Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Skaitau apie pavardes,tai neiškenčiu trigrašio neįkišus.Uošvių kaimynas buvo Sūdžius tai pasiėmė žmonos pavardę,tapo- Petrausku .Kaimynai už akių sušiktu petrausku vadindavo.Dar per kažkurią televizija reportažus rengia Monika Plepė,na ir sutapk taip, idealu žurnalistei smile.gif Nors pagalvojus ką reiškia ta pavardė,Pirmą kartą išgirdus gal ir juokinga ,bet paskui pripranti.Turiu kaimynus-Maišiuką,Blėdą,Kukį
Atsakyti
Ale tai diskusijos užvirė nuo to Sapniuko nico. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 02 06, 19:25)
paralelinėj klasėj mokėsi Putytė,ne ū,o u ,kai į pavardę pradėjo reaguot vyresnės ta mergaitė nustojo lankyt mokyklą,prasidėjo tėvų susirinkimai,tram param visokie,o antram kurse pamatėm ją pilvotą ir jau -ienę,čia profkėj taip buvo

o čia normalu kaip ir biggrin.gif

mano kaime labai baisiu pavardziu nebuvo, tik ramesnės biggrin.gif Karalius, Žvirblis, Pūkas, Karosas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka tau mano nikas negrazus?
ne nuo niko prasidejo,
Mano kaimynas Kopustas, jo draugelis ji guze vadina, uz pravarde pyksta.
Vat apacioj beveik visos musu sedi, nu dauguma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 06 vasario 2017 - 19:49
Įdomiai gyvenat, mano aplinkoj lyg tokių čiudu nera g.gif
Einu pasukti galvelę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 06, 16:33)
O ko negali skristi iki Varšavos ir paskui autiku už 15 eurų iki Lietuvos? Arba iš Rygos autiku iki Kauno ar Vilniaus. Taigi jau netoliese.

NA nuo Varsuvos autiku vaziuot vel geras pusdienis gaunas,gaila laiko...Parskrist is VArsuvos iki Vilniaus 80sv..UZ 110 i Kauna tiesiogiai skrenda..TAs pats ir su Ryga gaunas..Iki rygos uz 80sv nuskrist galima..Na autikas dar 17sv..Ir kiek ten sutaupai,apie 20sv...O kiek laiko prarandi,pavargsti kelyje...
Vnz,ieskosiu pigesiu bileitu biggrin.gif

Ai,cia UK irgi pazistama turim-Aputyte mirksiukas.gif DAugiau kaip juokingu nelabai pamenu...
Is draugu vienas irgi yra zmonos pavarde paemes,bet ten del kitu priezasciu biggrin.gif Jis teistuma turejo ir isivaizdavo,kad pakeites pavarde,nesimatys niekur dokunemtuose jo teistumo..O kad ne pavardej esme,o asmens kode-nepagalvojo biggrin.gif
Atsakyti
Užtat mano vaikystės kaime buvo toks diedas, niekas jo pavarde nevadino, tik Ch....ločius. O dabartiniame vaikšto toks išpurtęs pijokėlis, pagal bučiuoklės dydi vadina Pi... lūpis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 06, 21:50)
pagal bučiuoklės dydi vadina Pi...  lūpis.

kažkam pravardė,o kažkam gal ir malonumas biggrin.gif ,anava kaip zviozdos tokių lūpų trokšta,filerius varosi,o čia natur produkt dykai biggrin.gif

iš aukščiau išvardintų pavardžių visas girdėjus,ir dar ..geresnių,, girdėjus,ką gi daryt tam žmogui jei gimė ir gavo tokią...
va kai išsiverti rusiškas pavardes į lietuvių kalbą dar ne tokių ,,grožių,, gali rast biggrin.gif

Sapniuk,mokiniesi anglų kalbą?

aš vaistinėj juokiausi,vaistininkas toks malonus,jaunas,o vokiški vaistininkai aplamai labai malonūs,išklausinės,išaiškins...,na ir pradėjo,va šitie lašiukai tokie ir tokie,vartoti taip ir taip,sakau ačiū,žinau,jau gėrus,tas nusišypso,pereina prie nosies purškalo,o to neturėjus,tai bandau klausytis,nes pradeda nuo sudėtinių dalių,klausia ar alergijų neturiu,nusibodo beveik,eilė jau nemaža iš paskos,sakau okei,namuose paskaitysiu,nelabai šprechinu vokiškai,tas šypt ir klausia -ar jūs kalbate angliškai,aš nein, tas -espanjol? aš vėl nein,sakau- rusiš,polniš,litauiš,tada atėjo eilė jam akis blink.gif ,sako,nein,nemoku ir abudu juokiamės,už nugaros kažkas net suprunkštė,matyt klausėsi biggrin.gif

vaistininkai daugiau bendrauja ir aiškina apie vaistus,nei daktarai,ir jokio skubėjimo,gali tartis,klausinėt,visi ramiai laukia,net jei eilė ilga,va čia pliusas,tik ne visada to reikia,bet tenka išklausyt instruktažą net paracetamoliui,rankų kremui,nebent iš karto nukerti - danke,čius

vakar lenkuose skanių apelsinų nusipirkau,didžiuliai,o sultingi,saldūs,parašyta desertiniai,trigubai pigesni už lidlinius rūgštukus ,nors ir tuos valgau,kur dingsi biggrin.gif
Atsakyti
mokaus, jau metus su pertraukom, tik galvon nieks neina ax.gif
Senatuve, ne kitaip
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 06, 22:28)
mokaus, jau metus su pertraukom, tik galvon nieks neina ax.gif
Senatuve, ne kitaip

tai dar nedaug,aš va ketvirti metai,o galvoj dykuma su minimaliu miražu kažkur tooooli biggrin.gif
Atsakyti
bet tau lengviau, tu kasdien ta kalba girdi ax.gif Man reiketu, kad kas kalbetu su manim, klaidas taisytu, o taip galvoj vakumas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 06, 20:45)
bet tau lengviau, tu kasdien ta kalba girdi ax.gif Man reiketu, kad kas kalbetu su manim, klaidas taisytu, o taip galvoj vakumas. biggrin.gif

Siulau mokytis kartu, galesim viena kita taisyti bigsmile.gif

Nesiseka ir man, nors senokai besimokiau

Gal nuo kovo menesio pradesiu, gal ax.gif
Atsakyti