Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Grįžau iš Protų mūšio. Pikta. Per Marytės plauką, tiksliau per vieną tašką likome komanda be prizų. Ketvirta vieta iš 12 . unsure.gif Nusivyliau savimi ir kolegomis. unsure.gif
Eisiu , įkalsiu kavos su tortuku, gal palengvės. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2019 02 22, 21:11)

truputį vėluoju,bet sveikinimų per daug nebūna mirksiukas.gif 4u.gif
pirma anūkė ar jau turi ,,stažo,,?

Laba 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Ladute, nuoširdžiausi sveikinimai naujagimei ir jos močiutei nuo bobutės su stažu. Mano anūkui po kelių dienų 10 metų. Kaip tie metai bėga....
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2019 02 22, 17:11)
Labukas
Nagi šaltukas nosį kanda,ryte -9 buvo
Fb žiūriu lygu pažystama pavardė sušmėžavo,bandau prisiminti,lengviausias kelias pasižiūrėt ar yra bendrų draugų,pasirodo yra biggrin.gif  rolleyes.gif Kaimietuke tai aš į draugus peršuosi angel.gif

Labas rytas,

As irgi esu pasibeldusi i IK fb duris su inicialais E.S.,bet ne prievartauju,nes kiekvienas zmogus renkasi pats savo draugus,ir jei tos durys nebus atidarytos,tukrai nepyksiu,suprasiu. 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Pas mus sauleta,grazu.Gal i soda patraukt,zeme puri,tiesiog malonumas suleist i ja rankas,papurent,bet niekaip neisikalu i to klimato ypatumus,ka kada set,sodint.Kazkaip vis atrodo per anksti,tik pasiziuriu,visu jau sudyge,o mano dar neseta buna. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 vasario 2019 - 11:27
Labas

Kaimietuke, beldziu as i tavo FB duris biggrin.gif

Pas mus sninga, ryte salta buvo, dabar atsile. Gal paskutinis sniegas, as laukiu pavasario.
Atsakyti
Paklausiau Verygos,perku dabar tik augalinį pieną. ax.gif Sako mūsų amžiui jau karvės pienas nelabai sveika?Kaip jūs manote? mirksiukas.gif Patiko migdolų pienas į žalius kokteilius,šiandien graikinių riešutų ir ryžių nusipirkome. ax.gif Bet skanu,sueina ir moliūgas ir uogos visokios,o tai kasmet lieka uogų jau kitam sezonui. bigsmile.gif
Oi Luety kaip norisi jau suleisti nagus į žemelę.Tik pas mus šiandien dar br tikra žiema.Jau jau žada atšilimą nuo rytdienos. ax.gif
Reiks kitą savaitę pradėti leisti sulą,nors dar turime ir pernykštės,mb geria vietoje obuolių acto,pas jį rūgštingumas sumažėjęs. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 vasario 2019 - 12:58
Nežinau dėl verygos, jis kartais man stipriai pro šalį nusikalba... Visumoj tas augalų pienas gal ir ne bet šviežiai pagamintas o ne privarytas konservantų čia lyg tas pats kaip mū visa ta serija...
Atsakyti
o tai Veryga cia jau kaip koks pranasas Moze ax.gif Kad jo zodziu klausyt ir juo sekt. Pranasu per savo gyvenima daug girdejau, bet....

ne tik konservantu, bet ir pridetinio cukraus, koks geras daiktas gali turet metu, dvieju galiojimo laika.

Vat ir apie druska. Visi is savo varpiniu gieda, kad druska jau toks blogis blink.gif O vyrui seimos daktare ir kardio ....liepe valgyt dazniau silkes blink.gif Na sita tai druskos nestokoja.

Siaip manau, kad viskas gerai sveiko proto ribose, neieskant alternatyvu ir egzotikos per amzius nusistovejusiems lietuviu iprociams. Cia apie maista ir karves piena.
Atsakyti
Luety, atsiprašau. Dabar supratau, iš kur man pavardė matyta. doh.gif
Sapniau, o tai tu savo vardu ?
Nežinau, bet man pienas ir turi būti pienas. Nors šiaip jo nenaudoju, labai retai į kavą. Varškė - tik iš pieno , o ne iš sojos. Žodžiu, kuo daugiau natūralių produktų, tuo sveikesni būsime.
Veryga, kaip ir bet kuris turi teisę nusikalbėti. Kai kurios jo idėjos labai sveikintinos, o kai kurios- geriau patylėsiu. Nors jeigu suprastumėte, kaip funkcionuoja ministerijos, tai suprastumėte , kas visi ministrai dažniausiai tik parašams padėti. Visus reikalus ten suka įvairūs skyriai ir departamentai. O juose sėdi galybė nuo miesto bezdalų pakvakusių damučių ir vyrukų. Va jie ir generuoja visokį briedą. Paprastai įtikina ministrą, kad bus labai gerai.
Pvz., nuvertė mūsų vienintelį žemės ūkyje susigaudžiusį ir su mumis ta pačia kalba kalbėjusį ministrą. Buvau susitikime su senuoju ir naujuoju. Mama mia doh.gif Pasiklausius pastarojo apėmė svetimos gėdos jausmas. Pagalvojau, ar jis aplamai žino, kokiai ministerijai vadovauja ?
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 23, 14:37)

Siaip manau, kad viskas gerai sveiko proto ribose, neieskant alternatyvu ir egzotikos per amzius nusistovejusiems lietuviu iprociams. Cia apie maista ir karves piena.

drinks_cheers.gif
Dar viena šio amžiaus bėda. Noras amžinai būti jaunam ir ir patiekti save žemei puikiai išsilaikiusį.
Draugė dirba greitojoje, tai pripasakoja visokių cirkų. Kokia babulė virš 90 jau pasiruošusi žengti į geresnį gyvenimą, paskutinį kvapą leidžia. Tai vietoje to, kad leistų jai ramiai numirti, tempia į ligoninę, reanimuoja, gydo nuo dvidešimties senatvės ligų. Nors senatvė yra nepagydoma.
Va todėl atsirado tiesiog sektos : sveiko maisto, salotos lapo ordinas "žaliavalgiai" , veganai, vegetarai. Nors ant jų nepykstu. Tai mano kerpamos avelės, nešiojančios Aukso vilną. Kuo jų daugiau, tuo ilgiau klestėsiu. ax.gif
Atsakyti
Kaimietuke, as pas tave verziuosi V.P,

APIE SEKTAS TU CIA NEBLOGAI. Oi,

Mamai pripazinta vienintele liga Parkinsonas, i pusmeti karta kilsteleja spaudimas, man dazniau. kAI PASKUTINI KARTA BUVOM LIGONINEJ, DAKTARE SAKO: KRAUJO TYRIMAS LABAI GERAS. Nesakiau, kad kasdien valgo mesa ar zuvi, jauc but morala atskaicius, kaip senam zmogui mesa, net ne karves pienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 02 23, 10:56)
1.Paklausiau Verygos,perku dabar tik augalinį pieną. ax.gif Sako mūsų amžiui jau karvės pienas nelabai sveika?Kaip jūs manote? mirksiukas.gif Patiko migdolų pienas į žalius kokteilius,šiandien graikinių riešutų ir ryžių nusipirkome. ax.gif Bet skanu,sueina ir moliūgas ir uogos visokios,o tai kasmet lieka uogų jau kitam sezonui. bigsmile.gif
2.Oi Luety kaip norisi jau suleisti nagus į žemelę.Tik pas mus šiandien dar br tikra žiema.Jau jau žada atšilimą nuo rytdienos. ax.gif
Reiks kitą savaitę pradėti leisti sulą,nors dar turime ir pernykštės,mb geria vietoje obuolių acto,pas jį rūgštingumas sumažėjęs. mirksiukas.gif

Sveikos,
1.Siaip tai tu teoriju ivairiu,ivairiausiu,daug paremta komercija.Esu bandzius tuos migdolu,kokoso pienus,nu man tai brudas kazkoks ir galiavimas ilgas,tai tikrai chemiijos daug.
Pienas yra pienas-kava tik su karves pienu ir dar sausi pusryciai uzpilti pienu.Kartais pasiilgstu jo labai,tik ne tokio parduotuvinio,bet to naminio,mamutes.Obettaciau,kur jo gausi dabar.Esam ir mes makalave visokiu minkstucius vadinamus,bet velgi,paskaiciau vieno mokslininko straipsni,kaD plakant,trinant darzoves susidrasko ju lasteliu membranos ir jo manymu ir atlikus tyrimus kazkokius tai,nustatyta,kad ne tik,kad nesveika,bet net zalinga.As nustojau plaktis,o MB plaka iki siol nes jam skanu.As isvis naturaliste,man gabalas mesos,bulve,skaniausia,be jokio ten fitimiti,o jis gurmanas.Bet,kol kas gyvas,o ir as dar laikausi. biggrin.gif biggrin.gif
2.mudu jau is sodo.Saulej 19,o realiai 14-15 su vejeliu pavasarisku,kiek saltoku.MB ravejo kiaulpienes takeliuose ,likusias is rudens per rudenini tingini,as susipurenau lysves kelias ir pasejau morku,burokeliu,pastarnoku,zirniu,salotu.Nu griekas nieko neset,kai toks oras.Juk LT seja daug ka is rudens ir islieka,nemanau,kad pas mus labai jau atsals,nors vasario menesi cia dar nieko nebuvau sejus.Nu kaip bus taip,tik per ziopluma morkas ir salotas nusipirkau juostelem popierinem,nepamaciau,o ir brangios jos gyvates ir nemegstu ju,nei siaip set,nei taip,nei plesyt,nei taip kist.Ale ir sugalvoja visokiu nesamoniu.Taigi,sodo sezonas atidarytas,namie paprika sudygus jau,ankstyvi pomikai tuoj antrus lapelius leis,tik paprasti dar neseti,gal ryt poryt,laukiu ikvepimo. biggrin.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 23, 12:56)
1.Luety, atsiprašau. Dabar supratau, iš kur man pavardė matyta. doh.gif
Sapniau, o tai tu savo vardu ?
Nežinau, bet man pienas ir turi būti pienas. Nors šiaip jo nenaudoju, labai retai į kavą. Varškė - tik iš pieno , o ne iš sojos. Žodžiu, kuo daugiau natūralių produktų, tuo sveikesni būsime.
Veryga, kaip ir bet kuris turi teisę nusikalbėti. Kai kurios jo idėjos labai sveikintinos, o kai kurios-  geriau patylėsiu. Nors jeigu suprastumėte, kaip funkcionuoja ministerijos, tai suprastumėte , kas visi ministrai dažniausiai tik parašams padėti. Visus reikalus ten suka įvairūs skyriai ir departamentai. O juose sėdi galybė nuo miesto bezdalų pakvakusių damučių ir vyrukų. Va jie ir generuoja visokį briedą. Paprastai įtikina ministrą, kad bus labai gerai.
Pvz., nuvertė mūsų vienintelį žemės ūkyje susigaudžiusį ir su mumis ta pačia kalba kalbėjusį ministrą. Buvau susitikime su senuoju ir naujuoju. Mama mia  doh.gif Pasiklausius pastarojo apėmė svetimos gėdos jausmas. Pagalvojau, ar jis aplamai žino, kokiai ministerijai vadovauja ?
Papildyta:
drinks_cheers.gif
Dar viena šio amžiaus bėda. Noras amžinai būti jaunam ir ir patiekti save žemei puikiai išsilaikiusį.
Draugė dirba greitojoje, tai pripasakoja visokių cirkų. Kokia babulė virš 90 jau pasiruošusi žengti į geresnį gyvenimą, paskutinį kvapą leidžia. Tai vietoje to, kad leistų jai ramiai numirti, tempia į ligoninę, reanimuoja, gydo nuo dvidešimties senatvės ligų. Nors senatvė yra nepagydoma.
Va todėl atsirado tiesiog sektos : sveiko maisto, salotos lapo ordinas "žaliavalgiai" , veganai, vegetarai. Nors ant jų nepykstu. Tai mano kerpamos avelės, nešiojančios Aukso vilną. Kuo jų daugiau, tuo ilgiau klestėsiu. ax.gif

IK,taip ir supratau,kad nepazystat,bet nu ka gali zinot,gi zmogus renkasi sau draugus,gal nenorit ar ka,tai nesiparinau.Bet aciu,kad priemet. 4u.gif 4u.gif Labaui sunku su tom pavardem.Su nikais vioskas aisku,o FB pavardem sunku susigaudyt kas ir kaip.
Del seneliu 90-meciu,kad veza i ligonine gaivint,nu,kaip cia pasakius,kazkam tai mociute,mama,sesuo ar dar kas,visi nori,kad kuo ilgiau turet artima,tai ir bando padet,pratest gyvenima.MB mama buvo 95m.pati apsitarnaudavo,gyveno viena,guvi,protinga,smagu budavo aplankyt,tik sast plauciu nepakankamumas,skysciai rinktis pleuroj,viena kart atgaivinom,pagyveno dar virs metu,antra kart jau niekas nebesieme,nors zmogus dar gana stiprus,bet med.personalas,paskaito amziu ir jiems viskas aisku.Gaila,kai toks poziuris.
Atsakyti