Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Dėl kojinyčiu tai , man rodos, tokios šiurkštesnes kūdikių kraujotakai gerai
Atsakyti
Oi kaip negaliu pakęsti vilnonių drabužių. Man kanda .
Šiandien ne tik saulė pavogta, bet ir buvo užėjusi stipri audra su kruša. Tvarkiausi kitoje pusėje , girdžiu toks keistas šniokštimas. Ogi į virtuvės langą tiesiog bangomis kažkokia kruša varo su baisuliniu vėju. blink.gif
Gavau dovanų kibirą raugintų kopūstų, tarpuose pridėta pjaustytų morkų ir obuolių. Vakar MB gavo irgi dovanų kelis šliosus elnienos dešros ir kelis kg parūkytų žvėrienos dešrelių . Tai dabar pritroškinsiu diiiidelį puodą kopūstų su dešrelėmis.
Atsakyti
Kaip tik apie protarpinį badavimą kartoja.
Šiaip, kai pradėjau dirbti, išsimušiau iš režimo, dar niekaip nestoju į režimą, be pagal rūbus, tai netuėtų būt gryžę pamesti kg.
Nekenčiu jokių vilnų. O kudikius kankina, gi vistiek nepasiskūs. Ir kam to reikia, kai yra minkštų švelnių siūlų, kas kad brangu, gi kiek ten bereikia.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

gėlynėliai gražūs wub.gif

kūdikiams tik vilnonės ir kandančios tinka, kad pakutentų, pamasažuotų kojeles mirksiukas.gif
pati tik paėmus į rankas draskytis imu, daug siūlų man netinka rolleyes.gif

saulės nebuvo, bet jau mėnulio gražumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 20, 19:29)
sveikos 4u.gif

kūdikiams tik vilnonės ir kandančios tinka, kad pakutentų, pamasažuotų kojeles mirksiukas.gif

Supratau viską apie vilną, o tai galvojau kad aš čia viena tokia jautri 😀 ryt atiduosiu kol kandys neįsimetė, jei tik kas ima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 vasario 2019 - 20:47
Ingrida, gal tau reikia viso kilo vilnos. Kiliminė, šiurkšti. Nereikalinga, nes tokios nė už jokius pinigus nenešiočiau.
Kūdikėliams tegul mamytės pėdutes pamasažuoja, o ne kankinti su duriančia vilna.
Na kaip man šalta šiandien blink.gif Gal eisiu į šiltą lovą.
Atsakyti
Koks gražus rytas, pas mus -4 , užtat kaip nutraukta visa ta dregme, žiuriu kaip gražiai krokai pievoje galvas kiša, matysiu kiek čia ju pasirodys nes pernai iš lenku užsipirkau aš ju atitinkama maišą ir sukišau į pievą prie įvažiavimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 vasario 2019 - 08:06
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labuka visoms
Pralėkiau per postus,kaip Jėzus vandens paviršiumi
Tarpušvenčiu vasario 15 patapau močiute,turiu anūkytę yahoo.gif wub.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 20, 17:29)
sveikos 4u.gif

Labutes,

pas mus vis rodo,kad bus 14 silumos,o as nei saules matau,nei tos silumos.Vakar sviete saule,nuvaziavom i soda padirbet,tai vejas siaubingas,perpute galva,bade visa vakara,turejau gert nuskausminamuju.Turiu tokia beda.
Del kudikeliu,kad jiems maut astrios vilnos kojinytes del masazo,tai blefas,kudikis bus neramus,istisai niurzges verks,o gal ir klyks,nes jis nemoka pasakyt,o jo oda jautri ypac.Tik svelniu siulu kojinytes,o ir siaip,kudikiu nesytrike jokie procesai,jiems kojines nebutinos,cia mamu ismislas. bigsmile.gif bigsmile.gif
QUOTE(Lady Dy @ 2019 02 21, 09:35)
Labuka visoms
Pralėkiau per postus,kaip Jėzus vandens paviršiumi
Tarpušvenčiu vasario 15 patapau močiute,turiu anūkytę yahoo.gif  wub.gif  soske.gif

Sveikinu naujaui iskepta mociute!!!!Valio!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Smagus jausmukas.Dar prisimenu.Nors jau tam pirmam vasara bus 15mt.o paskutinejai(gal?) balandi 4 sueis.As bagota,turiu net 5.Trys mergytes ir du berniukai.
Atsakyti
Lady Dy, su anūkyte 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Ladute, sveikinimai. 4u.gif Nors man tai širdį skaudėtų, jaunystės nebebėra. tongue.gif
Atsakyti