Ingridėl, sėkmės kursuose grįžusi ir mus apšviesi
vakar nuėjau anksti gult, tai blūdenau
Aha ir man įdomu, lauksim kada Ingrida čia mums žinias perduos
Ate, brangioji, dėkui dideliausias viskas saugiai mane pasiekė
tuos pačius mažiausius kokiu gyliu sodint?
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 05, 09:43)
prisidedu prie dekojimu atei, aciu Snd. pastininke puse 9 atnese, dar neispakavau, tesiu malonuma i dezute pasiziuredama
Labas visoms
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 05, 09:51)
prisidedu prie dekojimu atei, aciu Snd. pastininke puse 9 atnese, dar neispakavau, tesiu malonuma i dezute pasiziuredama
Labas visoms
Labas visoms
Lauksim pasirodant su žiedais , man reikia persodinti, nes jau galvas kiša kai kurie
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 05, 09:43)
Laba, kad tik augtų ir žydėtų. Ten dar reikėtų su vasarema pasidalinti.
Sodink negiliai. 1/3 svogūno panašiai, arba mažiau.
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 05, 09:51)
Labas visoms
Labas visoms
Baikininkė. VA KAI IŠPAKUOSI DĖŽUTĘ, TURBŪT ATEIS MINTIS, KAD GERIAU JOS TURINYS ATITIKTŲ UŽRAŠUS.
atsiprašau, nerėkavau, tingiu taisyt.
ate, du kartus skaiciau apie dezutes uzrasa, pagaliau supratau. Tai nebuvau nieko lietus, tik toks vaizdas kaip pastininke atnese. Dezutes turinys nuostabus, o kiekis netiketas. Kelios papriku seklytes isbirejusios, surinkau visas. Gumbus sodinsiu gal ryt
Lauke kad slidu, sniegas purus, o po juo ledas. Bet reikejo i turgeli, maxima, ciesta. Parejau namo, silta, gera. Niekur snd. nebeisiu.
Lauke kad slidu, sniegas purus, o po juo ledas. Bet reikejo i turgeli, maxima, ciesta. Parejau namo, silta, gera. Niekur snd. nebeisiu.
Atvažiavo draugai iš toli. Su draugaite išputome šampės butelaitį per pusę, prisiliurlinau kavos, pyrago, mišrainių. Sėdžiu išsipūtusi kaip erkė. Tik į miegą traukia.
Labas rytas.
Kol kas man kursai,paplepėjomo,daugiau psichologiniai.Na sakė šiandien daugiau praktikos bus. Dvi moterys atėję,kurios slaugo senukus Vokietijoje,nori kažką naujo sužinoti.
o su tais sneukais gal net ir reikia daugiau psichologijos žiniu negu medicininiu, nes maniškes tai žiuriu taip linke įsikalbeti ligas kad per minute gali susirgti
Sveikos
Sveikos
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 06, 07:45)
o su tais sneukais gal net ir reikia daugiau psichologijos žiniu negu medicininiu, nes maniškes tai žiuriu taip linke įsikalbeti ligas kad per minute gali susirgti
Sveikos
Sveikos
snd. sunki diena, psichologas sunkiai padetu, nebent koks egzorcistas. Va, dabar tylu, pradesiu manyt, kad trinta moliugu sriuba pamacijo. Na nemoku as atsiribot nuo durnu sneku ir joms pritart. Net galva istino, eisiu valerijankes gert. Retai tokios dienos, bet kai ateina, tai laikykis dukryt
Labas
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 06, 14:19)
snd. sunki diena, psichologas sunkiai padetu, nebent koks egzorcistas. Va, dabar tylu, pradesiu manyt, kad trinta moliugu sriuba pamacijo. Na nemoku as atsiribot nuo durnu sneku ir joms pritart. Net galva istino, eisiu valerijankes gert. Retai tokios dienos, bet kai ateina, tai laikykis dukryt
Labas
Labas
pas mane priešingai, retai buna normalios šnekos, o ir tos dažniausia pusiau sumaišyta su ne...tai pritarti jokiu budu negalima, nes dar labiau paskatini tą nusip...reikia arba nekreipt demesio arba pakeist pokalbio temą (kas sunkiai įmanoma ) arba dar labai padeda tiesiog išejimas i kita kambarį, lauką ir pan
ai dar pastebejau pas senus labai populiari tema kalbeti "kaip tas ir anas blogai ką nors padarė ir pan." , čia labiau apie žmones" tai pvz mano bendradarbe sake taiko tokia metodika: Tipo pasakyk ar tau kas aplamai gero yra/buvo gyvenime...tai sako susimasto tada ir pradeda vardinti, kad tas ir anas buvo gero , o kai aš savo mamos paklausiau to paties darlabiau užsivede, sake nieko gero nebuvo ...