Buvau pas okulistą, viskas puikiai sugyję, matau kaip erelis, išrašė receptą akiniams į artumą. Viskas puiku
Dėl svorio, tai nespėju ryte pasisverti, bet ir taip aišku, sijonas kaba ant klubų apsisukęs. Faktas, vasarai reiks mažesnio dydžio drabužių.
Šiaip labai apmažėję pirkėjų, lb nuobodu ir laikas ilgai eina. Nežinau, bet dyrikė vėl rėkaus, kad kainos sukilę, o pelnas sumažėjęs. O jau žurnalai kaip išbrangę.
Meri, smagūs Tavo pokyčiai tak deržat
man tai visus galus užsiūt ir į negyvenamą salą išsiųst......
Lyžuka, gal mėnesį šaldžiau lavandas. Šiand dar naujų pirkau, vėl įkišau šaldytuvan.
man tai visus galus užsiūt ir į negyvenamą salą išsiųst......
Lyžuka, gal mėnesį šaldžiau lavandas. Šiand dar naujų pirkau, vėl įkišau šaldytuvan.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 07, 17:52)
Šitos tai ne, bet esu auginusi iš šitų. Jau kiek metų praėjo, o vis randu jų sėjinukų. Gerai, kad priminei, reikės nusipirkti. Pas kaimynę panašių yra , irgi vis pasisėja, tai jau skirtingo ūgio ir išvaizdos. Visokiausios geltonos. Gražu, kai visa kita peržydėję.
https://www.e-seklos...erokee-sunset-1
Pamiršau nusipirkti malopių. Auginau vienais metais, patiko.
Lyžuke, užsakinėsi iš lenkų ? Reikės prie tavęs prisigretinti, užmačiau naujų lelijų ir melsvių.
https://www.e-seklos...erokee-sunset-1
Pamiršau nusipirkti malopių. Auginau vienais metais, patiko.
Lyžuke, užsakinėsi iš lenkų ? Reikės prie tavęs prisigretinti, užmačiau naujų lelijų ir melsvių.
Kiba žiūrim į atskirus lenkus....pas ,mane kelios lelijų nuotraukos nuo pernai ir tos pačios ''niedostiepnos'''
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 07, 19:48)
Kiba žiūrim į atskirus lenkus....pas ,mane kelios lelijų nuotraukos nuo pernai ir tos pačios ''niedostiepnos'''
Primink, su kuriais tu bendrauji ?
https://cebule-kwiatowe.pl/
https://sklep.cebulekwiatowe.pl/
Labas rytas.
IK,kodėl maximoje taip nupigo pekinai,po 0.35 už kg? Prispirkau į priekį,kai tokia kaina. Mes dabar vėl pradėjome plakti kokteilius. Išviriau avižų košę ryte ir įdėjau druskos,na atleiskite be druskos negaliu,mb nevalgo.Keliaus vištoms.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 07, 21:13)
su apatiniais
QUOTE(IngridaB @ 2019 02 08, 07:32)
Labas rytas.
IK,kodėl maximoje taip nupigo pekinai,po 0.35 už kg? Prispirkau į priekį,kai tokia kaina. Mes dabar vėl pradėjome plakti kokteilius. Išviriau avižų košę ryte ir įdėjau druskos,na atleiskite be druskos negaliu,mb nevalgo.Keliaus vištoms.
o tai kiek jie išbūti gali, kad ir šaldytuve? Ir kodel vištoms?
IKI atkreipiau dėmesi jau kokio nesvietiškai įdomaus ilgumo morkos, čia gal irgi tavo IK? Ar čia kokia super ilgšių veislė parinkta visiškai nepatogu tokias net i krepšelūi susideti ir dar dauguma plonos kaip pirštas
Lyžuka,ilgai išsilaiko plėvelėje šaldytuve.Jau kai pradedi pjaustyti,tada neilgai.
O tai išvirtą košę kur dėti?Pas mus viskas nueina vištoms,jei ką.
QUOTE(IngridaB @ 2019 02 08, 08:08)
Lyžuka,ilgai išsilaiko plėvelėje šaldytuve.Jau kai pradedi pjaustyti,tada neilgai.
a likučiai tai taip , o kodel turetute be druskos valgyti? Del sveikatos ar čia vienam butinai su o kitma butinai be jos? ...Aš pvz niekaip nenuryčiau kavos su cukrumi , baisu kaip pakeičia skoni į blogaja puse
labas
rašo, kad tarptautinė tinginių diena-nori nenori reiks tingėt
kokios morkos, nematau
druską kažkaip po truputį susimažinom, bet atsisakyt visiškai negalim. Tad jei kam kitam netinka -visad galima įsidėt ir daugiau nors kažkaip bėdos neturim. Taip pat ir cukrus naudojamas pyragams ar uogienei.
Papildyta:
a, morkos parduotuvėj
rašo, kad tarptautinė tinginių diena-nori nenori reiks tingėt
kokios morkos, nematau
druską kažkaip po truputį susimažinom, bet atsisakyt visiškai negalim. Tad jei kam kitam netinka -visad galima įsidėt ir daugiau nors kažkaip bėdos neturim. Taip pat ir cukrus naudojamas pyragams ar uogienei.
Papildyta:
a, morkos parduotuvėj
Šiemet su pekinais pravalas. Ir taip visoje Lenkijoje. . Dėl karščių pernoko ir nesilaiko. Aš savus su širdgėla palaidojau. Lenkai stumdo kad ir pigiau. Kiek mačiau perpjautus parduotuvėse, pradėjęs formuotis žiedstiebis. Reiškia, neišsilaikys iki balandžio. Tai ir stumdo per akcijas.
Šaldytuve gali laikytis net kelis mėnesius. Tik skonis keičiasi į blogąją pusę.
Šiandien tvarkingai atšvenčiau tinginio dieną : pramigau.
Morkas baigiau prekiauti spalį. O ir plautomis neprekiauju. Sunku pasakyti veislę, bet galimai Nerac ar Narbone. O gal kažkas iš naujesnių. Tiesiog sėta tankokai ir pakliuvo į giliai sudirbtą žemę , tai ir išaugo plonos ilgos.
Šaldytuve gali laikytis net kelis mėnesius. Tik skonis keičiasi į blogąją pusę.
Šiandien tvarkingai atšvenčiau tinginio dieną : pramigau.
Morkas baigiau prekiauti spalį. O ir plautomis neprekiauju. Sunku pasakyti veislę, bet galimai Nerac ar Narbone. O gal kažkas iš naujesnių. Tiesiog sėta tankokai ir pakliuvo į giliai sudirbtą žemę , tai ir išaugo plonos ilgos.
Man kažkaip aicbergo salotos skaniau, jos tokios traškesnes buna ir šaldytuve, kad išpakuotos laikosi ilgiau, aplamai pastebejau kad jau kainos lietuvišku obuoliu kaip rudeni pasidare 0,79 eur už kg taip ir laikosi ir panašu, kad dar kils, labai pasiilgsiu ananasu veisles obuoliu pernai iki ju buvo maišeliuose, jie buna brangesni už kitus lietuviškus bet man jų skonis nepakartojamas, čia kaip ir antaniniu su niekuom nesumaišysi