Luety, pabandyk Doncovos detektyvus. Na, gal ne visiems ji patinka, bet man tai patinka tokie žmonės, kuriems viskas gyvenime pavirsta komedija. Ką galiu ir apie save pasakyti. Labai dažnai iš gerų ketinimų kažkoks anekdotas gaunasi.
Va neseniai nulėkiau pas draugus į renginį, išlipau iš mašinos ir išsitėškiau. Na, labai apsidžiaugiau , kad minkšti kumpiai ir nukentėjo tik orumas. Tai ir krizenau pusdienį. Normalus žmogus mane nevisprote palaikytų,
Nesuprantu, reikės gal merginą pas psichiatrą tempti. Kažkas užėjo, kasdien po pyragą ar sausainius kepa. Na, pusžentis pas ją sėdi, bet tai kiek reikia nušokti nuo proto, kad kaip kokiai senei kas vakarą makaluotis virtuvėje,
Šiandien vakaro desertui : šokoladinis pyragas su šokolado glajumi ir šaldytomis vyšniomis. O vakarienei buvo trijų sūrių picos su jelapenais. Iki šiol skrandis sustojęs nuo tokio sunkaus maisto.
Labas rytas.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 02 02, 23:18)
Lyžuka, tu šiandien tokia kategoriška- maisto nekeisi, serialus žiūrėsi, nieko nerekomenduosi
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 03, 11:58)
Kaimietuke kad reze, gal ne ta koja is lovos islipo. Geri tie filmai. Lyzuka tai neislipo, o is lovos isvirto. kad taip niekuo nesidalins.
Labas
Nesikabinekite prašau prie mūsų gerų ir pūkuotų
QUOTE(IngridaB @ 2019 02 03, 08:41)
oi jokiuose sartuose nebuvau, aš gi įstojus į liginių klubą , iš darbo važiavo, medaus parveže tik 1 stiklainiuką nes nebuvo tokios pardavejos kurios norejo bet užteks man ir to vieno per akis sulijo sake, žiurovai sake daugiau į pabaigą varžybu rinkosi, gal oru blogu pabijojo...
Sveikos
Labas
Lyzuka, tai visos mes cia ruzavos ir pukuotos, tik nereikia pries plauka glostyti
Sninga. Vyras nukase takelius, jau isvaziavo. Teks eit paciai siupeliu pamosuot, nes duru neatsidarysiu.
Lyzuka, tai visos mes cia ruzavos ir pukuotos, tik nereikia pries plauka glostyti
Sninga. Vyras nukase takelius, jau isvaziavo. Teks eit paciai siupeliu pamosuot, nes duru neatsidarysiu.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 03, 19:16)
1.Luety, pabandyk Doncovos detektyvus. Na, gal ne visiems ji patinka, bet man tai patinka tokie žmonės, kuriems viskas gyvenime pavirsta komedija. Ką galiu ir apie save pasakyti. Labai dažnai iš gerų ketinimų kažkoks anekdotas gaunasi.
Va neseniai nulėkiau pas draugus į renginį, išlipau iš mašinos ir išsitėškiau. Na, labai apsidžiaugiau , kad minkšti kumpiai ir nukentėjo tik orumas. Tai ir krizenau pusdienį. Normalus žmogus mane nevisprote palaikytų,
2.Nesuprantu, reikės gal merginą pas psichiatrą tempti. Kažkas užėjo, kasdien po pyragą ar sausainius kepa. Na, pusžentis pas ją sėdi, bet tai kiek reikia nušokti nuo proto, kad kaip kokiai senei kas vakarą makaluotis virtuvėje,
Šiandien vakaro desertui : šokoladinis pyragas su šokolado glajumi ir šaldytomis vyšniomis. O vakarienei buvo trijų sūrių picos su jelapenais. Iki šiol skrandis sustojęs nuo tokio sunkaus maisto.
2.Nesuprantu, reikės gal merginą pas psichiatrą tempti. Kažkas užėjo, kasdien po pyragą ar sausainius kepa. Na, pusžentis pas ją sėdi, bet tai kiek reikia nušokti nuo proto, kad kaip kokiai senei kas vakarą makaluotis virtuvėje,
Labos,
1.na reikes pasiieskot Doncovos internete,ka galima rast pdf formatu,as gi skaitau su skaitykle pagrinde,tik anglu knygas skaitau kur randu knygini varianta,tai karito parduotuvytese,tai dar kur.
Komedijos is tragedijos daryt nemoku ir nesugebu issiugdyt tokio poziurio,nors siaip tai daug nuo nuotaikos priklauso.Dazniausiai tragedija,tai man tragedija,nors ir mano pacios,o komedija tai komedija.Esu niuri siuo atzvilgiu.Bet ,jei kam darau paslauga,ar gera,tai man atsisuka kitu kampu kazkodel.Nors ka darau,darau is sirdies.Gal karma kalta,o gal man to nereikia daryt,bet yra kaip yra.
".Pana aiskiai isimylejus,as tokia pat buvau tuo laikotarpiu.Geras jausmas.
Pas mus pila,kaip is kibiro,10 silumos,vejas baisus,matosi pro langa siuksliu dezej skeciu sukista,islauztu vejo Sitoj saly per lietu skeciai negelbsti,tik neperslampama striuke su kapisonu.Viska ka perku,perku su kapisonais.
O jau prisnigo senokai taip bebuvę. Iš ryto tuos kelis žingsnius iki sandėlio sugalvojau nuvažiuoti, tai užnešė į pakelę. Atėjo žmonės, išstūmė. Po valandos skambina iš klientų firmos. Jų autobusiukas netoliese griovyje ilsisi. MB serga, tai griebiau trosus, paprašiau kaimyno imti traktorių. Per valandą vos ne vos išravėjo. Kaimynas pasiėmė paliktą mašiną, vos spėjo iš kiemo išvažiuoti, jau griovyje kepurnėjasi. bandžiau su saviške traukti - nė minties. Teko žadinti MB , kurti galingesnį traktorių. Vėl viską užnešė sniegu. Pamačiau pro langą, kad ant mano tujų gyvatvorės gulasi pušų šakos. Nubridau nukratyti. Tai pilni batai sniego. O batai tai iki kelių.
Dar bernelis negrįžo iš mokyklos. Jam šiandien vairavimas. Jau geriau atidėtų.
Dar bernelis negrįžo iš mokyklos. Jam šiandien vairavimas. Jau geriau atidėtų.
Mes irgi šiandien iš pūsnies traukėme pažystamo žmpną.Vyras paskambino net iš Vokietijos,padėkite. Paskui ir mb užklimpo,tai tasėmės su dviem mašinomis.
Jurginėli,o Vilniuje sako lyjo?Mažajai kieme kažkas buferį nubraukė kieme ,išsikvietė policiją,sako vaizdo kamera yra,pasirodo nesimato.Atsiprašė policija,kad nieko padėti negali. Yra kaip yra.
Ryte dar bandžiau valyti sniegą,o sunkumas sniego,eina sau.Tai nors nuo šiltnamių nupurčiau.
Jurginėli,o Vilniuje sako lyjo?Mažajai kieme kažkas buferį nubraukė kieme ,išsikvietė policiją,sako vaizdo kamera yra,pasirodo nesimato.Atsiprašė policija,kad nieko padėti negali. Yra kaip yra.
Ryte dar bandžiau valyti sniegą,o sunkumas sniego,eina sau.Tai nors nuo šiltnamių nupurčiau.
QUOTE(IngridaB @ 2019 02 04, 17:12)
Mes irgi šiandien iš pūsnies traukėme pažystamo žmpną.Vyras paskambino net iš Vokietijos,padėkite. Paskui ir mb užklimpo,tai tasėmės su dviem mašinomis.
Aš po darbo tasiau ta sniego stumtuva, o dar platus daug užgriebia.... žodžiu pasiteiravau normaliai
Šiandien traktorius neturėjo poilsio. Po pietų dar dvi mašinas traukė.
labas rytas
tai su Naujaisiais metais
Ingridėl, lijo, po pietų šalt pradėjo.... toks oras man nepatinka... jau geriau sniego būtų
buvom ant pagrabo, liūdna, bet kai supranti, kad gražų amžių(93) ir gražiai nugyveno, atrodo, kad taip ir turi būt. Dar turėjau ko jos paklausinėt apie kaimo istoriją, bet.....
susidubliavo
tai su Naujaisiais metais
Ingridėl, lijo, po pietų šalt pradėjo.... toks oras man nepatinka... jau geriau sniego būtų
buvom ant pagrabo, liūdna, bet kai supranti, kad gražų amžių(93) ir gražiai nugyveno, atrodo, kad taip ir turi būt. Dar turėjau ko jos paklausinėt apie kaimo istoriją, bet.....
susidubliavo
Jurgineli ko nemiegi?
Sveikos
Sveikos
Labas rytas.
Jurginėli tikrai kiba sutikinėjai Naujus metus? Dičkis su marčia šeštadienį sutikinėjo su tikrais kinais.Gamino koldūnus,marti sakė labai įdomu buvo iš įvairių įdarų ir formų.
Pas mus plikšala,dvi mašinos kieme negal;ėjo išvažiuoti iš vietos,ratai sukasi vietoje.Lovoje klausiau gal 15 minučių,galvojau ne gi per naktį dar prsinigo?
Išvarau į slaugos kursus dviems dienoms,naujų žinių ne pro šalį.
Kur gauti didelę dėžę,kad tilptų paveikslas? Prispirko dičkis ,reikia išsiūsti.Gal paštas prekiauja?Arba reiks važiuoti po parduotuves ieškoti.