jurginel, kad as megstu ta ka kai kuriu vyrai
net sugrizau Ingridos ranku patikrint o ant rankos net sesi pirstai, todel taip greit viska dirba
Ingrida, Sara mamos nebeturi, kruties vezys buvo. Gera tokia mergaite, nors nesusikalbam, bet jauciu. Tik vaikis ten paradui vadovauja, kas man nelabai......
Pati net grįžau skaičiuoti pirštų.
Ne nu jūs juokdarės.
Sapniuk,Pėdsaką žiūrėjai,kai neturiu ko žiūrėti Pėdsaką žiūriu.Vis naujų serijų randu.
Ne nu jūs juokdarės.
Sapniuk,Pėdsaką žiūrėjai,kai neturiu ko žiūrėti Pėdsaką žiūriu.Vis naujų serijų randu.
vakar ziurejau ,,ee sekret," snd. ,,pestavratel". Antras detektyvas.. Dar neziurejau, a idomus?
dabar galvoju, kad bute darant remonta galima net issiskirt Na taip mes nesutariam su vyru. Meistras sako: gal jus kokius metus pagalvokit, gal susitarsit
dabar galvoju, kad bute darant remonta galima net issiskirt Na taip mes nesutariam su vyru. Meistras sako: gal jus kokius metus pagalvokit, gal susitarsit
GErai, kad filmus rašot, bent pažiūriu, vakar tą Lancetą iki 1, šiandien toliau žiūrim. Sakiau, kad totali tinginystė
Ingrida, nuo ko gintis tvirtovę statėte ?
O broliai prie mamos cepelinų negali susitikti ? Būtų dar smagiau.
Meri, na va, o tu bijojai... Čia kaip iš anekdoto kažkokio.
Rusiškų serialų nežiūriu , o tuo labiau lietuviškų. Ir tik įkalinę priverstų žiūrėti visokias marijanas. Man nesuprantama, kaip galima sau prisidaryti visai niekinių problemų ir paskui jas spręsti tempiant gumą iki negaliu. Rusiški serialai tik gali patikti vienu atveju : jeigu esu nusikalusi iki komos ir nepajėgiu mąstyti. Bet paskui apima kaltės jausmas kaip mėsainį suvalgius.
O va "Avatarą" , "Titaniką" ar panašius filmus galiu iki vidurnakčio žiūrėti.
Vėdarų su krauju tikrai niekas nepriverstų valgyti, fuuuu. Ir smegenų nelabai. Aplamai, mano supratimu, visi subproduktai skirti kačių maistui, o ne žmonėms.
Reikia kur nors užsirakinti. Dukrai iškepė fantastiško skonio šokoladinius sausainius . Kaip nejausti šokolado kvapo iš virtuvės... Net kvapas figūrai kenkia.
O broliai prie mamos cepelinų negali susitikti ? Būtų dar smagiau.
Meri, na va, o tu bijojai... Čia kaip iš anekdoto kažkokio.
Rusiškų serialų nežiūriu , o tuo labiau lietuviškų. Ir tik įkalinę priverstų žiūrėti visokias marijanas. Man nesuprantama, kaip galima sau prisidaryti visai niekinių problemų ir paskui jas spręsti tempiant gumą iki negaliu. Rusiški serialai tik gali patikti vienu atveju : jeigu esu nusikalusi iki komos ir nepajėgiu mąstyti. Bet paskui apima kaltės jausmas kaip mėsainį suvalgius.
O va "Avatarą" , "Titaniką" ar panašius filmus galiu iki vidurnakčio žiūrėti.
Vėdarų su krauju tikrai niekas nepriverstų valgyti, fuuuu. Ir smegenų nelabai. Aplamai, mano supratimu, visi subproduktai skirti kačių maistui, o ne žmonėms.
Reikia kur nors užsirakinti. Dukrai iškepė fantastiško skonio šokoladinius sausainius . Kaip nejausti šokolado kvapo iš virtuvės... Net kvapas figūrai kenkia.
Ik,na ar neprimena vaikystės sniego tvirtovė?
Pas mamą ne taip įdomu,pas mamą važiuojama per šventes.
Na nesakyk,geriausi detektyvai RUSŲ. Jau kiek bandžiau užsenietiškus nelimpa,nors tu ką. Marianų gyvenime nesu žiūrėjųsi,ai Vergę Izaurą,po pokumunistinės vergovės,manau visi žiūrėjome. Žiūrėjau Avatarą bet man fantastika tik,kad išgirta,Titaniką irgi vieną kartą,su minia kartu. O Šerloką rusų statymo,10 negriukų(kelis kartus žiūrėjau),va tokius filmus dievinu.
Liniuk,Lanceto lauksime 7 serijos. Šitas filmas pusiau detektyvas,labai skaniai susivalgo.
Dukra atvežė dovanų vyno vyšnių,"Gintaro Sino"kiek su mb skaitėme namų darbo,oficialiai parduodamo.Nuo kada LT galima prekiauti namudiniu vynu?
Pas mamą ne taip įdomu,pas mamą važiuojama per šventes.
Na nesakyk,geriausi detektyvai RUSŲ. Jau kiek bandžiau užsenietiškus nelimpa,nors tu ką. Marianų gyvenime nesu žiūrėjųsi,ai Vergę Izaurą,po pokumunistinės vergovės,manau visi žiūrėjome. Žiūrėjau Avatarą bet man fantastika tik,kad išgirta,Titaniką irgi vieną kartą,su minia kartu. O Šerloką rusų statymo,10 negriukų(kelis kartus žiūrėjau),va tokius filmus dievinu.
Liniuk,Lanceto lauksime 7 serijos. Šitas filmas pusiau detektyvas,labai skaniai susivalgo.
Dukra atvežė dovanų vyno vyšnių,"Gintaro Sino"kiek su mb skaitėme namų darbo,oficialiai parduodamo.Nuo kada LT galima prekiauti namudiniu vynu?
Ingrida, galima. Užpernai, kai chebra važiavo į ekskursiją į Rusnę be manęs, nes sėdėjau prie kiaulės, tai buvo užsukę į parduotuvę, kur vynu ir dar stipresniu, prekiavo. Bet kainos tai didelės, per visą autobusą vos kelis butelius nupirko.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 02 02, 22:32)
Ingrida, galima. Užpernai, kai chebra važiavo į ekskursiją į Rusnę be manęs, nes sėdėjau prie kiaulės, tai buvo užsukę į parduotuvę, kur vynu ir dar stipresniu, prekiavo. Bet kainos tai didelės, per visą autobusą vos kelis butelius nupirko.
Čia Zarasų rajone,kaime kažkur gamina. Ant etiketės rašo.Sūnus sakė pirko kolegoms kalėdinėms dovanoms į užsienį,butelis kainavo 0.5l -15 eurų.Įpakuota gražiai,kartoninėje dėžėje,bet kaina ,ką aš žinau? Skonis,kaip naminio vyšnių,kvepia vyšniomis,pusiau saldus. Gailima tokio pasigaminti namie. Bet atsiranda kas perka ir tokiomis kainomis.
tai ir ten gal panaši kaina, turėjo būti degustacija, bet mato, kad nelabai įperkantys, tai nieks veltui nevaišino
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 02 02, 22:53)
tai ir ten gal panaši kaina, turėjo būti degustacija, bet mato, kad nelabai įperkantys, tai nieks veltui nevaišino
Norfa prekiauja smulkių gamintojų vynu bet kaina 10 eur už butelį pirkom kazkada agrastų nieko ypatingo saldus labai
Serialus kokius noriu tokius žiūriu niekam nieko nerekomenduoju. .. Visas izauras ir marijanas mačiau ir nesigailiu to , viena iš jų žiūrėjau kelis kartus per Lt jo nerode tik ukrainiečių TV, bet patiko pats aktorius plius siužetas... Visumoj man nr 1 iš knygų yra kareivio šveiko nuotykiai ir Pikviko klubo užrašai ir Daktaras Živago ir filmų beje taip pat
Šiaip dar patinka Austin romanų ekranizacijos, mačius visus turbūt esu
Lyžuka, tu šiandien tokia kategoriška- maisto nekeisi, serialus žiūrėsi, nieko nerekomenduosi