Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 27, 22:00)
Bandreniai ten. Zundos pailgi vaisynai.  ax.gif Žiūriu, ir karšulių prisiauginusi. Tie kairėje viršūnėje kaip plaukų šepečiai. Man prie jų prisiliesti baisu.

Vat vat aš abu tuos ežiukus zundomis vadinu,lengviau prisiminti.
O tų karšulių už namo priaugę,šunį,kai vedžiojau užmačiau.Tai juos nuspalvinsu ir į kalėdinius vainikus panaudojau ir įpuokštes.Turiu ir darže,bet jie dvimečiai.Pernai vasarą augino tik lapus,šią vasarą tikiuosi jau ir karšulių.Kaip suprantu jie dauginasi už namo pievoje,nebus problemų ir vėliau. mirksiukas.gif
Atsakyti
https://www.alfa.lt/...iu?ref=gismeteo
Laba ryta 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

vadinas, reik man bandrenių ir karšulių dar biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 28 vasario 2019 - 07:27
Labas rytas,

dar pasikartosiu kuri norit lenkų kvietku siuskit užsakymus smile.gif, va IK šaunuole jau pasijunge, bandysiu savaitgali suvedineti smile.gif, nors pirmiausia reikia susiimti ir savus išmestineti nes privedus i krepšeli vos ne puse lenku katalogo biggrin.gif

Merri, kita diena pasirodys straipsnis, kad be tų žuvų tauku net iš lovos nerekomenduojama lipti, neišgerus jų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 02 28, 06:03)

Turiu galybę Omega rūgščių prisikaupusi ant pilvo, tai ir vartoti nevartoju.
O ką, jums nekilo mintis, kad maisto papildai tik biznis, ir nieko daugiau . Kažkada mama buvo įsitikinusi, kad spanguolių kapsulės gydo šlapimo pūslės uždegimą. Pirkau, nors aiškinau, kad geriau kasdien spanguolių uogienės ar kisieliaus vartoja. O anotacija oho hoooo kokia. Bet paskaičiuokime, protingieji kurmiai. 15 eurų pakuotė. - 3 PVm , -3 vaistinės pelnas, dar - 5 tarpininkų gamintojų pelnas. Dar -2 reklama. Na, pagaminimo kaštai su pakuote gal 1 euras. Taigi farmakologiniam stebuklui pagaminti liko gal 1-2 eurai. Tai kiek spanguolių galima už juos nusipirkti, kad dvi savaites kažkas veiktų ?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 28, 07:01)
labas rytas 4u.gif

vadinas, reik man bandrenių ir karšulių dar  biggrin.gif  biggrin.gif

Dar labai gražiai atrodo belamkandų sėklų dėžutės, bet kol jų prisiauginsi pakankami, stiptinoji ateis. tongue.gif
Atsakyti
belamkandų,man tų keiksmažodžių tokius vaizdus tik išmetė?
https://www.google.c...&...898&bih=930
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 02 28, 18:06)
belamkandų,man tų keiksmažodžių tokius vaizdus tik išmetė?
https://www.google.c...&...898&bih=930

Tai tokie vaizdai ir yra. smile.gif Nedideli tie žiedukai, bet pasižiūrėk, ten gal ketvirtoje eilėje į apačią yra sėklų vaizdas. Tokie juodi blizgantys žirniukai. Galima tik atsidariusias skinti, o paskui sėklos išbyra ir lieka tie taurėlapiai tokie kaip gėlės žiedas. Ir laikosi per žiemą.
Atsakyti
Dėl papildų, tai jau senai aišku. dar tie kur sportininkams skirti, verti dėmesio. Silkę reik valgyti dažniau ir bus visi omegos tvarkoje. Ai, dar riešutai dabar ant bangos.
Vakar pridaviau kasos knygą, ataskaitą, gavau velnių, kad apyvarta ryškiai sumažėjus, ai, kaip visada, iš kur tų pirkėjų pritrauksi, visi skaito naujienas internete, popieriuje jau būna pasenusios. Ant klaustuko mano kioskelis, gali visko būti ir uždaryti, likčiau ir be šio darbelio. Biski neramu, minimumas bet vistiek pinigėlis.
Rašo, oras atvės, o gaila, jau kaip ir pavasariu padvelkė. Visai nesinori tos žiemos šalčių ir visa kita.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Buvusioji užeik į mūsų nedidelį ratelį. mirksiukas.gif Išeinu padirbėti visuomenei naudingo darbo,į darželį vaikų,auklėtojos padėjėja.Vedėja sakė daug aklėtojų serga,tai gal teks padirbėti ir vienai. ax.gif Nežinau gal reikėjo vėl atsidaryti individualią veiklą?Gaila truputi laiko. ax.gif Ai jei nepatiks,atsidarysiu. ax.gif Porą savaičių po 4 valandas teks pažaisti. ax.gif
Vakar anglų mokytoja pagyrė dėl parašyto rašinėlio. wub.gif Dičkis šaukia išpirks kursus,eikite su tėvu,ale tas prisiruošimas.Mokytoja kaip tik skatina,mokykitės mokykitės anglų,paskui prancūzų,italų kalbas........... bigsmile.gif
Meri,nusipirkau žuranalą,vien dėl straipsnio apie sūnų ir marčią,bet toliau nieko neperskaičiau,nors skaitymo yra nemažai,kažkaip gaila laiko. ax.gif O 'Žmonės" žuranalas,man iš viso tuštybių mugė. ax.gif Nors žinau kas perka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 27, 17:06)
Tai kuo maitini namiškius ?
Pas mane buvo marinuotų agurkų 60 dvilitriakų, liko gal 5. Marinuotos paprikos iš kokių 20 litrinių - vienas. mažai likę burokėlių, obuolių sultys pradėjo eiti į apyvartą. Lieka kompotai, tų niekam nereikia. Ai, dar konservuotų kriaušių likę, bet sueis į rytietišką vištieną.Va ko nevalgo - tai pomidorų. Tik kartais įmetu kokį puslitriuką balandėliams.
Bet nesistebiu. Dažnai penki suaugę prie stalo sėdame. Po du tris vidutinius agurkus kiekvienam.  Pietums stiklainis atidaromas, pavakariams ar vakarienei vaikai ant picos ką nors marinuoto užmeta. Ir nelieka stiklainio.

žiuriu liko neatsakytas klausimas biggrin.gif

aš maista taikau pagrinde prie mamos, o ji tokiu visokiu konservuotu, raugintu nemegsta na jei ir suvalgo tai pusė agurko per žiemą smile.gif, vel ten kokiu baltu mišrainiu mes nevalgom, nes nevalgom majonezo, verdu košes, gaminu ka nors iš daržoviu, bulviu, sriubos pas mus eina šv daržoviu, na iš visu konservavimo budu tik šaldymas mums tiknka ir patinka smile.gif

Sveikos smile.gif

žiema sugrįžo sninga ir dar sniegelis laikos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 kovo 2019 - 09:22