Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Pagaliau ramiakas, baigiau darbo savaitę bigsmile.gif
Kažkas negerai akvariumo filtrui, jau vos ne kasdien perrinkinėju, ko gero, eina į pabaigą, oi, kaip nelaiku, kaip visada tongue.gif
Man pienas ir turi būti paprastos karvutės, turbūt tų mandrų ir nesipratinsiu. Deja, negaunu iš ūkininkės nenugriebto, tad tenkinuosi iš ultrapako. Paskutiniu metu aplamai dažniausia į kavą pilu grietinėlę, nes be cukraus ar su pakaitalais nesigeria, kartu. Duodu broliams lenkams uždirbt, nes ir jų sviestą perku, nes tiesiog pigiau ir kokybė tenkina.
Ryt bandysiu tinginį sumarmaliuot, paskutinio sykio, kai dariau, gerai nė neprisimenu, kažkur gilioj gilioj jaunystėj...
D., kiek nedaug man reikia, gryžau namo, šilta..., net seni kaulai atsileido.
Atsakyti
Na va įdomu buvo jūsų nuomonė.MB tvarko dantis,tai dabar tiek ištraukė,sunku kramtyti,tai jis viską už tai ir mala ir aš kartu tadu.Bet pakeisti retkarčiais meniu,įdomu.Dabar taip sveikuoliškai maitinamės. wub.gif wub.gif
Mano babytei šlaunikaulis buvo lūžęs 92 metų čia tokiam amžiuje amen.Chirurgas išleido namo jau suvisam,kokia nuostaba jam buvo kai po metų pasirodėme. bigsmile.gif bigsmile.gif 95 apendicitą išoperavo ir dar pragyveno iki 99,7 metų.Numirė ryte kiaušinį valgydama,taip kasnis ir liko burnoje. blink.gif blink.gif Va tėp,nereikia nurašyti senų. mirksiukas.gif
Liniuk,tu anksti betaliuksą skini.Šiandien neištvėriau pabėriau kelias sėklas. ax.gif Galvoju gal ir Vilmos kelias sėklas paberti,vistiek vazone auginsiu?IK per anksti durnavoju? ax.gif
Knisausi kelias valandas mažojo popieriuose.Atidaro įmonę USA,reikia popierių net skiepų knygutės,gimimo liudijimo,6 kartus buvo užteko paso,dabar sakė net tėvus tirs ar ne teroristai.Gerai,kad nieko neprisidirbę.O va mb sesrs bernas 16 metųbuvo pasidaręs bombą ir mokyklos kieme susprogdino,namie net kratą darė,tai dabar kalbame jo broliai vargu ar beišvažiuotų kur rimčiau? bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip greitai gali gyvenimą pasigadinti? ax.gif
Merri ,Happy365 ,žurnalas būna pardavime?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 vasario 2019 - 17:41
Dėl senelių gaivinimo. Pas mus paskutines dienas nugyveno anyta. Ateina kartą paryčiais pas mus, mol, ko tai nelabai, sunkiai kvėpuojasi. Iškvietėme greitąją, atlėkė, čiupo babikę ir tiesiai į reanimaciją. Išvežė sėdinčią, vaikštančią , kalbančią. Iš karto intubavo, raminančių. Vis parbusdama draskėsi, prašėsi paleisti, gelbėti.Po trijų savaičių reanimacijos mirė. Galiu tvirtai pareikšti, būtų dar ir metus pragyvenusi, jeigu vis pastiprinant. Ir ramiai numirusi nuo širdies nepakankamumo. O gailestingas radikalus gydymas su tokiomis kančiomis pasibaigė. blink.gif
Nieko nesėju, vis save sulaikau iki 25 dienos. Na, rytoj jau pasidaiginsiu paprikas ir baklažanus. Gal kokius tris pomidorus. Betaliukso gal ne . Žiauriai jis man neskanus. Nusipirkau kažkokių aukštaūgių superankstyvų, išbandysiu.

Meri, siaubas, kaip tokiame šaltyje gali kentėti tam kioske.

Gal rytoj bus šilčiau, gėlynus apeisiu. Šiandien kaip primušta, pratinginiavau. Tik pietus padariau.
Atsakyti
Laba. Apie maistą nesiplėsiu, nes nematau reikalo pirkti kažkokių pribambasų, kai galiu leisti sau kuo mažiau chemijos. Ir vištoms niekad neduodu kombės, kad daugiau dėtų kiaušinių, kiek padės, tiek užteks.
Sėjau betaliuxus, kaip pirmi man jie neblogi, atsiranda kiti, tų nebevalgau. Lyg Promik pernai sėjau, nemačiau jokio ankstyvumo jų. Vakar jau išlindo 6 sėkliukės, nors sėjau 10.
Atsakyti
Na Liniuk,su tavo ūkiu ,tai tikrai neverta pirkti pripumbasų. mirksiukas.gif O ką daryti kaip mano dičkis nuo gimimo netoleruoja karvės pieno.Ir užaugo ant kefyriuko.Mama beveik neturėjo pieno,iš virtuvėlės imdavau pieniuką.Berdavo žandukus,kol neatradome dėl ko. mirksiukas.gif Dermatologas prognozavo,kad iki brendimo nebus galima šokolado,braškių.O pasirodo karvės pienas kalčiausias buvo.Ir dabar jei valgo dribsnius tai tik augaliu pienu užpyla. mirksiukas.gif Sakė jei pakliūna karvės pieno,iš karto paleidžia vidurius,pilvą pučia. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tai žinai, kiekvienam savo.Jei viską pirkti reikėtų, gal ir aš pusiau vegetare tapčiau.
Laukiu darbų pavasarinių, o tai juk vis dar augu, gaila, kad į plotį, o ne į aukštį biggrin.gif
Ryt anksti į sostinę, grįšim vėlai, šunys nusiverks biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

laukiam, Liniuxxx, laukiam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Vasarema, ir Tave tikiuos pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurginėli, viskas supakuota, va ir jūs susitiksit biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk,į kokią pramogą važiavai? mirksiukas.gif
Atsakyti
,Happy365 ,žurnalas būna pardavime?
Yra, db kaip tik šviežią gavau. Celafonuotas, o ką, Ingridut?
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 23, 19:20)
Meri, siaubas, kaip tokiame šaltyje gali kentėti tam kioske.

Ne pirmi metai, dar neseniai velnių atrašė, kad elektrą pereikvojau. Iš tikro tai gaunasi lauko šildymas, viskas perniek. Įjungiu, tik kai pėdas užgelia, bet vistiek prisuka skaitiklis, kad ir trumpam. Bet už tai darbas patinka. Lb įdomių žmonių sutinku.
Buvo čigonės pinigų keist, tai, nekeičiau, nafig man tie ginčai, lai ką perka, jei tokios naglos ir falšyvos. Čia joms ne bankas.
Atsinešiau prekinę ataskaitą, skaičiuosiu prekių likučius, kitą savaitę jau atsiskaitymas su kasa. Ėt, kaip greit mėnuo praėjo biggrin.gif
Ryt rodo saulytę, prišildys mano namuką ir pirkėjai paplūs, nes kai lauke žvarbus vejas ir jų sumažėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 24 vasario 2019 - 08:53
Labas

is manes sunku butu padaryt vegetare, vegane. Gal greiciau iseitu kokia krisnaiste tapt.

5 metus dirbau nesildomoj patalpoj. Ir durys kaip darzinen buvo atidarytos, nieko, isgyvenau biggrin.gif
Atsakyti
O aš šalčmirė. Jeigu tenka bent pusę dienos dirbti sandėlyje, paskui niekaip neatšylu. Nors T būna apie 6 laipsnius.
Pašliaužiojau po turgų. Nu po perkūnais, tik dabar atsiminiau , ko važiavau. Taigi pėdkelnes pirkti. Ir pamiršau, kitokių niekų papirkau. doh.gif frusty.gif
Priviriau cepelinų. Dar reikia paprikas padaiginti. Ir kavos atsigerti.
Žodžiu, tingisi net tingėti.
Atsakyti