Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2019 02 13, 18:29)
Ingrida, ruosiesi ten eit dirbt ar tik siaip. ax.gif

Ne,neisiu,per jautru man. ax.gif Papraščiausiai jie laimėjo projektą,+54,tai ir pasiūlė. ax.gif Nes nelabai kas nori tokio amžiaus moteriškes bepriimti į darbus. mirksiukas.gif O ir tuoj turėsiu ką slaugyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu gal 20 litrų arbūzų sulčių prisišaldžiusi. Bet čia bus pavasariui, kai saulė pašvies.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 13, 20:38)
Turiu gal 20 litrų arbūzų sulčių prisišaldžiusi. Bet čia bus pavasariui, kai saulė pašvies.

Kažin jei obuolių šaldyti sultis?
Atsakyti
Lyžuka, kam jas šaldyti? Nori vaisinių ledų?
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 02 13, 21:24)
Lyžuka, kam jas šaldyti? Nori vaisinių ledų?

Aš kaitinti tingiu...😁
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 13, 21:12)
Kažin jei obuolių šaldyti sultis?

Šaldžiau. Šalfymo maišuose. Puikios, tik atšidyti, jei maiše, reikia dėt į indą, kažkaip prasiskverbia išorėn, maiše lieka koncentratas.
Skanesnės už konservuotas. Šviežios, gal kiek rūgštesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 13 vasario 2019 - 21:50
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 02 13, 21:48)
Šaldžiau. Šalfymo maišuose. Puikios, tik atšidyti, jei maiše, reikia dėt į indą, kažkaip prasiskverbia išorėn, maiše lieka koncentratas.
Skanesnės už konservuotas. Šviežios, gal kiek rūgštesnės.

tai puiku, nes jei daryti tuose maišeliuose, tai visų pirma aš prieš plastiką, o dar kuris liečias su rūgštimis, o visų antra biggrin.gif visiškai nepasitikiu sulčiu darytojais, nes tada reikia obuolius palikti ir atsiimti tik gatavas sultis, kurios jau būna praturtintos vandeniu bigsmile.gif biggrin.gif

Sveikos smile.gif

Tai visas su tuo Valentinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 02 13, 16:32)
Matant Luety žaisliukus tikrai net nepagalvotum, kad turi kruopštumo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Labas rytas,
Su S.Valentino diena!Bukit mylimos,nes meiles nera per daug,jos zmogui reikia,kaip vandens ar duonos!
Liniuxxx,sakiau,kad neturiu kruopstumo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dar nunert,nuneriu,bet,kai reikia apipavidalint,man akmuo po kaklu.
Mamyte buvo labai kruopsti,smulkmeniska,tiesiog perfekcioniste,brolis atsigime i ja,ka daro,viska preciziskai,o as i teveli,kad tik greit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu nepasirinksi,o but gerai to ismokt.
Sulciu negeriu,man jos bevertes,esu skaicius,kad po 2 val po isspaudimo,dingsta didele dalis sulciu gerumo.Kiek tiesos,nezinau.Ir siaiop,nesu is tu,kur reikia skysciu,man net sriubu nereikia. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Tai jeigu sultys greitai sušaldomos, viskas jose lieka. Pvz nemėgstu juodųjų serbentų sulčių anei pačių serbentų. Išspaudžiau sultis, sufasavau po 200 g , į šaldiklį. Kai reikia arbatos, atsišildau, vaikai taip pavalgo, aš į arbatą per kelis kartus sunaudoju.. O raudonų serbentų sulčių su cukrumi, tokio kaip sirupo, užšaldžiau ledukų maišeliuose. Kai reikia labai nedaug, kad ir blynų padažui, atgnybiu kelis ledukus, nulupu [plastiką ir tiesiai ant karštų blynelių.

Tai su valentinke. 4u.gif Nusidirbai, kaip darbinis jautis. Dar trukdis atlėkė, pafilmuoti sumanė.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

AŠ JUS MYLIU wub.gif wub.gif
vo, prisipažinau biggrin.gif

didelis dėkui už pagyras verbelei 4u.gif 4u.gif

Ingridėl, dar vasarą, kai galvojau pabandyt sodus daryt prisidžiovinau kelis pėdus rugių, kvietrugių, tai ir pažaidžiu kartais. Taip, juos reikia išmirkyti karštam vandeny. Laikiau 1,5 paros vis pildama verdančio vandens. Tada šiaudas suminkštėja, bet standumas išlieka.
Jei darysi savo sausiukių verba - dalinkis patirtim, aš juk savamokslė mirksiukas.gif

Lyžuka, laikosi ir stačias, nes susipina gan stipriai. Tik vazai reiktų daugiau varpų dėt.

Luety, o man pavydu Tavų žaisliukų, nes man kaip tik jiems kantrybės nėr biggrin.gif

Kai spaudžiam obuolių sultis, tai visad prie akių išspaudžia ir supilsto į maišiukus. Aš dar kai tokia cekava, tai pirmą kartą visą procesą stebėjau, nosį į kaitintuvų bačkas kišau.

Kaimietuke, kada trugdis ką ir per kur rodys?
Atsakyti
Ai, panoraminis. Gal rytoj ax.gif
Atsakyti