Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sapniukai, įsivaizduok, tave išpliekėme. O dabar marš visoms rankas bučiuoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 06, 18:04)
Sapniukai, įsivaizduok, tave išpliekėme. O dabar marš visoms rankas bučiuoti. biggrin.gif

Suneskit visos rankas cionai, isbuciuosiu biggrin.gif Viena Para tik nuramino wub.gif
Nu va, pakvarsinau jums galvas ir savoji atlego. Maz ir man kaip tai kitoniskai persivardyt? Tokia ne siuolaikiska pasijauciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 06, 18:23)
Tiek plieket mane visa diena, dar vaisiu rolleyes.gif

kiba PMS? unsure.gif biggrin.gif ,neperskaičiau nei vieno pliekimo biggrin.gif ,ir nei viena ,,į pievas,, neparašė,kiekviena turim savo nuomonę,o tai geriau nei ignoravimas,aš taip manau

vaišių neprašysiu,gert negaliu ir nenoriu,valgyt irgi nenoriu biggrin.gif

geriu Aloe vera gėrimą,valgau apelsiną,skanu ir gerai

rytoj šaltibarščius darysiu,ateis mažoji vakare,stovyklausim šią savaitę,abiem reikia pasveikt,padraugaut,pasiilgom jau viena kitos,skaipu paskambinus monitorių pabučiavo biggrin.gif ,nesimatėm dvi dienas biggrin.gif

susitvarkėm su vaikiu,dar skalbinius padžiaut bus ir kažką vakarienei sukramtyt,bet vaikis į filmą eis,vyras vėlai grįš,o aš neišranki,ką rasiu tas tiks

reikia į kiemą išeit,prasivėdint,vėjas nurimo kažkiek
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 06, 19:10)
Viena Para tik nuramino

bebe.gif rev.gif
Atsakyti
O as taip skaniai vakaryksciu cepelinu pasikepinau ant keptuves mirksiukas.gif Per sav numetu kokius 3kg,o per savaitgali priedu atgal tuos 3kilus biggrin.gif biggrin.gif
Einu nagus lakuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 06, 16:14)
ten jau panaikinta nuotrauka  unsure.gif

bet sakykim 1 daigo gana ar ten susodinta keli?

šiaip pamenu tą nuotrauką smile.gif

Ten pasodinta vieno pakelio turinys. Pirmoje- zemauges
vartotojo įkelta nuotrauka
Aukstauges
vartotojo įkelta nuotrauka
Kompozicijos netyciukes, sukisau ka turejau atliekamo ax.gif
Visai neplanavau vazonuose geliu sodinti, bet geles pacios pas mane atkeliavo, nebuvo kur dingti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 06, 16:23)
wub.gif
Lyzuka, vaisiu nebus, net nesvajok tongue.gif
Tiek plieket mane visa diena, dar vaisiu rolleyes.gif

Tai gal dar žirniu liko, ne visi kampe supilti g.gif tongue.gif
Ismirkysim, issivirsim, alu jau pačios teatsineša rolleyes.gif

Giega ninervuok, noriu cepelinu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 06, 17:10)
Suneskit visos rankas cionai, isbuciuosiu biggrin.gif Viena Para tik nuramino wub.gif

Ačiu, nors viena karta pataikiau i tema rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 vasario 2017 - 18:01
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 06, 17:10)
Nu va, pakvarsinau jums galvas ir savoji atlego. Maz ir man kaip tai kitoniskai persivardyt? Tokia ne siuolaikiska pasijauciau biggrin.gif

Tada pirmiausia nicą. Patapk Sapnė. Taip madinga ir šiuolaikiška.
MB paskaito laikrašti ir vis atlekia pas mane konsultuotis, kokia turėtų būti kokios ponios vyro pavardė arba kokia ponios pavardė pagal vyrą. Pvz vyras Pūtys arba Puta , tai žmona ??? mirksiukas.gif Jei žmonos pavardė Čiučiundrė , tai vyro???

Nesuprantu, vakarykščiai cepelinai, šildyti ar kepti - tai jau ne cepelinai.

Giega, nesuvokiu, kaip ant tokio šakalio kaip tu gali dar kažkur , kad ir laikinai, užsilaikyti 3 kg??? blink.gif

Pariuke, vazončikai gražūs. Bet tai ne man. Pamirščiau palaistyti ir būtų viskam amino.

Ko čia man tai šalta šiandien. Rankos šala, kojos šalal. Reikės stebėti, gal einant jau pelenai byra .
angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 06, 18:47)
Tada pirmiausia nicą. Patapk Sapnė. Taip madinga ir šiuolaikiška.
MB paskaito laikrašti ir vis atlekia pas mane konsultuotis, kokia turėtų būti kokios ponios vyro pavardė arba kokia ponios pavardė pagal vyrą. Pvz vyras Pūtys arba Puta , tai žmona ??? mirksiukas.gif Jei žmonos pavardė Čiučiundrė , tai vyro???

Giega, nesuvokiu, kaip ant tokio šakalio kaip tu gali dar kažkur , kad ir laikinai, užsilaikyti 3 kg??? blink.gif

Pariuke, vazončikai gražūs. Bet tai ne man. Pamirščiau palaistyti ir būtų viskam amino.

Ko čia man tai šalta šiandien. Rankos šala, kojos šalal. Reikės stebėti, gal einant jau pelenai byra .
angel_sadangel.gif

Alia pavardziu grazumas bigsmile.gif

Vazonu as nemegstu, del tos pacios priezasties. Bet visos tos geles kantriai lauke, kol seimininkei atmintis sugrįš ax.gif o petunija nuo saules kaitros po kanos lapais buvo pasislepusi. Mama uzsisake kanas, bet nepanoro auginti, teta padovanojo petuniju daigu. Visa kita turejau. Liko su visais vazonais sukisti i didesni
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 06, 15:47)

Oi,jei kas kasdien svieziai vrtu,tai aisku neatsisakyciau biggrin.gif O likusiu nuo vakar irgi nemesi-sitoks skonis bigsmile.gif bigsmile.gif Beje vienos drauges vyras net megsta labiau apkeptus cepus..TAi ji isverda ir jam dar pakepina...

Nu laikos laikos...Ir aisku ant pilvo,kur labiausiai numest noreciau...O tai kojytes plonytes,rankytes jau ir i savo ribas grizta,bet puzas dar sunkiai ax.gif

MAno vazonines geles irgi vargsta biggrin.gif Pernai net gebene nudziuvo...

Seses klasiokas buvo Putka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 06, 20:47)
Pvz vyras Pūtys arba Puta , tai žmona ???

paralelinėj klasėj mokėsi Putytė,ne ū,o u ,kai į pavardę pradėjo reaguot vyresnės ta mergaitė nustojo lankyt mokyklą,prasidėjo tėvų susirinkimai,tram param visokie,o antram kurse pamatėm ją pilvotą ir jau -ienę,čia profkėj taip buvo
kai atlikinėjau praktiką fabrike dirbo bernas pavarde Kaušas,kaip tik vyko teismai dėl jo noro pasikeist pavardę,pakeitė... į Kaušelis doh.gif ,viskas gal būtų neblogai,bet jaunikaitis buvo tinkamas į misteris anoreksija rinkimus,ūgio netoli dviejų metrų ir siaubingai atlėpusiom ausim

sūnaus mokytojos vardas Silke,na vietiniam okei,o jis vis juokiasi- pas frau silkę pamoka biggrin.gif

šildyti cepelinai skanu,bet turi būti skanūs jau iš vakaro,ne sausi,tada apkepini,traški plutelė gaunasi ir skanu
man ir vėdarai skanu šildyti,ir kugelis,kartais net skaniau nei šviežiai kepti
nemėgstu tik sriubų vakarykščių,ypač jei su bulvėm,tos sukietėja

pasivaikščiojau truputuką,ateina mažoji
nusipirkau storą vokiškų pratybų sąsiuvinį,turėsiu ką veikt atsigulus,bus nuobodu,tai gal greičiau užmigsiu,nes jei knygą skaitau,tai neužmiegu kol neperskaitau,įdomu gi kas toliau bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 02 06, 12:56)

Blyn blyn,kodel i ta LT tokie brangus bilietai...MAn siemet dvejos vestuves,vienos liepa,kitos rugpjuti,ir kainos blink.gif I Lenkija tom pat dienom uz kapeikas nuskrist galima...I Ryga irgi per puse pigiau...JAu ziurejau su persedimu,bet net is tos pat Lankijos i LT bilietas 80sv blink.gif KAi is UK i Lenkija tik 30sv...

O ko negali skristi iki Varšavos ir paskui autiku už 15 eurų iki Lietuvos? Arba iš Rygos autiku iki Kauno ar Vilniaus. Taigi jau netoliese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 06 vasario 2017 - 19:35
As tai siltnamy susodintas kulturas pradzioj pamirstu, nes i ji reik specialiai eit, ne pro duris, ne pro langus nesimato.
Grazus, Pariuk, pas tave vazonai wub.gif
Man vyras atsiunte dar viena anglu kalbos kursa rusu kalba. Drauge knyga profkes. O as kaip nemoku, taip nemoku mirksiukas.gif
Dar Jono pratybas reik atsirast biggrin.gif
Atsakyti
Kai dirbau dar pirmus metus, buvo toks Blėdis. Va kam reikėtų pasikeisti. Mokantis panikė buvo Pintulytė, visi vis perklausdavo pavardės ax.gif Na, kaip sakoma, nuo klausiančiųjų sugędimo laipsnio priklausė.
Atsakyti