Labas rytas.
Savaitgalį tvarkiau balkono spintą,radau voveruškų formytę,žinoite tą senovinę ant koto,kur mirkyti į taukus.Reiks gal rytoj prisiminti voveruškų kepimą?
Nieko nekepu ir nežadu net
Sveikos
Sveikos
labas
žadu bandelių su sasiskom kept
žadu bandelių su sasiskom kept
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 15, 08:20)
Kokia tešla?
Vakar žiūrėjau laidą kulinarinę,kepė sūrio suflė.Užsimaniau išbandyti,reikia šiandien tik parmizano sūrio nusipirkti.Bus iššūkis man.
Lyžuka, nemėgsti sasyskų ar bandelių su sasyskom
Ingridėl, kepu pagal Forelės receptą, jis visokiom tinka bandutėm
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 15, 08:42)
Lyžuka, nemėgsti sasyskų ar bandelių su sasyskom
ir to ir ano, bet jau sasysku tai itin
vis žadu bet niekaip neprisiruošiu kepti pavlovą, bet vietoj kremo su ledais, esu valgius jau kaip patiko toks šaltas variantas
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 15, 08:17)
oi, kaip tu man patinki
Labas visoms
Vakar iškilmingai Valentino vakarienei gaminau vištieną rytietiškai. Visiems patiko, dar šiandien pašildymui liko. Nieko kito nespėjau nuveikti. Laksčiau pas pirkėjus.
O nuo pietų sužinojau , kad VMI reikia ne senąją aaagpm formą pristatyti, o naują . Reikėjo atitaisyti kelis šimtus PKV kvitų programoje. Pabandžiau formuoti ataskaitą, klaidas meta. Nu blyn, kol klaidas susiradau. Visokiais necenzūriniais žodžiais keikiau Bilą Geitsą ir jo motiną.
Vakare bandysiu sukišti į VMI. Jeigu ten neišeis paruoštą formą sukelti, tai prasidės man pasiutligė
O nuo pietų sužinojau , kad VMI reikia ne senąją aaagpm formą pristatyti, o naują . Reikėjo atitaisyti kelis šimtus PKV kvitų programoje. Pabandžiau formuoti ataskaitą, klaidas meta. Nu blyn, kol klaidas susiradau. Visokiais necenzūriniais žodžiais keikiau Bilą Geitsą ir jo motiną.
Vakare bandysiu sukišti į VMI. Jeigu ten neišeis paruoštą formą sukelti, tai prasidės man pasiutligė
Labos,
kas cia per tyla??
O mudu buvom porai valandu sode padirbet,paravet,o tai rudenine zole buvo sudygus,bet tingejom beravet.Morkos nerautos issilaike puikiai,o jau sultingos,o skanios,tai nusiroviau likusias,gal MB sulciu issispaus,ar siaip pasitarkuos.Burokus zadejom likusius mest lauk nurove,bet dar susilaikem,dar ir patiems skanu,nors jau silta 11-13 silumos,bet dar ne pavasaris.Salotos garbanotos puikiai issilaike nekastos,setos lauke is rudens,o siltnamyje pak choi salotu daug,o ridikai nepasiteisino siltnamyje is rudens,peraugo ir isvare i lapus,per silta jiems,kai saule sviecia matyt.
Vazona su tulpem turejau siltnamyje,tai jau zydi,bet neisnese ziedu i ugi,irgi persilta,tai iskeliau i soda,te pasala,gal kitos iskels galvas,ne visos dar zydi.Narcizai saulej jau zydi,jau smagu pas mus.
Papildyta:
Suleke visos ant Jurginelio sasiskos.
kas cia per tyla??
O mudu buvom porai valandu sode padirbet,paravet,o tai rudenine zole buvo sudygus,bet tingejom beravet.Morkos nerautos issilaike puikiai,o jau sultingos,o skanios,tai nusiroviau likusias,gal MB sulciu issispaus,ar siaip pasitarkuos.Burokus zadejom likusius mest lauk nurove,bet dar susilaikem,dar ir patiems skanu,nors jau silta 11-13 silumos,bet dar ne pavasaris.Salotos garbanotos puikiai issilaike nekastos,setos lauke is rudens,o siltnamyje pak choi salotu daug,o ridikai nepasiteisino siltnamyje is rudens,peraugo ir isvare i lapus,per silta jiems,kai saule sviecia matyt.
Vazona su tulpem turejau siltnamyje,tai jau zydi,bet neisnese ziedu i ugi,irgi persilta,tai iskeliau i soda,te pasala,gal kitos iskels galvas,ne visos dar zydi.Narcizai saulej jau zydi,jau smagu pas mus.
Papildyta:
Suleke visos ant Jurginelio sasiskos.
Jurgineli, negundyk. Iskepiau keksiuku,, ryt bus kelionei