Sveikinimai, Lady ir dukriukui
Serga vienas is katinu, guli savo kasike visa diena. Needa, negeria, nemyza. Kartais jo guoli pajudinu ar dar gyvas. Ciaudo kartais.
Luety,o kodėl ligoninėje neišnešiotukams mauna vilnones kojines?Ir čia kur mumezgiau dar laikome dvynukai klinikose.Nes šiaip kūdikiams maunami šliaužtinukai.O tie nabagiukai guli inkubatoriuje tik su pampersu ir marškinėliais.Va tada ir maunamos kojinytės. Nei aš nei kitos nemovėme vilnonių kojinyčių ant plikų kojyčių. Jei jau maudavome tai ant šliaužtinukų.
Lady dideliausi sveikinimai,kelinta jau?
Luety tikrai turtinga jau.
Sapniuk,vajetau tavo kaciokui,sveikatos.
Turiu viešnią,taksę,bijojau,kad neišsimiegosiu.Prie Kruopos įpratųsi buvau keltis naktį,tai viešnia tik sujuda,aš šoku ir kloju adijalą.Guolyje savo negulė,šalia manęs lovoje.Išėjau į kursus,mb sakė praverkė prie durų.Mane jau pripažino ir pamilo,nors jau 11 metų. Bet labai judri dar,protinga.
Lady dideliausi sveikinimai,kelinta jau?
Luety tikrai turtinga jau.
Sapniuk,vajetau tavo kaciokui,sveikatos.
Turiu viešnią,taksę,bijojau,kad neišsimiegosiu.Prie Kruopos įpratųsi buvau keltis naktį,tai viešnia tik sujuda,aš šoku ir kloju adijalą.Guolyje savo negulė,šalia manęs lovoje.Išėjau į kursus,mb sakė praverkė prie durų.Mane jau pripažino ir pamilo,nors jau 11 metų. Bet labai judri dar,protinga.
labas
Ladut, babut, sveikinu o mažutei augt didutei
na ir katinui sveikatos
Papildyta:
Kaimietuke, aš pas Tavy in duris baladojuos
Ladut, babut, sveikinu o mažutei augt didutei
na ir katinui sveikatos
Papildyta:
Kaimietuke, aš pas Tavy in duris baladojuos
Sapniukai, gal katinas plaukų prisilaižė? Būna tokios pastos sušerti ant dešrigalio. O gal jau senatvė.
Katinuką veterinarui reik nešt parodyt. Sveikatytės nabagui
Vakar buvo diena be čigonių, o tai joms tai cigarečių tipo nepaduodi, tai euro, suktos kaip gyvatės, ot, liaudis, visur stengiasi gaut naudos ir prigaut. Tuoj man bus nuo jų alergija Kaip pirkimas, taip lauk ginčų. O dar neduok d nusisuki, tai griebia nuo prekystalio beliką, o man tai dengt reikia. Na, ne visos, bet čia tos, kur cigaretėmis prekiauja iš po ilgū sijonų.
Yra kur prabangiomis mašinomis vežioja, tos kitokios, net man centus kelis palieka
Vakar buvo diena be čigonių, o tai joms tai cigarečių tipo nepaduodi, tai euro, suktos kaip gyvatės, ot, liaudis, visur stengiasi gaut naudos ir prigaut. Tuoj man bus nuo jų alergija Kaip pirkimas, taip lauk ginčų. O dar neduok d nusisuki, tai griebia nuo prekystalio beliką, o man tai dengt reikia. Na, ne visos, bet čia tos, kur cigaretėmis prekiauja iš po ilgū sijonų.
Yra kur prabangiomis mašinomis vežioja, tos kitokios, net man centus kelis palieka
Labas rytas.
Sveikos
katinukas jei laukan išeina bus kokio užnuodyto maisto suėdes, nes yra tokiu "geriečiu" kurie pameto tokio brudo ...
Lady sveikinimai
katinukas jei laukan išeina bus kokio užnuodyto maisto suėdes, nes yra tokiu "geriečiu" kurie pameto tokio brudo ...
Lady sveikinimai
Labai simpotna viesnia
Katinas atsigaves, visa para lauke nebuves, eda jau. Vetrinorius netoli, bet su boxu as jo nepanesiu, sunkus gyvate..
Kaimietuke, jaunas dar jis.
Labas
Katinas atsigaves, visa para lauke nebuves, eda jau. Vetrinorius netoli, bet su boxu as jo nepanesiu, sunkus gyvate..
Kaimietuke, jaunas dar jis.
Labas
mano kates tai kerštingos , vakar nepakeičiau kraiko tai ponios jau po kriaukle pavarė
yra itin higienisku kaciu, kurios i prisisiota tulika nelips ne uz ka Maniskiai nesibritkina, tamsuoliai. Kad po kriaukle, negerai.
Labukas
Nagi šaltukas nosį kanda,ryte -9 buvo
Fb žiūriu lygu pažystama pavardė sušmėžavo,bandau prisiminti,lengviausias kelias pasižiūrėt ar yra bendrų draugų,pasirodo yra Kaimietuke tai aš į draugus peršuosi
Nagi šaltukas nosį kanda,ryte -9 buvo
Fb žiūriu lygu pažystama pavardė sušmėžavo,bandau prisiminti,lengviausias kelias pasižiūrėt ar yra bendrų draugų,pasirodo yra Kaimietuke tai aš į draugus peršuosi