Labas
tai, Kaimietuke, sakai zmones anksciau linksmiau gyveno, nei dabartiniai sugadinti patogumu. Na as nelabai sugadinta, man uztenka elektros, kompo, saldytuvo.
Nors normaliai suvaiksciojau i turgeli, nebeslidu. Smulkiai sninga
labas
nuėjau į turgų obuolių-pardavėja duoda obuolį ir liepia perduot dieduliui, kaip reaguot? saviškį perspėjau, kad turiu gerą čiuguninę keptuvę, kuri atitinka jo veidelio dydį toč toč
o jei rimtai, sakė, kad užklijuoja lipdukus ir užrašas išlieka. Galvoju kad kokia chemija naudojama, kad išdegina užrašą. Pasidėsiu, nevalgysiu
na ir mano pasižaidimas su šiaudais-verbelė. jei daryčiau dar, tai palikčiau ilgesnius šiaudus, kad būt patogiau laikyti rankoje.
Noriu išgirst tikrą ir nepagrąžintą Jūsų nuomonę. Dėkui
nuėjau į turgų obuolių-pardavėja duoda obuolį ir liepia perduot dieduliui, kaip reaguot? saviškį perspėjau, kad turiu gerą čiuguninę keptuvę, kuri atitinka jo veidelio dydį toč toč
o jei rimtai, sakė, kad užklijuoja lipdukus ir užrašas išlieka. Galvoju kad kokia chemija naudojama, kad išdegina užrašą. Pasidėsiu, nevalgysiu
na ir mano pasižaidimas su šiaudais-verbelė. jei daryčiau dar, tai palikčiau ilgesnius šiaudus, kad būt patogiau laikyti rankoje.
Noriu išgirst tikrą ir nepagrąžintą Jūsų nuomonę. Dėkui
Jurginėli, o ką čia bepagrąžinsi, kruopščiai, dailiai padaryta
Labas rytas.
Jurginėli,draugauji su javais?Tai turi ir prisiskynųsi?Nuoširdžiai labai gražu.Čia dar sugebėti reikia.Tai tu mirkai,tada jie paslankūs būna lenkimui? Nematyta tokia verba. Turiu dar sausiukų,pernai per kursus rišome vieną pamoką verbas,pasimiršo.Kas savaitę mokytojai vežu kiaušinius į parduotuvę,reiktų nusivežti medžiagos,primintų.
Vakar pirma pamoka anglų,laikas prabėgo akimirksniu.
Jurginėlia, man tai nuostabiai, labai labai , net sakyčiau ne verba čia tiktu pavadinti o šiaip kažkuom gražiu, universaliu pavadinimu, toks dalykais visais metu laikais tiku
o tas grožis laikosi stačias, ta prasme vazoje ar tik guldomas jis turi but?
Sveikos
o tas grožis laikosi stačias, ta prasme vazoje ar tik guldomas jis turi but?
Sveikos
Labas
jurgineli, man tavo verba primena knygos skirtuka. Grazu ir miela.
vakar turgely nusipirkau sv. kopusteli. Penkis lapus nuemiau balandeliams, o is kito salotas darausi su savais svoguno laiskais.
jurgineli, man tavo verba primena knygos skirtuka. Grazu ir miela.
vakar turgely nusipirkau sv. kopusteli. Penkis lapus nuemiau balandeliams, o is kito salotas darausi su savais svoguno laiskais.
Labutes,
ateinu ir as pagirt Junginelio verba ir kaip suprantu siuvinejama saule ir gi Jurginelio?Nuostabus darbeliai.Verba grazi,temine tokia.Siuvinejimo labai pavydziu,mano abi rankos kaires,nemoku kruosciai nieko daryt.
QUOTE(Luety @ 2019 02 13, 13:07)
Labutes,
ateinu ir as pagirt Junginelio verba ir kaip suprantu siuvinejama saule ir gi Jurginelio?Nuostabus darbeliai.Verba grazi,temine tokia.Siuvinejimo labai pavydziu,mano abi rankos kaires,nemoku kruosciai nieko daryt.
na tik baik. Pamatytum mano abejas kairiasias, tai sakytum: kaip zmogus gali su tokiom kairiosiom gyvent Tu kruopstuole.
jurginelis saulute siuvineja.
Jurginėli, gražus darbelis
Ingrida, čia kur anglų kalbos kursai? Man reikėtų. Nors išmokytų taisyklingai perskaityti tekstą. O tai beveik suprantu, o perpasakoti negalėčiau.
sninga, nesugalvoju, ką nuveikti. Tai užgulusi kompą ieškau sėklų, sodinukų.
Pasiilgau vasaros, tai dariau šaldikliuose reviziją. Atsišildžiau slyvų ir trešnių. Taip skaniai suėjo..
Ingrida, čia kur anglų kalbos kursai? Man reikėtų. Nors išmokytų taisyklingai perskaityti tekstą. O tai beveik suprantu, o perpasakoti negalėčiau.
Pasiilgau vasaros, tai dariau šaldikliuose reviziją. Atsišildžiau slyvų ir trešnių. Taip skaniai suėjo..
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 13, 14:37)
Jurginėli, gražus darbelis
Čia iš darbo biržos pakliuvau į Juozapo globos namus.Oi norinčių buvo labai daug tikrai virš 60,parinko mus 10,sekasi.Visa medžiaga padalinama,nieko beveik rašyti nereikia.Matysime toliau,10 savaičių ir pavasario sulauksime.
Oi į kokteilius eina labai gerai iš moliūgai šaldyti,avietės,bruknės(man kažkaip bruknės skaniau nei spanguolės),melionai jau suėjo,gervuogės.Mėlynes laikau vaikams.Dar špinatų nusiperkame iš Lidlo didelį maišą ir sumalame. Ai dar savaitgalį Kalė kopūstai puikiai suėjo. Paskaninimui apelsino ar mandarino,medaus. Taip gerai šaldiklis mažėja.
Ingrida, ruosiesi ten eit dirbt ar tik siaip.
Matant Luety žaisliukus tikrai net nepagalvotum, kad turi kruopštumo