Labas rytas.
Nuostabios abiejų gėlės.
As tai apsalus nuo Lietuvos formacininku godumo. Cia kalbu apie vrui reikalingus vaistus, kurie be akcijos kainuoja 64 evrus, menesiui. Kalbejau snd. su vyro broliu, tai pas juos vaistinej tie vaistai 30 euru Cia Rusijoj, bet ju formacininkai irgi nuo tu vaistu pelna gauna. Vaistai uk gaminami. Idomu is anglisku vaistiniu galim atsisiust, ar as cia truputi nusipaistau?
Grazi Kaimietukes kvietka, bet pas ja palociai dideli.....
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 19, 14:39)
As tai apsalus nuo Lietuvos formacininku godumo. Cia kalbu apie vrui reikalingus vaistus, kurie be akcijos kainuoja 64 evrus, menesiui. Kalbejau snd. su vyro broliu, tai pas juos vaistinej tie vaistai 30 euru Cia Rusijoj, bet ju formacininkai irgi nuo tu vaistu pelna gauna. Vaistai uk gaminami. Idomu is anglisku vaistiniu galim atsisiust, ar as cia truputi nusipaistau?
Labutis,
Sapniuk,cia dauguma vaistu receptiniai.Ju neatsiusi is vaistines.Gali rast internete gal,bet kas duos garantija,jog jie tikrai tie vaistai,o ne koks cukrus sutrintas,arba dar blogiau.Cia su vaistu isigijimu labai grieztai,bet zmonems nuo 60 m visi receptiniai vaistai nemokamai.
supratau
Pažaidžiau su sukulentais.
Į kursus specialiai nevažiavau,nuėjau pėščia iš lėto ir parėjau. Taip nesinori jau žiemos.Šiandien po agroplėvele,šalia ridikėlių sukišau kelis svogūniukus.Ir pasėjau kelias sėklas agurkų,kinietiškų.Pirkau turguje siūlus ir nugirdau liaupses agurkų,pardavėja augino kelis balkone.Na aišku siūlų neužteko,užsireikė ir agurkų.
Sapniukai, paieškok Lenkijoje vaistukų. Mūsiškiai receptai galioja, o kainos ženkliai skiriasi. Va, įsirašyk pavadinimą, paspaus Szukai ir išmes kainas. Gal rasi, kas parvežtų.
https://www.doz.pl/a.../szukaj?search=
Ingrida, kam vargšus sukulentus taip drėgnai įkišai ? Kas ten violetinis lange žydi ? neįžlibinu.
Šiandien nulėkiau į Nemuno gatvės parduotuvę, papirkau pomidorų ir Gershwin agurkų. Šitie, kaip ir Octopus, labai gerai dera net sausą vasarą.
https://www.doz.pl/a.../szukaj?search=
Ingrida, kam vargšus sukulentus taip drėgnai įkišai ? Kas ten violetinis lange žydi ? neįžlibinu.
Šiandien nulėkiau į Nemuno gatvės parduotuvę, papirkau pomidorų ir Gershwin agurkų. Šitie, kaip ir Octopus, labai gerai dera net sausą vasarą.
IK,visai ne drėgnai,durpiniuose puodukuose.Kam dovanojau prieš pusmetį puikiai auga,kiek matau. Mažajam savaitgalį atidaviau stalčiukan tokiam dekorativiniam susodinau,parvežė sendintas,toks įdomus kažkas ten augo.O pas juos lofte langai į šiaurę,bet per du aukštus dideli paronaminiai,šviesos daug,tik saulės nėra.Tai manau sukulentai augs.Kaip ir mano duotos mėtos į ūgį stiebiasi.
Aš irgi toje parduotuvėje ryte buvau dekoratyvinio smėliuko spalvoto,į sėklas nežiūrėjau,kad nesusirgčiau.
O ten šviesiai violetinės kalankės.Žydi visokiomis spalvomis dabar.
Aš irgi toje parduotuvėje ryte buvau dekoratyvinio smėliuko spalvoto,į sėklas nežiūrėjau,kad nesusirgčiau.
O ten šviesiai violetinės kalankės.Žydi visokiomis spalvomis dabar.
Sveikos
ir ką čia gero vakar nuveikėte ? kol manes nebuvo
ir ką čia gero vakar nuveikėte ? kol manes nebuvo
Labas rytas.
Neturiu anūkų,megsiu svetimiems.Vakar marčios mama paskambino,bendradarbė pagimdė dvynūkus,reikia kojinyčių vilnonių.Apsižiūrėjau neturiu baltos mikštos vilnos,na ką važiuosiu turgelin šiandien vėl.
man tai keista kaip tokia švelnia odelę kiša į tokią kandžia kojnę, jau mane dar nuo vaikystės krato laiku tos vilnones kojnes ir kiti rubai
oho mes jau 800 puslapių prilepėjom
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 20, 08:04)
man tai keista kaip tokia švelnia odelę kiša į tokią kandžia kojnę, jau mane dar nuo vaikystės krato laiku tos vilnones kojnes ir kiti rubai
Tai va ir galvoju turiu šuns dar vilnos,bet ji dar labiau kanda.Mažasis negali nešioti vilnos,kanda jam.Dabar skaičiau šaldymo kameroje palaikyti reikia mezginį,ne taip kanda.
Sveikutes
Ingrida, šaunuolė,turi rankas ir vaizduotę. Man trūksta ir to, ir to. Jurginėlio verba mane irgi sužavėjo. Šiais metais jau nebespėsi, o kitiems metams prašom pasiruošti Kaziuko mugei. Vieną pirkėją jau turi.
Kas saulę pasisavino? Taip faina vakar buvo, o šiandien nykuma.
Parsinešiau vakar sėklų iš Sodui. lt, asortimentai sumažėjęs, bet kažkodėl palikau ten keliasdešimt eurų.
Aš tai storžievė, man villnonės kojinės labai patinka, kandančio megztinio gal nenorėčiau.
Ingrida, šaunuolė,turi rankas ir vaizduotę. Man trūksta ir to, ir to. Jurginėlio verba mane irgi sužavėjo. Šiais metais jau nebespėsi, o kitiems metams prašom pasiruošti Kaziuko mugei. Vieną pirkėją jau turi.
Kas saulę pasisavino? Taip faina vakar buvo, o šiandien nykuma.
Parsinešiau vakar sėklų iš Sodui. lt, asortimentai sumažėjęs, bet kažkodėl palikau ten keliasdešimt eurų.
Aš tai storžievė, man villnonės kojinės labai patinka, kandančio megztinio gal nenorėčiau.