Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikinimai, Lady ir dukriukui 4u.gif

Serga vienas is katinu, guli savo kasike visa diena. Needa, negeria, nemyza. Kartais jo guoli pajudinu ar dar gyvas. Ciaudo kartais.
Atsakyti
Luety,o kodėl ligoninėje neišnešiotukams mauna vilnones kojines?Ir čia kur mumezgiau dar laikome dvynukai klinikose.Nes šiaip kūdikiams maunami šliaužtinukai.O tie nabagiukai guli inkubatoriuje tik su pampersu ir marškinėliais.Va tada ir maunamos kojinytės. bigsmile.gif Nei aš nei kitos nemovėme vilnonių kojinyčių ant plikų kojyčių. ax.gif Jei jau maudavome tai ant šliaužtinukų. mirksiukas.gif
Lady dideliausi sveikinimai,kelinta jau? 4u.gif wub.gif
Luety tikrai turtinga jau.
Sapniuk,vajetau tavo kaciokui,sveikatos. 4u.gif
Turiu viešnią,taksę,bijojau,kad neišsimiegosiu.Prie Kruopos įpratųsi buvau keltis naktį,tai viešnia tik sujuda,aš šoku ir kloju adijalą.Guolyje savo negulė,šalia manęs lovoje.Išėjau į kursus,mb sakė praverkė prie durų.Mane jau pripažino ir pamilo,nors jau 11 metų. bigsmile.gif Bet labai judri dar,protinga. ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Ladut, babut, sveikinu 4u.gif 4u.gif o mažutei augt didutei 4u.gif 4u.gif

na ir katinui sveikatos mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaimietuke, aš pas Tavy in duris baladojuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sapniukai, gal katinas plaukų prisilaižė? Būna tokios pastos sušerti ant dešrigalio. O gal jau senatvė.
Atsakyti
Katinuką veterinarui reik nešt parodyt. Sveikatytės nabagui 4u.gif
Vakar buvo diena be čigonių, o tai joms tai cigarečių tipo nepaduodi, tai euro, suktos kaip gyvatės, ot, liaudis, visur stengiasi gaut naudos ir prigaut. Tuoj man bus nuo jų alergija biggrin.gif Kaip pirkimas, taip lauk ginčų. O dar neduok d nusisuki, tai griebia nuo prekystalio beliką, o man tai dengt reikia. Na, ne visos, bet čia tos, kur cigaretėmis prekiauja iš po ilgū sijonų.
Yra kur prabangiomis mašinomis vežioja, tos kitokios, net man centus kelis palieka bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos smile.gif

katinukas jei laukan išeina bus kokio užnuodyto maisto suėdes, nes yra tokiu "geriečiu" kurie pameto tokio brudo ...

Lady sveikinimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 vasario 2019 - 08:06
vartotojo įkelta nuotrauka
Nemėgsta pozuoti viešnia. mirksiukas.gif
Kokios eilės kirpyklon,atrodo ir ne šventės,trečiadienį ryte skambinausi,tai tik šiandien pakliūsiu. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labai simpotna viesnia 4u.gif

Katinas atsigaves, visa para lauke nebuves, eda jau. Vetrinorius netoli, bet su boxu as jo nepanesiu, sunkus gyvate..

Kaimietuke, jaunas dar jis.

Labas
Atsakyti
mano kates tai kerštingos biggrin.gif, vakar nepakeičiau kraiko tai ponios jau po kriaukle pavarė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 vasario 2019 - 11:07
yra itin higienisku kaciu, kurios i prisisiota tulika nelips ne uz ka ax.gif Maniskiai nesibritkina, tamsuoliai. Kad po kriaukle, negerai.
Atsakyti
Labukas
Nagi šaltukas nosį kanda,ryte -9 buvo
Fb žiūriu lygu pažystama pavardė sušmėžavo,bandau prisiminti,lengviausias kelias pasižiūrėt ar yra bendrų draugų,pasirodo yra biggrin.gif rolleyes.gif Kaimietuke tai aš į draugus peršuosi angel.gif
Atsakyti