yra oho kokių milžinų, iki 2-3 m ūgio. Tik tiek, kad jie nemėgsta po vieną. Turėsi kasti didesnį plotą, privaryti durpių su pušų spygliais ir sodintis kokius 3- 4 . Bet ateityje vaizdas bus fantastiškas. Va manieji, gal trečių gyvenimo metų.
Be knygos negaliu užmigti. Nors kelias pastraipas relaksui.
Liniukai, pavėsyje gal juodauogį šeivamedį , kokią gražesnę formą, pvz Black Lace. Putinas pusiau pavėsyje irgi. Iš bėdos alyvos, jazminai. Ai, gi hortenzijos.O šiaip labai gražu rododendrai. Nors lėtai auga, bet yra oho kokių milžinų, iki 2-3 m ūgio. Tik tiek, kad jie nemėgsta po vieną. Turėsi kasti didesnį plotą, privaryti durpių su pušų spygliais ir sodintis kokius 3- 4 . Bet ateityje vaizdas bus fantastiškas. Va manieji, gal trečių gyvenimo metų.
Be knygos negaliu užmigti. Nors kelias pastraipas relaksui.