Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

vesoka. Su pavasariu, mielosios. wub.gif
Atsakyti
Balta jau pas mus visur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 01, 07:16)
žiuriu liko neatsakytas klausimas biggrin.gif

aš maista taikau pagrinde prie mamos, o ji tokiu visokiu konservuotu, raugintu nemegsta na jei ir suvalgo tai pusė agurko per žiemą smile.gif, vel ten kokiu baltu mišrainiu mes nevalgom, nes nevalgom majonezo,  verdu košes, gaminu ka nors iš daržoviu, bulviu, sriubos pas mus eina šv daržoviu, na iš visu konservavimo budu tik šaldymas mums tiknka ir patinka smile.gif

Sveikos smile.gif

žiema sugrįžo sninga ir dar sniegelis laikos verysad.gif

Labutes,

pasportavau,papusryciavau,gyvent galima toliau.
Va ir mudu nieko nekonservuojam,isskyrus saldymo buda.Agurku raugintu tuik svieziai paraugtu vasara,burokelius verdam garinej ir tuoj pat valgom,siemet net nekasiau is dirvos ir pasiteisino,braskes saldziau sutrintas ir su cukrum ir be,atradimas-paprikos supjaustytos ir saldytos,skonis kaip svieziu ,net dar geresnis.Sparagines apverdu ir saldau,spinatus saldau,bet valgom ne kazka paskui,tai visko reik mazint mazint.Kam vargt,kad paskui ismest.Anukai isvis darzoviu sunku ikist,tik su asarom.Is penkiu anuku tik du valgo viska,na ir trecia jau baigia iprast,o du isvis tik saldumynai,jei ju nera-visa diena gali but nevalge,bet uztai pikti kokie.Zodziu toks vaizdelis.
Pomidorus ir porus vakar pasejau,nezinau kas isdygs delcioj seta. wub.gif
Sniegas grazu,bet taip norisi silumos,uzjauciu visas del to.Pas mus irgi saule pasislepus,apsiniauke,bet be vejo,kaip nekeista ir silta.Tai pagal kovo pirma diena jei spet apie pavasari,tai pas mus butu mizernas.
Atsakyti
aha paprikos šaldytos yra gėris smile.gif, tik kai aš ju neauginu nusiperku tik greitam naudojimui, nekaupiu atsargu smile.gif, man dar geris visos pupos ir pupeles šaldytos neperaugę, tai vos ne pagrindinis mano maistas aplamai jos yra mirksiukas.gif , beje šaldau ir sunokusias, kai vienais metais įsimetė i jas tokie rudi vabalai ....brrr unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 kovo 2019 - 13:47
Baigia tas sniegas ištirpti. Einu paprikas sodinti.
Atsakyti
labas 4u.gif

išsitraukiau kailinius ir pėdinau pas Kazį-akis pasiganiau, prekeivius pasitardžiau, nieko namo neparsinešiau biggrin.gif

lavandos lenda, žemuogėlės bando rodytis, daugiau nieks nedaryta ax.gif

Luety, aš dar rugštynes šaldau mirksiukas.gif
o šaldytos pupelės didelės tai gėris wub.gif ir greit išverda tongue.gif
Atsakyti
aha ir rūgštynes, daug prieskoniu, krapai wub.gif , grybai, slyvos :wub, visos kitos uogos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šaldau melionų kubelius, pernai labai daug arbūzų buvo - tai jų sulčių gal kibirą suvariau į šaldiklį. Nesenai atsišildžiau kibirėlį bigsmile.gif Taip skaniai suėjo.
Atsakyti
Šparagines šaldau nevirtas.Grybai šaldyti-gėris.Užvakar su sviestu ir grietinėle su lašinukais taip skaniai suvalgėme vakarienei. wub.gif Mėtau konservuotus į konteinerius,nebe marinuosiu gyvenime. ax.gif Pasiteisino šaldyti svogūnų laiškai,duoda kvapą svogūnų laiškų ir maži pomidoriukai gėris. wub.gif wub.gif Melionai jau suėjo į kokteilius šaldyti,reiks kitais metais daugiau. mirksiukas.gif Moliūgus šaldytus vaikai susirenka dar 4 rūsyje nepjaustyti. bigsmile.gif Uogos tai visos sueina ir su cukrumi ir be jo.Bruknes galiu valgyti tiesiai iš šaldiklio,matyt oreganizmui tinka,kaip skanu. ax.gif
Atsakyti
as vis zadu atsisakyt konservavimo, bet mano branguji siuo klausimu sunkiau paveikt ax.gif Kai buvau Panevezy, vos ne puse kambario konservuoto gerio. Ir netinget taip biggrin.gif Atkalbineju as ji nuo sode pomidoru sodinimo. Na kur jau, liepe jo daliai kokius 6 paset biggrin.gif Ir papriku nepamazint.
Atsakyti
Kaip tik šiandien išdėliojau prasikalusias paprikas į indelius su durpe. Po šimtą geltonų ir raudonų. Bus ir sau, ir pardavimui.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Organizmas jau verčiasi į vasaros laiką.Penktą nubudau ir varčiausi kol visai prašvito. ax.gif
Atsakyti