Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2016 12 11, 00:32)
Pas mus kaime sagonu vadino

o aš girdėjus kaip jį britvonu vadino biggrin.gif ,mama špižium vadino,buvo morkavas baltu vidum

pavasarį reikia prašyt pas žento mamą,jai gariūnai netoli,o atvažiuodama pas sūnų atvežtų

yra čia tokių visokių troškintuvų,bet lengvi,ploni,tiesiog emaliuota skarda

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Turiu ir aš tokį puodą kažkur rūsyje.Ot kaupikai daiktų esame,nieko neišmetame.Kai numirsime,turės vaikai darbo. blink.gif bigsmile.gif Pirmininkas tvarkė vamzdžius šiltino,užėjo pas mus į rūsį,pamatė lobį-seną juostinį magnetafoną,aš jau ir pamiršųsi buvau.Reiktų kažkaip paleisti,pamenu dičkio yra įrašytų dainelių. ax.gif Tai vat kiek lobių yra. mirksiukas.gif Nekalbu jau apie sodybą,darbe kiek prikaupta. blink.gif
Atsakyti
Tų "sagonų" pas mane rūsyje visis trys įvairių dydžių gyvena. Anytos palikimas. Bet jie į orkaitę gal nelabai g.gif Buvo tokie specialūs troškintuvai, nelabai gilūs, pailgi. Na, telpa juose iš bėdos visa žąsis biggrin.gif Mažesnį vištai ir aš turėjau, bet kur dingo , neatgaminu.

Ingrida, jei ką turi juostoje, kuo greičiau įrašyk į skaitmeninę laikmeną. Juostos per tokį laiką sulimpa, išsimagnetina.

O kaip sninga wub.gif Parėjau iš sandėlio kaip baltoji meška. Parsinešiau morkų, mesiu į orkaitę kalakuto krūtinėles kepti. Dar sūdosi.
Atsakyti
Labukas

Mes kazkada persirasem visas video kasetes i diskus,bet ziuret vistiek nebeimanoma-kokybes jokios biggrin.gif Tik tiek,kad juostoj tikrai gali su visam dingt,o ten dar kazka iziuret gali...

Frau,niekad nepatikesiu,kad Vokietijoj geru puodu nera mirksiukas.gif Tu spiziniu irgi buna,va kokiu Casserole

vartotojo įkelta nuotrauka

Reikia man eit kazka is kameros issitraukt,o tai ner ka valgyt biggrin.gif Iki vakaro atsils..O dabar gal varysim i centra pasivaiksciot,reik paziuret kaip miestas pasipuoses biggrin.gif
Atsakyti
Man tai geriausias troškintuvas Zepterio puodas, nereikia nei vandens.
Taip skaniai prisnūdus buvau, smalkės prižadino.
Matroskinas, gyvatė, nors abu termometrai rodo 25, cielą kelmą kapsulėn sugrudo, priedo, prie degančios liepsnos skląsčius užstūmė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 12 11, 14:54)
Frau,niekad nepatikesiu,kad Vokietijoj geru puodu nera

yra, tik nelabai aš po tą vokietiją ieškau,mano maršrutai po paprastas parduotuves būna,kažkaip į tas specializuotas neužeinu,kainos ne mano nosiai...,ieškojau tik atvažiavus puodų rinkinio,nukrauta visa parduotuvė,bet kai suvokiau,kad tie 300 eu už vienetą nedičkio puoduko,o ne už visą rinkinį,tai išlėkiau ir nebegrįžau....,vėliau už visą pilną rinkinį panašiai sumokėjau,bet ir keptuvė,ir dubenys metaliniai komplekte

noriu tokio kaip kaimietukė parašė,kad mažas - vienai vištai,mes gi dviese valgom... ,yra kauflande kažkas panašaus,bet orkaitei per aukštas,noriu žemesnio...
dabar ančių -žąsų sezonas,pridėliota tų troškintuvų,bet lengvi ir dideli,pavarčiau ir padėjau,rasiu manau,dabar ir neišlendu niekur,toliau nuo namų važiuot neturiu kada ir kuo,iki sausio galo nesusitinku su mašina,pati pareinu irgi tamsoj,nesinori į ,,skarotų,, rajonus vienai važinėt,nelabai ramu ten jau ,policija ištisai patruliuoja,o visos rimtesnės parduotuvės kaip tik ten unsure.gif

kažko panašaus,be emalės ir nedičkio - http://biolas.lt/troskintuvas

Laba 4u.gif
prisėdau kavos pavalgyt,darau kapitalinę tvarką,gal vieną kambarį įveiksiu,mažoji liko,tai sunku susikaupt,močiute gert,močiute valgyt,močiute sėsk sušukuosiu,močiute tavo vaikas mane erzina,močiute tavo vyras skambina ... ir t.t. ,ir t.t. biggrin.gif

išsiėmiau antį iš šaldiklio,padėjau balkone atitirpimui,o naktis šalta buvo,neatitirpo,neturiu ką valgyt daryt biggrin.gif ,valgys vakarykščius likučius,naktį vistiek jau neįžlibina ką valgo,sueis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frau J*: 11 gruodžio 2016 - 13:54
Nagi prisnigo pripustė, svieto nematyti. Duris vos atidaryti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 12 11, 18:33)
Nagi prisnigo pripustė, svieto nematyti. Duris vos atidaryti blink.gif

bent nuotrauką įmesk,pasigrožėsiu sniegu bigsmile.gif
pas mus +7 ir pilka
visai savaitei dienom +3 žada ir jokių sniegų unsure.gif

božečki,vieno kambario niekaip neįveikiu,lova apversta dovanėlėm,išlydėsiu mazgę ir eisiu pakuot,dabar užmečiau antklodę,slepiu biggrin.gif

vaikis grindis išvalyt pasisiūlė,einu vonios šveist
Atsakyti
Laba,

Apkasiau sniegu rozes, budlejas. But gerai, nebenutirptu sniegas. ax.gif

Vakar nusipirkau nedideli cika. Paskaitinejau kaip auginti, kazi ar pavyks susidraugauti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 11 gruodžio 2016 - 18:56
Maniškis cikas su trim šakom, gal mažoka?
Para, parodyk naujoką 4u.gif
Atsakyti
Maniskis tik su 2 lapais. Paskaiciau, kad pirkti tik 3 lapus turincius. Bet jau nemesiu. Bus kaip bus. Karves nekainavo ax.gif tiksliau visai pigiai nusipirkau. Moki vezi nuolaidos gelems ir vazonams. Reiketu vazonu. Pastovejau prie lentynos, paziurejau, paziurejau. Ir tas grazus ir anas.... Neissirinkau ir nuejau...bus gerai seni, kol sugalvosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 11 gruodžio 2016 - 19:08
Kur sniegas?Pas mus lyja.Bjauriai.
Atsakyti