Labas rytas.
Labas
Ingrida, tu tikra misku feja
Laukiu vyro, nu kaip ir nelaukiau , bet atvaziuos.
Ingrida, tu tikra misku feja
Laukiu vyro, nu kaip ir nelaukiau , bet atvaziuos.
Bože, kaip traukia į lauką. Vakar medžius genėjau, šiandien iškarpiau daugiamečių stagarus, dar pagenėjau. Nė rankų sugniaužti nebegaliu.
Baigia pašalas išeiti. Norėtųsi gėlynus išgrėbstyti, bet dar anksti, gali šalčiai užeiti.
Taip tingisi ką nors daryti. Nebent patalynės kalną išlyginsiu. Dukra skalbimais užsiėmė , bernas kambarius išsiurbė, dar vakar vaikai tinginį milžinišką pagamino. O man tinginys - pats paskutinis saldumynas, jeigu jau visai badas nebent. Skanus tik varškinis tinginys.
Baigia pašalas išeiti. Norėtųsi gėlynus išgrėbstyti, bet dar anksti, gali šalčiai užeiti.
Taip tingisi ką nors daryti. Nebent patalynės kalną išlyginsiu. Dukra skalbimais užsiėmė , bernas kambarius išsiurbė, dar vakar vaikai tinginį milžinišką pagamino. O man tinginys - pats paskutinis saldumynas, jeigu jau visai badas nebent. Skanus tik varškinis tinginys.
Sveikos
Ingrida kokia dar žiema pas jus
Vakar pakilnojau, pakilnojau patalynę ir sudejau į spintą , gal užeis įkvepimas prieš pervelkant išlyginsiu, o gal apsieisu ir beto
Vakar irgi truputi norejau pagenet medžius, bet žiuriu kai kuriom šakom reikia rimtesnio dalyko negu genėtuvas tai taip ir palikau iki geresniu laiku
Ingrida kokia dar žiema pas jus
Vakar pakilnojau, pakilnojau patalynę ir sudejau į spintą , gal užeis įkvepimas prieš pervelkant išlyginsiu, o gal apsieisu ir beto
Vakar irgi truputi norejau pagenet medžius, bet žiuriu kai kuriom šakom reikia rimtesnio dalyko negu genėtuvas tai taip ir palikau iki geresniu laiku
Labas rytas.
labas
tikrai, Lyžuka, turi kuom girtis
Ingridėlė puikiai atrodo
tikrai, Lyžuka, turi kuom girtis
Ingridėlė puikiai atrodo
Lyžuka, turėsi kuo palangę papuošti.
Va ko negaliu, tai vilkti nelygintą patalynę. Man vos ne krakmolyta turi būti.
Tokia graži diena iš ryto buvo, o dabar kažkoks rūkas užplaukė.
Va ko negaliu, tai vilkti nelygintą patalynę. Man vos ne krakmolyta turi būti.
Tokia graži diena iš ryto buvo, o dabar kažkoks rūkas užplaukė.
Lyzuka, tu tik dazniau girkis.
Pas mus saule plieskia, jokiu ruku.
Labas
Pas mus saule plieskia, jokiu ruku.
Labas
jau šitais negqaliu tikrai susilaikyti nepasirodžius , keli metai kaip man šitos geles patapo nr.1 iš kambariniu, nors žydi ir gana trumpai
aš dar tik šeštadieni iš po sniego ištraukiau ir nukirpau šlamučio kasas iš vazonu prie viržiu paliktas , o ir patys viržiai kaip įdomiai tie iš vis kur žali puikiai peržiemojojo o iš žydinčiu kas antras tik
o tu grožiu ant palanges nededu nes pas mus visur saule užkabina ir tada laaabai greit jie peržydi, jau geriau kur ant lentynos, komodos tai nors ilgiau pasidžiaugti leidžia tada
aš dar tik šeštadieni iš po sniego ištraukiau ir nukirpau šlamučio kasas iš vazonu prie viržiu paliktas , o ir patys viržiai kaip įdomiai tie iš vis kur žali puikiai peržiemojojo o iš žydinčiu kas antras tik
o tu grožiu ant palanges nededu nes pas mus visur saule užkabina ir tada laaabai greit jie peržydi, jau geriau kur ant lentynos, komodos tai nors ilgiau pasidžiaugti leidžia tada