Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Luzuka, man visada daro chol. tyrima, nes jis pas mane akstas. Karta net pas kardio nusiunte. Dar skydliaukes kazkoki tir....daro, cukru.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 02 27, 13:28)
Na ,del motyvacijos,tai dar ne velu,o ir nesi stora.
Del agurku,as ne spece,bet pernai sodinau Dirigent'a,Atomik ir Ate dave seklu ilgu,tai visi kartu labai pasiteisino,agurku buvo daug.Dirigent'as mazuciai,grazus,lygus,gausus derlius.Turejau iki uzsalant,net lauke nesejau,nes ne konservuoju,siemet sesiu vienus anksciau,kitus veliau.Mokausi is jusu. 4u.gif

tai neprisileidžiu iki to mirksiukas.gif kaip sakoma tiek neuždirbu, kad tureti visu dydziu rūbu smile.gif,

kaip gerai kad drigent priminei, dar žinau kad yra kažkoks ;labai nugirtas agurkas iš "muzikantu" gimines mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyžuka, visi hibridai iš "muzikinės grupės" neblogi. O bendrai , tai ko draskytis. Pasisodinu 4 daigelius, užtenka , kol lauke pasirodo.
Sekmadienį padiegiau į vatukus papriką, šiandien išvyniojau - ogi dar nieko.
O taip buvau nusiteikusi į dėžutes išdėlioti.
Atsakyti
lauke galvoju visai nesodinti, nes valgom tik žalius, per didele prabanga paskui vištoms lesinti, o šiltnamis mano didokas pomidorams per daug reikia galvoti kuom jo plota išnaudoti,,, kiek šaldžiau agurku tiek arba valgau jau tik tike kad neišmest arba pavasari vel visi i lauką eina , marinuotu ir max 3 -4 stiklainiukai į metus smile.gif
Atsakyti
Tai kuo maitini namiškius ?
Pas mane buvo marinuotų agurkų 60 dvilitriakų, liko gal 5. Marinuotos paprikos iš kokių 20 litrinių - vienas. mažai likę burokėlių, obuolių sultys pradėjo eiti į apyvartą. Lieka kompotai, tų niekam nereikia. Ai, dar konservuotų kriaušių likę, bet sueis į rytietišką vištieną.Va ko nevalgo - tai pomidorų. Tik kartais įmetu kokį puslitriuką balandėliams.
Bet nesistebiu. Dažnai penki suaugę prie stalo sėdame. Po du tris vidutinius agurkus kiekvienam. Pietums stiklainis atidaromas, pavakariams ar vakarienei vaikai ant picos ką nors marinuoto užmeta. Ir nelieka stiklainio.
Atsakyti
Lyžuka, o raugintų agurkų nevalgot? pas mum jie greit išnyksta biggrin.gif

pasalimo, pasarebo - jie tiek šiltnamyje, tiek lauke getai dera. Dar atradau puccini mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Pamėginau pažaisti šiandien iš likučių. ax.gif
Sapniuk,prabalsavai už E?Žadu ir aš mielas žmogutis. mirksiukas.gif
Pradėjome leisti klevų sulą.Šiandien pusę nukarpiau aviečių,dar tiek pat liko. bigsmile.gif
IK miskantai vienmečiai?Nežinau rauti ar palikti?Jaučiu vienmečiai? ax.gif
Gripas praėjo,reikia ir man registruotis tyrimams. ax.gif
Kaupiuosi namų darbams anglų,kaip sunku............... ax.gif
Atsakyti
Grazu, Ingridut wub.gif

taip, uz E. iSREITINGAVAU I PIRMA POZICIJA,nerekiu, bet nebetaisysiu.
Atsakyti
Ingrida, miskantai daugiamečiai. Ir su metais plečiasi ir gražėja. daugelyje šalių įveisiamos jų plantacijos biokurui. Labai patogu ; žiemą ūkininkas be darbo, tai ramiai nusipjauna nudžiūvusius beveik dvimetrinius stiebus, sukipuoja ir parduoda.
Atsakyti
Ingridėl, gražu wub.gif
dešinėj verbelėj po sausiukais kas per mėlyni kaip burbulai?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 27, 19:41)
Ingridėl, gražu wub.gif
dešinėj verbelėj po sausiukais kas per mėlyni kaip burbulai?

Aš vadinu zunda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 02 27, 20:51)
Aš vadinu zunda. ax.gif

Bandreniai ten. Zundos pailgi vaisynai. ax.gif Žiūriu, ir karšulių prisiauginusi. Tie kairėje viršūnėje kaip plaukų šepečiai. Man prie jų prisiliesti baisu.
Atsakyti