Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Jurginėli,pas mus vienose kapinėse,šalia miesto,aukso vertės kapavietės. ax.gif Mama žiūrėjo kapavietė sesers vaiko,gal 50 metų.Toje vietoje ruošėsi palaidoti savo mamą.Po kelių metų sutinka kapo kaimynę,sako ką palaidojote savo kapavietėje žiemą?Nuvažiuoja,neaiškus vyriškis užkastas toje vietoje.Reikėjo iš archyvo kelti popierius įrodynėti,kad sesuo palaidojo tik gimųsį vaiką.Dabar jau palaidota močiutė ir sesnelis mano ir mama ruošiasi pasilaidoti.O tą vyriškį turėjo perlaidoti.Tai ir sakau galėjome šaršalą sukelti ,žurnalistus.Ot būtų jiems medžiagos. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif O kapų viršininkė,galvą dedu už pinigus pardavė vietą,nors tikrai kapavietė buvo prižiūrima,tik kaip naujagimių buvo šalia tvoros.
Atsakyti
Ingridėl, mes turim Rokantiškėse, l.geroj vietoj, dabar teta prižiūri, o kai jos nebus, tad čia kada reikia pareikšt tą norą prižiūrėt kapą, kad vėliau nebūt per vėlu.....
ot užvedėm temą nakčiai rolleyes.gif

Atsakyti
Tada vos ne anekdotas iš gyvenimo. Mano brolio abu vaikai Anglijoj, išsiskyręs, tai kažkada užpezusio klausiau, kur laidosis. Sakė į žemę biggrin.gif Aš galvočiau, prie tėvų, kur ir mes laidosimes, nes kas gi prižiūrės. Bet dar , matyt, negalvoja apie tai, mėto bajerius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 08 vasario 2019 - 22:35
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 08, 22:24)
Ingridėl, mes turim Rokantiškėse, l.geroj vietoj, dabar teta prižiūri, o kai jos nebus, tad čia kada reikia pareikšt tą norą prižiūrėt kapą, kad vėliau nebūt per vėlu.....
ot užvedėm temą nakčiai rolleyes.gif

Tam yra archyvai,šeimos kapavietė.Pas mus aplamai priėmė įstatymą,jei du metus neprižiūri kapavietės,užlaidoja.Ant tiek brangi pasidarė žemė. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

nezinau apie kapu vietu pardavinejima, bet tiksliai zinau apie Panevezio slaugos ligoninej direktores pardavinejamas lovas. Pries pusantru metu buvo 100 euru i voka, uzrasai savo varda ir telefona. Neitiketina, bet ji dar alga gauna blink.gif

jurgineli, nezinau apie paveldejima. rolleyes.gif

Atgavau kalbos dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 02 08, 09:58)
o aš niekad taip negavojau privalu neprivalu... nes man tiesiog malonu  wub.gif
o kad reikai pastovėti tai teip tik jėgų tai daug reikia laikykis mieloji te padeda tau dievulis  4u.gif

Luety širdelę juk tavo šiltnamiukui ne primas uraganas pernai irgi didleis buvo ... šiltnamis tavo kaip pas Naf Nafą  4u.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 08, 18:05)
kiek žinau, kapų knygose yra surašyta kas atsakingas už kapavietę ir tik su "savininko" leidimu galima į ją laidot. Man įdomu, o kas nutinka kai tas savininkas numiršta, kaip patapti "savininku"?
Sapniuk, gal ką sužinosi-tai painformuok kaip čia kas  mirksiukas.gif

Liniuk su naujom žiniom 4u.gif

Luety, fb mezga lelioką su judančiom rankom kojom, mažu ir Tu tam projekte dalyvauji? Norėčiau ateičiai aprašymo ax.gif
pasimerkiau šiaudus-bandysiu pasižaist biggrin.gif

Labas rytas,

As net nezinau tokios fb grupes ,kur nertu gyvai.Gal galima nuoroda butu?Labai idomu patapo.

Atsakyti
labas 4u.gif

Luety https://www.facebook...hc_location=ufi
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 09, 10:49)

Aciu,jurgineli,esu toj grupej,bet nesusekiau.Daili lele,tik man tie sanariai kazkaip ne labai ,atviri tokie.Bet smagu nert grupeje kartu,ar ne?As daug esu nerus,bet rusaiciu grupese.
Atsakyti
Valio, baigiau katorgą bis.gif Šalau kaip šuva, gerai, kad per mašinų gausmą pirkėjai to lojimo negirdėjo biggrin.gif Svarbiausia, sėkmingai pardaviau visą savaitgalio spaudą, neperkamus brangius žurnalus ax.gif
Atsakyti
Man tai žurnalų pirkimas toks betikslis pinigų mėtymas. blink.gif Nors ir pati perku, bet tik vieną -Rasas. Pastaruoju metu ir tas suprastėjo.
O visa kita galima internete rasti. Ir gamta neteršiama bus, nes tie spalvotieji juk net degti - nedega.
Nesuprantu moteriškių, kurios perka Žmones ir panašų niekalą. Aš ten aplamai nematau nieko skaitomo. Na kas man iš to, jeigu žinosiu kokią suknelę dėvejo ponia M per X susibėgimą, kas atėjo į Y pristatymą. Net purto nuo tokių naujienų. blink.gif Net nesuvokiu, kodėl tai turėtų būti kam nors įdomu. Jau geriau nusipirksiu kokią istorinę ar mokslo populiariąją knygą.
Beje, maksėje gal dar yra nuolaida 30 proc knygoms. Pagriebiau dvi Silva Rerum dalis. Nors skaičiau iš bibliotekos paėmusi, bet man reikia savos. Kai pasiilgstu poezijos proza, skaitau Silvą. OMG, kokio grožio sakiniai, koks kalbos ritmas. wub.gif
Atsakyti
Lyžuka, gal matei, Ginta renka užsakymus augalams iš tų lenkų , kur ir tu siunteisi. Jungsiesi ?
O iš Benexo gal vėliau, jeigu bus norinčių. O jei ne, gal mudu abudu kooperuojamės ? Jeigu ką nors norėsi įsigyti. Ten lelijos bedieviškai pigios ir daug.
Atsakyti