Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 09, 18:38)
Lyžuka, gal matei, Ginta renka užsakymus augalams iš tų lenkų , kur ir tu siunteisi. Jungsiesi ?
O iš Benexo gal vėliau, jeigu bus norinčių. O jei ne, gal mudu abudu kooperuojamės ? Jeigu ką nors norėsi įsigyti. Ten lelijos bedieviškai pigios ir daug.

Aš siusiuos be jokios kooperacijos, bet mielai priimu visas iš čia norinčias mirksiukas.gif

Taip sakant nemėgstu per tarpininkus ką nors pirkti bigsmile.gif

Aš sugalvojau prie vienos sienos lelijų pasodinti, vienodų ir daug tai dabar tik neišsirenku kurių mirksiukas.gif

Gaila kad para dingus, ji irgi mėgo lenkų kvietkus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 vasario 2019 - 19:08
Para, man labai pagelbedavo kvietku pirkime.

Para, pareik, temoje pavasariu pakvipo wub.gif
Atsakyti
vaišinkitės, nes vienai jau per daug tongue.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Luety, nesu mezgus nei karto grupelėse, vat siuvinėt-tai taip, su rusaitėm, užsienietėm, labai smagu biggrin.gif

Lyžuka, kur kvietkų dairytis ir koks dabar kursas rolleyes.gif
Atsakyti
Jurginėli, griebčiau, bet žagarėlių prikepiau, biskvitus sutepiau, tai jau ne badas biggrin.gif
Ryt į Jelgavą, 16 į klaipėdą, o 24 suplanuota ekskursija į Vilnių. Nu kultūros mėnuo biggrin.gif
Atsakyti
Lyžuka, gal sodinkis nevienodas, bet labai panašias. Pvz iš tų "medinių" Yra veislių, gan panašių, tik jų žydėjimas skiriasi. Pas mane toks lelijynas pietinėje pusėje. Tai kai pradeda žydėti kelios azijinės, paskui tos OT , LA ir "medinės" , žydėjimas tęsiasi beveik du mėnesius. Dabar galvoji, kad reikia kelias išimti iš ten, vieną ryškiai bordinę ir kitą šlakuotą. Tada liks baltai-rausvai raudonas lelijynas. Liks dauguma dvispalvių , panašių į šitokias.
https://sklep.cebule...-Bay-1-szt.html

Aišku, ne vien geltonai raudonos, yra baltai raudonos ir rausvų. Bet žiūrėtųsi gražiai. Va šita, kur paveiksliuke, žydi vėlokai.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 09, 20:18)
Lyžuka, gal sodinkis nevienodas, bet labai panašias. Pvz iš tų "medinių" Yra veislių, gan panašių, tik jų žydėjimas skiriasi. Pas mane toks lelijynas pietinėje pusėje. Tai kai pradeda žydėti kelios azijinės, paskui tos OT , LA ir "medinės" , žydėjimas tęsiasi beveik du mėnesius. Dabar galvoji, kad reikia kelias išimti iš ten, vieną ryškiai bordinę ir kitą šlakuotą. Tada liks baltai-rausvai raudonas lelijynas. Liks dauguma dvispalvių , panašių į šitokias.
https://sklep.cebule...-Bay-1-szt.html

Aišku, ne vien geltonai raudonos, yra baltai raudonos ir rausvų. Bet žiūrėtųsi gražiai. Va šita, kur paveiksliuke, žydi vėlokai.

Turiu visokių o va ten vienodų norisi,

Aš ir tulpės mėgstu geriau daugiau bet tų pačių, pvz vienų esu 100 tulpių vienodų svogūnėlių susirinkus palei takelį mirksiukas.gif

Jau ik įkėlė ta nuorodą, kopijuokit krepšelį su galutine suma eur plius kažkiek prisidės siuntimo išlaidų, nes lenkai kiekvieniems 31 kg ima 15 eur siuntimą mirksiukas.gif

Kurso nenusoesit, bet apytiksliai 1eur lygų 4zlotai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 vasario 2019 - 21:15
Lyžuka, o tu iš Benexo užsakinėsi ? Ten man verkiant reikia kelių vienadienių.

Jeigu dėl vienodumo, tai labai gražiai žiūrisi didelis masyvas kleomių. Pirmais metais, kol dar didelių gėlynų neturėjau, pasodinau tokias dvi lysves vien jų. Nu joma joo , vaizdas buvo nerealus. Gal dėl to , kad buvo privežta šviežiai kelios priekabos komposto.
O tulpės pas mane visos nyksta , išskyrus tokias pilnavidures violetines. Tos dauginasi kaip išprotėjusios ir greitu laiku kitokių nebeliks. blink.gif Kaip ir geltonai oranžinių lelijų. Prisiveisė daug per kelis metus. Ir dalinu , ir nemažėja. Vis žadu sukelti į vieną vietą. Bet nužydi, ir pamirštu , kur kokios blink.gif
Kažkas man vyksta su narcizais. Labai dažnai po žiemos neberandu. Gali pelės patvarkyti ?
Atsakyti
iki kada galiu galvot?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Dieve, koks geras dalykas yra savaitgaliai. Kai niekas neskambina, galiu miegoti iki 10 ir tinginiauti kiek noriu. wub.gif
Nors ne, tinginiauti nepavyks. Einu cepelinų virti. Dar obuolių pyragą reikės iškepti, nes rūsyje obuoliai nebeskanūs.
Atsakyti
O man nesimiega ir savaitgaliais.Kaip įpratau..........na tuoj jau persiversime į vasaros rėžimą.
O aš vietoje cepelinų,kugelį su faršu,patingėjau.Tuo labiau sugedo bulvių tarkavimo mašina(32 metai),gal dar pataisys mb?Tai su kombainu teko tarkuoti,ne tas jau. mirksiukas.gif
Kepu irgi obuolių pyragą nedidelį,paskvietėme viešnią,jei ateis turėsiu kuo pavaišinti. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 10 vasario 2019 - 11:36
Labas

ilindau lenku puslapin, pridejau noru uz 51 zl. bigsmile.gif Daugiau nezinau ka daryt mirksiukas.gif

Kaimynas buvo susiruoses vaziuot zvejot, masina paveda, neuzvaziuoja i musu kalniuka anikaip. Nuvaziavo i kita kiema, taip pat. Net pagailo zmogaus biggrin.gif
Atsakyti