QUOTE(giega @ 2016 12 11, 14:54)
Frau,niekad nepatikesiu,kad Vokietijoj geru puodu nera
yra, tik nelabai aš po tą vokietiją ieškau,mano maršrutai po paprastas parduotuves būna,kažkaip į tas specializuotas neužeinu,kainos ne mano nosiai...,ieškojau tik atvažiavus puodų rinkinio,nukrauta visa parduotuvė,bet kai suvokiau,kad tie 300 eu už vienetą nedičkio puoduko,o ne už visą rinkinį,tai išlėkiau ir nebegrįžau....,vėliau už visą pilną rinkinį panašiai sumokėjau,bet ir keptuvė,ir dubenys metaliniai komplekte
noriu tokio kaip kaimietukė parašė,kad mažas - vienai vištai,mes gi dviese valgom... ,yra kauflande kažkas panašaus,bet orkaitei per aukštas,noriu žemesnio...
dabar ančių -žąsų sezonas,pridėliota tų troškintuvų,bet lengvi ir dideli,pavarčiau ir padėjau,rasiu manau,dabar ir neišlendu niekur,toliau nuo namų važiuot neturiu kada ir kuo,iki sausio galo nesusitinku su mašina,pati pareinu irgi tamsoj,nesinori į ,,skarotų,, rajonus vienai važinėt,nelabai ramu ten jau ,policija ištisai patruliuoja,o visos rimtesnės parduotuvės kaip tik ten
kažko panašaus,be emalės ir nedičkio -
http://biolas.lt/troskintuvas
Laba
prisėdau kavos pavalgyt,darau kapitalinę tvarką,gal vieną kambarį įveiksiu,mažoji liko,tai sunku susikaupt,močiute gert,močiute valgyt,močiute sėsk sušukuosiu,močiute tavo vaikas mane erzina,močiute tavo vyras skambina ... ir t.t. ,ir t.t.
išsiėmiau antį iš šaldiklio,padėjau balkone atitirpimui,o naktis šalta buvo,neatitirpo,neturiu ką valgyt daryt
,valgys vakarykščius likučius,naktį vistiek jau neįžlibina ką valgo,sueis