Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

paskambino vaiko tevo sesuo, nebuvau jos girdejus 25 metus ax.gif Pasirodo snd. ryte 7 val. mire vaikio mociute, baba Gustoniu. As vis jai skambidavau, signalas yr, o nieks nekelia. Svogerkele klause ar gali motina laidot prie mano vyro ir mano tevo. Leidau. Vaikiui parasiau, sake gerai, kad leidau. Ale kaip ji is Vilniaus privazines, vis tik truputi virs septyniasdesimt, bet cia ne mano reikalas.

Gerkle uzkimus, vos issneku, kuo gydytis?

ate, kad tik augtu ir bujotu.
Atsakyti
Sapniuk, o kas iki šiol tą kapavietę tvarkė?
Atsakyti
mes su vyru. Dabar beveik vien vyras kad ir kaip cia keistai skambetu biggrin.gif As Panevezy labai retas svecias, o kapines uz miesto.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 08, 10:14)
mes su vyru. Dabar beveik vien vyras kad ir kaip cia keistai skambetu biggrin.gif As Panevezy labai retas svecias, o kapines uz miesto.

tai va tau atsakymas į prieš tai buvusį klausimą mirksiukas.gif

o nuo gerklės pabandyk :
http://dreisena.blog...as-brendis.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 vasario 2019 - 11:03
nu tai taip biggrin.gif

prisakiau kaimynei vaistu nupirkt ir pora maskiu, pas babuliuka einant biggrin.gif

pasirodo laidojimui reik mano paraso. Svogerka priprase, kad paskambinciau vedejai, kad negaliu atvaziuot. Vedeja sako: ,,o jei jus persigalvosit ir teismuotis pradesit?" Atsakau, kad jau ryte galejau pasakyt NE ir viskas tuom but pasibaige.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 08 vasario 2019 - 11:43
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 08, 08:20)
a likučiai tai taip smile.gif, o kodel turetute be druskos valgyti? Del sveikatos ar čia vienam butinai su o kitma butinai be jos? smile.gif...Aš pvz niekaip nenuryčiau kavos su cukrumi  biggrin.gif , baisu kaip pakeičia skoni į blogaja puse  mirksiukas.gif

Mb nori mane ilgiau išlaikyti sveiką. mirksiukas.gif Jis man kala į galvą dėl spaudimo atsisakyti druskos. ax.gif Nu negaliu,be skonio valgyti. ax.gif Šaukštelio,nors pusę ryte į kavą turiu įsidėti cukraus. ax.gif
Dabar sumaliau kokteilį,kalė kopūstai,špinatai,obuoliai(dar mūsų) ir česnako.Česnakas viską permušė. bigsmile.gif bigsmile.gif
Milane susikambinome su mažuoju,plius 10 ir saulė. blink.gif
Sapniuk,tikiu čia visai rimta.Kai mūsų bandė kapavietę užlaidoti,jei būtume tv iškvietę būtume oi oi kokie svarbios personos. blink.gif Tau reikėjo paklausti vedėjos o kiek parduodate už pinigus kapavietes? ax.gif Čia gal liečia Ramygalos gatvės kapus?
Atsakyti
Silaiciu. Antos noras buvo prie sunaus atgult.

Simoniu kapinese pas mano senelius bobute pagulde, ju kapas salia buvo, sunus nebezinojo blink.gif Galejo mama liept perlaidot, bet paliko kaip yr. Zemes visiems uzteks, ypac kapinese ax.gif

Idomiausia, kad snd. Saros motinos sesuo mire.

Atsakyti
Buvom šiandien augalų apsaugos kursuose, reik pažymėjimus pratęsti. Pasiklausius supratau, kad teks perrašyti pernykščius purškimus, kad nebūtų jokių kabliukų, jei pakliuciau į patikrą
Atsakyti
kiek žinau, kapų knygose yra surašyta kas atsakingas už kapavietę ir tik su "savininko" leidimu galima į ją laidot. Man įdomu, o kas nutinka kai tas savininkas numiršta, kaip patapti "savininku"?
Sapniuk, gal ką sužinosi-tai painformuok kaip čia kas mirksiukas.gif

Liniuk su naujom žiniom 4u.gif

Luety, fb mezga lelioką su judančiom rankom kojom, mažu ir Tu tam projekte dalyvauji? Norėčiau ateičiai aprašymo ax.gif

pasimerkiau šiaudus-bandysiu pasižaist biggrin.gif
Atsakyti
Jurginėli, ką iš šiaudų darysi ?

Liniukai, niekas po pernykščius žurnalus labai nesiknisa. O kas gali kliūti ? Neišlaikytos karencijos? Ar normos ? Tikrina kasmet, bet pas mane būna be trūkumų . tongue.gif Nors sveikas protas tiesiog rėkia, kad taip būti negali. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 08 vasario 2019 - 20:33
jei pavyks parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
IK, per nežinojimą surašiau į žurnalą purškimus dviejų herbicidų mixu o to rašyti negalima. Daryti galima, rašyti ne. Ai, perkursiu iš naujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 08 vasario 2019 - 20:49