Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyžuka kaip Sartai?Labai vaikai sušlapo?O gal ten nelijo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 02, 15:19)
Angliuke, pas tave drauguose yra Zilvinas, idomiausia tai, kad as ji ir pazistu. ax.gif

Pakalbejau su vaikiu, jauciasi, kad truputi susirupines del dvigubos pilietybes,

Mergaite ismokyta ,,labas", ,,apkabinu tave", dar kazka pasake, is to dziaugsmo net pamirsau unsure.gif Pakalbejom taip sakant, as tai tik meilej prisipazinau, lietuviskai biggrin.gif

Bulvinius vedarus megstu, kraujinius valgau, smegenis irgi. Gal as vyras?

Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
geles uzdangsciau nakciai ir gerai,nes kur vanduo,ten ledas.To jau seniai mano kraste nera buve.
Sapniuk,cia tu po mano profili snipineji? ax.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei po mano draugus,tai as net nuejau pasiziuret,jokio Zilvino neturiu drauguose.hmm.gif hmm.gif O jei ne mano,tai prabocyk,kazkas dar tada yra is Anglijos. tongue.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Sapniuk,tu,kaip as su zenteliu anksciau,bet dabar abu puikiai mokam angliskai,tai jau turim bendra kalba,o vat su anuke,sunkiau,viska supranta lietuviskai,bet kalba mazai.Mama nuo gimimo su ja kalba tik lietuviskai,bet,o,taciau,gyvena Prancuzijoj su teciuprancuzu ir seneliai arti prancuzai,tai mano vargsiukes dukriukes pastangos neduoda norimu vaisiu,bet jui nepraranda vilties,sake kalbes,kai paaugs.Kai atvaziuoja ,ima tart daugiau zodziu,sudainuoja dainele:"ti kalu kalu per diena"lietuviskai,ka as sakau lietuviskai,viska padaro,bet beda,kai ko praso,as nesuprantu prancuziskai,tai arba parodo tada,o jei neina parodyt,supyksta,kas man ne labai smagu. wub.gif
Is gyvunu antrtiniu mesgaliu megstu tik avinelio kepeneles,daugiau nieko,o anglai pamise del kraujines desros pusryciams,cia gali pardej nusipirkt.
Atsakyti
nesiknisau. Tik tu pasidalinai jo kazkokiu irasu, tai ir pagalvojau, kad tavo FB draugas.

vaikiui sakiau ismokyk Sara lietuviskai, tai nereikes man anglu mokytis, kuria labai uzleidau.

Kaimietuke kad reze, gal ne ta koja is lovos islipo. Geri tie filmai. Lyzuka tai neislipo, o is lovos isvirto. tongue.gif kad taip niekuo nesidalins.

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 03, 11:58)
Kaimietuke kad reze, gal ne ta koja is lovos islipo. Geri tie filmai. Lyzuka tai neislipo, o is lovos isvirto. tongue.gif kad taip niekuo nesidalins.

Labas

Aš ir panašiai pagalvojau. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Prašau nesupykti,jei kas gerą detektyvą užmatysite,siūskite man. mirksiukas.gif
Virėte cepelinus?MB zyzė,zyzė,apseis,pilni namai maisto. bigsmile.gif Pusę torto net dar yra,vaikai nesivežė. blink.gif blink.gif
Sūrius vafliukus tik dar kepiau,noriu į siuntinį įdėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tie rusiški detektyviniai serialai mano skoniui per prėski. Jų tyrėjai ir kiti herojai tokie per mažai inteligentiški, bent man.
O rusiškus detektyvus skaitau. Marinina, o ypač Doncova. Šitos tai glėbiais prisiperku, turiu namie visas dvi lentynas tirštai iki "lubų" prikimštas. Ir viskas tik originalo kalba. Ai, yra ir vertimų kokie 20 knygų. Bet radusi ir tuos originalo kalba susipirkau, man taip "skaniau" skaitosi. O iš detektyvų man Nr,1 tai D.Browno "Da Vinčio kodas" wub.gif Gaila, kad anglų beveik visiškai nemoku ( tik specialybės tekstus išgliaudau) , skaityčiau sau angliškai ir kaifuočiau. Man turi būti ne tik detektyvinė intriga, bet ir žinių pasikartojimo džiaugsmas kartu. Todėl dar mėgstu istorines knygas. Ar bent jau su istoriniu fonu.
Atsakyti
Kaimietuke, bet jau tamstos isrankumas biggrin.gif Preski, neinteligentiski... Arba viskas, arba nereikia....

Ingridel, a matei ,,nyrelscica za ziemcugam? restovrator man patik.
Atsakyti
labas 4u.gif

cepelinai išvirti biggrin.gif

mirė viena giminės tetulė-ryt eisim į laidotuves......

Kaimietuke, mama, teta, kažkur nuo 15 val. kiekvieną dieną sėdas prie tv ir taip iki 17 val. žiūri ale indišką serialą. Ir net su reikalu nebandyk tuo metu trukdyt, nes gi kažką praleis blink.gif tai kartą pas ją tuo laiku vynuoges spaudžiau, kaip atsisėdo prie stalo filmo herojai, tai ir išeinant juos palikau. Po savaitės mamos klausiau, ar baigė pietaut-panašiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

rusų filmus žiūriu, kartais užkabina, kartais ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 03, 15:14)
Kaimietuke, bet jau tamstos isrankumas biggrin.gif Preski, neinteligentiski... Arba viskas, arba nereikia....

Ingridel, a matei ,,nyrelscica za ziemcugam? restovrator man patik.

Mačiau Sapniuk. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dar patinka nuotykių,lobių ieškojimas,piramidės...........
Kanevskį žiūriu kiekvieną sekmadienį,tikri detektyvai,neišgalvoti. ax.gif
Atsakyti
Ir pas mane cepelinai buvo.
O šiaip į miegą traukia. Gripas tą vienintelę dieną bandė prisikabinti ir gėdingai pabėgo. Užtat Mb antra diena iš patalų neišlipa. Kosėja, kad nė sarginio šuns nereikia.
Atsakyti
Sapniuk, ko čia geltonini? Kas nežiūri, tas ir neskaitys biggrin.gif
Jurginėli 4u.gif
Atsakyti
vat norejau ir uzgeltoninau, ryt uzraudoninsiu. gAL MAN SPALVU TRUKSTA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 02 03, 09:58)
nesiknisau. Tik tu pasidalinai jo kazkokiu irasu, tai ir pagalvojau, kad tavo FB draugas.

vaikiui sakiau ismokyk Sara lietuviskai, tai nereikes man anglu mokytis, kuria labai uzleidau.

Labas

Sapniuk,nu tada ramu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif As dalinuosi tuo,kas man patinka,tai net neziuriu kas autorius,ar kas pirmas pasidalines.,o kadangi jis tavo draugas,o tu mano,tai ir sukasi visi paveiksliukai,video,tuzmoniu rate.
Cia gyvendama,nuo pirmos dienos ziuriu viena tele serijala anglu statyta,kuris eina televizijoj daugiau nei 25 mt.vadinasi Eastender.Kodel?Todel,kad mes pradzioj gyvenom Londono rytuose,o ten filmas,kaip tik apie ta regiona,tai ir emiau ziuret.Buna 4x sav.vakarais po 30 min.Va ten tai santa barbara.
Knygas skaitau rusu ir anglu ir LT kalbomis.Marinina valgau tiesiog,is anglu,tai Martina Cole geros detektyvines knygos.Lietuviskai edu,ne skaitau viska,kas tik skaitosi,o ne vercia ziovaut.Daug jaunu lietuvisku autoriu knygu jra smagiai skaitomu.
Filmus ,dazniausiai rusiskus,ziuriu kai neriu,mezgu,kad laikas tusciai neitu. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 03 vasario 2019 - 19:25