Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas 4u.gif

rytas tamsus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 27, 07:46)
labas 4u.gif

rytas tamsus unsure.gif

jau prašvito Jurgineli smile.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Pas mane menkai prašvito. Saulės nebėra.
Atsakyti
saulės noooo ax.gif

nupirkau pobrangę paklodę, tiest-o ji be gumų unsure.gif reik dabar galvot ką prichimyčit rolleyes.gif
Atsakyti
sniega girdžiu žada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 27, 09:19)
sniega girdžiu žada smile.gif

nenoriu girdet nieko apie sniega.

Gryzau is Panevezio. Vakar vaziavau, kad snd. kraujo bendra tyrima pasidaryt, nuo pietu nieko nevalgiau. Nueinu ryte i klinika, sesutes atkalbejo, kad neapsimoka uz mokama 12 euru moket, nes balandi pagal programa vis tiek reiks krauja nuleist. Na jos buvo dviese tai lengvai atkalbejo.

Labas
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 26, 14:15)
Viskas, nuo rytojaus griežta dieta. O tai ir man taip bus. blink.gif  biggrin.gif

Nu va,nors viena sumotyvuota. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Saules daug,16-18 silumos,neiprasta tokiu metu laiku,o ir atsalima pranesa.
Labas rytas,

Sapniuk,tai kelionei isleidai ir kraujo nepasidarei? bigsmile.gif bigsmile.gif nu ekskursija apturejai.Nesu buvus nei Panevezy,nei Kupiskyje. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 27, 12:30)
nenoriu girdet nieko apie sniega.

Gryzau is Panevezio. Vakar vaziavau, kad snd. kraujo bendra tyrima pasidaryt, nuo pietu nieko nevalgiau. Nueinu ryte i klinika, sesutes atkalbejo, kad neapsimoka uz mokama 12 euru moket, nes balandi pagal programa vis tiek reiks krauja nuleist. Na jos buvo dviese tai lengvai atkalbejo.

Labas

bendras kraujo tyrimas 12 eur? unsure.gif Aš dariausi ir mamai dariau, nes mūs poliklinka nepatogi ja nuvešti vietoj tai tik biggrin.gif po 4 eur bendras, d vitaminas 8 eur, kalis ir natris tai abu už 5 eur padare, žodziu tie mandresni jau brangiau tik smile.gif

kolkas leidžiu sau daugiau negu galečiau to paveiksliuko tema biggrin.gif... na randu n priežasčių tongue.gif bet žadu pasitaisyti bigsmile.gif

gal kuri žinot kokiu super duper derlingu agurku i šiltnami? tik neapkenčiu agurku su juodais spygliukais

nors kas čia patarti gali biggrin.gif, kiekvienam savo, kaip pvz tie išgirtieji octopus man nei patiko skoniu nei ten kažkokjio derlingumo superinio neparode, karta pabandžiau ir tariau ačiu jiems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 vasario 2019 - 13:09
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 27, 13:02)
bendras kraujo tyrimas 12 eur?  unsure.gif Aš dariausi ir mamai dariau, nes mūs poliklinka nepatogi ja nuvešti vietoj tai tik biggrin.gif po 4  eur bendras, d vitaminas 8 eur, kalis ir natris tai abu už 5 eur padare, žodziu tie mandresni jau brangiau tik smile.gif

kolkas leidžiu sau daugiau negu galečiau to paveiksliuko tema biggrin.gif... na randu n priežasčių tongue.gif bet žadu pasitaisyti  bigsmile.gif

gal kuri žinot kokiu super duper derlingu agurku i šiltnami? tik neapkenčiu agurku su juodais spygliukais

nors kas čia patarti gali biggrin.gif, kiekvienam savo, kaip pvz tie išgirtieji octopus man nei patiko skoniu nei ten kažkokjio derlingumo superinio neparode, karta pabandžiau ir tariau ačiu jiems smile.gif

man reikejo cholesterolio issortiruoto, cukraus. Na tiek sake, sakai apgavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 27, 13:12)
man reikejo cholesterolio issortiruoto, cukraus. Na tiek sake, sakai apgavo ax.gif

na čia jau šitie neįeina i bendrą tyrimą tikrai , o beto dargal kiekviena įstaiga savus įkainius buna nusistačius
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 27, 11:02)
bendras kraujo tyrimas 12 eur?  unsure.gif Aš dariausi ir mamai dariau, nes mūs poliklinka nepatogi ja nuvešti vietoj tai tik biggrin.gif po 4  eur bendras, d vitaminas 8 eur, kalis ir natris tai abu už 5 eur padare, žodziu tie mandresni jau brangiau tik smile.gif

kolkas leidžiu sau daugiau negu galečiau to paveiksliuko tema biggrin.gif... na randu n priežasčių tongue.gif bet žadu pasitaisyti  bigsmile.gif

Na ,del motyvacijos,tai dar ne velu,o ir nesi stora.
Del agurku,as ne spece,bet pernai sodinau Dirigent'a,Atomik ir Ate dave seklu ilgu,tai visi kartu labai pasiteisino,agurku buvo daug.Dirigent'as mazuciai,grazus,lygus,gausus derlius.Turejau iki uzsalant,net lauke nesejau,nes ne konservuoju,siemet sesiu vienus anksciau,kitus veliau.Mokausi is jusu. 4u.gif
Atsakyti