Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Teko ir man prisidėti prie kaukės gaminimo.MB į Rumšiškes klijavosi ant stiklainio,tai padėjau.Kažkokį supratimą dabar turiu. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Liniuk, esi tikra profesionalė, varškė, sūris ir sviestas labai išgirti visų ragavusiųjų.
Buvo tikrai labai smagu susipažinti, kad ir trumpai ir Jurginėlį pamatyti eilinį kartą irgi faina.
Ačiū, meginos, o aukštam simpatiškam vyriškiui su stipria ir šilta dešine ranka - linkėjimai.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 24, 15:36)
Susėjau į vatukus paprikas ir čilius. Reikėtų dar baklažanus, bet tai kaip tingiu. Sutvarkiau tris vonias. doh.gif Dabar kilimėliai skalbiasi.
Gal kas patars, kaip nuo lubų panaikinti pelėsį ? Turiu vieną vonios kambarį, kuriame kaip užkeikta : lubos pelyja. Atrodo, visos šildomos vienodai. Nuplaunu, po savaitės kitos vėl priželia.

Labas rytas,

Pelesi isnaikint sunku,buna spec.priemoniu pirkt,o siaip,tam kartui,tik blycius su didele apsauga.O siaip,siluma cia ne labai pades,pagrinde geras vedinimas apsaugo nuo pelesio.As dirbau supervaizere viesbutyje,tai seimininke zinojo probleminias vonias ir buvo isakius laikyt langelius atvirus ir ijungtus fenus istraukejus garu ir padedavo.O siaip,kai tik pamatydfavau ruzavas apnasas tarp plyteliu,iskart liepdavau isvalyt jas,nes tai pelesio pradzia ir vedint,taip islaviruodavom ilgai be pelesio.

QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 24, 19:17)
labas 4u.gif

Liniukas pamatytas ir apkabintas biggrin.gif labai daili motera ir vyras dailus biggrin.gif
sūrį vieną dviese su dieduliu prisėdom ir sukirtom, tai žinokit pilvai laimės šokį šoko iš skanumo wub.gif  wub.gif  ačiūūūūūū  wub.gif

su Vasarema irgi susimatėm, tad draugystės, kad ir bais trumpos, diena užskaityta biggrin.gif

Vakar apturėjau edukacinę popietę-gaminau užgavėnėms kaukę papje maše technika, rezultatas po savaitės, kai išdžius.
Na ir savo verbą parodžiau muziejininkėms-buvau nugirta, sėdžiu apsipatenkinus biggrin.gif  biggrin.gif
Apsigyriau tongue.gif

Na va koki saunu savaitgali apturejai.

Merii,einu paieskot drugelio schemu.

Merii,jei turi Pinteresta,tai dalinuosi savo drugeliu papkute,ten rasi tikrai kazka,o jei neatidarys tau aplanko,parasyk,kokio mazdaug nori,paieskosiu ir imesiu pagal tai.
https://www.pinteres...-and-embroider/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 vasario 2019 - 10:46
reiškia nepakankama ventiliacija toj vonioj ...yra senukuose toks puf gerai naikina ir dar kuri laika neleidžia atsinaujinti aš irgi rusio vonioj biggrin.gif NUPURŠkus kampus langu juom esu, tik kvapas aišku ne kažką kuri laika buna

o del darbo šaltyje tai manau kiosek dar ne pats blogiausias variantas, pvz pas mus yrapatalpos paukštynuose taip vadinami šaldytuvai > 100 kv kur žmones dirba ištisai po 8 valandas prie -18...kaita didele nes ne visu organizmas atlaiko vasarą temperaturos perkrovas apie 40-50 laipsniu unsure.gif

o dabar duosiu velniu visom biggrin.gif, ko jus lendate pas ta IK į draugus kai nores ras ji pati jus, jei žmogus registruojas del kvietku užsakymu tai gi nebutina bruktis pas ji , o tai kas jai belieka tik priimti tongue.gif...čia tas pats kai aš paprašiau laiškininkes nešti siuntas ir už mane pasirašineti tai ji moment man i draugus fb pasisiule doh.gif biggrin.gif, teko priimti...

nu žodziu šiandien aš pikta kaip jau ir supratote mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyžuka, nebepyk. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Grožiui kenkia.
Tavęs ten nėra prie mano vartų ? Tokiu vardu viena yra, gal tu?
Šiaip tai tas FB totalus balaganas. Didelė šiukšlių krūva. Kol persibrauni per jas ieškodamas ko reikia, laiką labai suryja. Nesuprantu, ko ten deda nuorodas į žinių portalus. Taigi atsidarai kokią Delfi ir peržiūri. Kam šiukšlinti FB
Ačiū už patarimus dėl pelėsio. Bandysiu tą Puf ar kitus darbus. Vėdinama tai visos vonios, kai įeini, įsijungia viršuje ventiliatorius - ištraukėjas. Nebežinau, gal statybos brokas. Yra dvi vonios šiaurinėje pusėje, prie miegamųjų. Vienoje viskas čiki. O už sienos - pelyja. blink.gif Kas pikčiausia, pradėjo pelyti tuo metu, kai ja beveik nesinaudojome. Reiškia - ne nuo garų. doh.gif
Atsakyti
uztaikiau ryte ant piktos Lyzukos, tai is baimes net nepasisveikinau rolleyes.gif

meistras snd. pasake kiek kainuos vieno kambario remontas, tai buvo insultas, infarktas, orgazmas vienu metu, dar gerai, kad 33 neuzpuole blink.gif

Labas
Atsakyti
Laba.
Sapniuk, nu linksmai tu čia apie rimtus dalykus.
Ačiū, Jurginėli, Vasarema, man smagu, kad patiko. Svarbu, pažino, matyt, pagal mano pasakymą- du storuliukai su didelėm tašėm biggrin.gif
Ale pavargom bevaikštinėdami, atpratę per žiemą judėt. Važiavom į Ozą, tų robotukų pažiūrėt, bet pamačius kiek kainuoja bilietas, nebesinorėjo. Tuo labiau, viskas uždara, nežinai, ką ten pamatysi.
Atsakyti
labas 4u.gif

Liniuk, gerai, kad ir nepatekot, nes nieko mandro nėr........ o dar žinant bilieto kainą blink.gif blink.gif
ką taip matėt? kur apsilankėt?

Vasarema taikliai pastebėjo vyriškio ranką-ji man priminė mano dieduko, dėdės rankas, tokios galingos, darbininkiškos rankos, rodos apglėbtų ir nepaleistų wub.gif

Sapniuk, bene kokiais auksais sumanei dabint butuką?

Kaimietuke, senukuos yra purškiklis nuo pelėsio vokiškas, tokiam morkavam buteliuke, gal puslitrio talpos, kainuoja daug, bet efektingas. Pavadinimo dabar nerandu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 02 25, 11:43)
embroider/]https://www.pinterest.co.uk/esidabre/butter...-and-embroider/[/url]

Didelis dėkui 4u.gif
Atsakyti
Tai viskas vietoj- Valdovų rūmuos su gide iki pirmos val, į Gedimino pilį lipom, į nac, muziejų įlėkėm, į Katedrą, Vasiljevo kolekciją buvau anksšiau mačiusi su gide. Dar mudu su viena draugele biški praėjom Gedimino prospektu. a paskui Oze pasėdėjom, pavalgėm. Ir grįžom prieš 10.
Atsakyti
tai daug ir aplėkėt mirksiukas.gif
Atsakyti