Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2019 03 02, 07:44)
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Organizmas jau verčiasi į vasaros laiką.Penktą nubudau ir varčiausi kol visai prašvito. ax.gif

Miškas kviečia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 02, 08:16)
Miškas kviečia?  bigsmile.gif

O dieve,kaip kviečia. wub.gif wub.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

saulė kaip lemputė-tai šviečia, tai nebe rolleyes.gif

Lyžuka, į sarašus nesirašau, pas SP prie bijūnų stoviu smile.gif
tuo pačiu klausimas, jei šalia baltų pasodinčiau raudonus ar visų spalva nesusivienodins?
man įtarimas toks, nes lyg iš tėvuko ėmiau baltą ir raudoną, bet turiu du baltus, chmmm

Ingridėl, kai Tau darbelis sekės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 02 kovo 2019 - 08:51
Jurginėli, nejuokink. Nepasikeis ta spalva. O dėl anksčiau suvienodėjusių , tai bus taip , kad vienas pamažu nunyko, o kitas išbujojo.
Atsakyti
ko cia visos taip anksti atsikelusios?

pas mus kazio muge, neinu, tingiu. Dainos net kieme girdisi ax.gif

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 03 02, 12:07)
ko cia visos taip anksti atsikelusios?

pas mus kazio muge, neinu, tingiu. Dainos net kieme girdisi ax.gif

Labas

Saulutė šviečia į kiemą kviečia

Einu medelių balint mirksiukas.gif
Atsakyti
Manęs irgi balinimas laukia, nes šakas išgenėjau, išnešiau, visą sodą praktiškai pergrėbsčiau, nes kurmrausių pilna buvo. Nė vienais metais tiek nėra buvę. Vėsoka lauke, vėjas nemalonus, bet jau noris krapštytis. Antradienį pas mus kaziukas, važiuosim paprekiaut biggrin.gif
Atsakyti
Sėdžiu namie, jokių kaziukų nepageidauju. Man net pro langą žiūrėti šalta. Vėjas, kelios snaigės bandė skraidyti. Aplinką tvarkysiu, kai bus pliusinė temperatūra.
Pasėjau pomidorus, petunijas. Pakilnojau kitas sėklas ir liepiau pati sau padėti atgal. Po dvejų savaičių užteks. O tai kuriame tik vakare, jeigu dieną apsiniaukusi, tai ir vargs nedygdamos. Nors rytoj gal pralėksiu pro mašinų turgų, gal kokią šildomą paklodę rasiu. Tada problemos išsispręstų.
Atsakyti
As tai turiu galvos skausma kur det euro padeklus, mano puse darzo uzgriozdine.

Troboj labai gera, silta, o lauke sninga.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 03 02, 08:50)
Ingridėl, kai Tau darbelis sekės?

Ačiū Jurginėl.Pažaidžiau su vaikais,gaila man jų,išbalę,bėgančiomis nosytėmis. unsure.gif
IK jau visus pomidorus pasėjai?Aš šiandien Vilmą,į vazonus jau gal pats tas? bigsmile.gif
Aptūrėjau viešnią(taksę) kur saugojau,kad prinešė tortų,saldainių,šokoladų................kaip tik man dietų laikytis.Aš dar laukdama obuolių pyragą sumeistravau. ax.gif Gėris taksas,gaila kad 5 aukštas.Daugiau minusų nematau. ax.gif
Kur tas pavasaris? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 03 02, 15:49)
As tai turiu galvos skausma kur det euro padeklus, mano puse darzo uzgriozdine.

Troboj labai gera, silta, o lauke sninga.

Būtų arčiau, visus priglausčiau. O kiek turi ?
Atsakyti
ryt baskaiciuosiu, mazdaug, snd. tamsu biggrin.gif
Atsakyti