Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

jurginel, kad as megstu ta ka kai kuriu vyrai biggrin.gif

net sugrizau Ingridos ranku patikrint ax.gif o ant rankos net sesi pirstai, todel taip greit viska dirba bigsmile.gif

Ingrida, Sara mamos nebeturi, kruties vezys buvo. Gera tokia mergaite, nors nesusikalbam, bet jauciu. Tik vaikis ten paradui vadovauja, kas man nelabai......
Atsakyti
Pati net grįžau skaičiuoti pirštų. blink.gif blink.gif
Ne nu jūs juokdarės. biggrin.gif biggrin.gif
Sapniuk,Pėdsaką žiūrėjai,kai neturiu ko žiūrėti Pėdsaką žiūriu.Vis naujų serijų randu. ax.gif
Atsakyti
vakar ziurejau ,,ee sekret," snd. ,,pestavratel". Antras detektyvas.. Dar neziurejau, a idomus?

dabar galvoju, kad bute darant remonta galima net issiskirt blink.gif Na taip mes nesutariam su vyru. Meistras sako: gal jus kokius metus pagalvokit, gal susitarsit biggrin.gif
Atsakyti
GErai, kad filmus rašot, bent pažiūriu, vakar tą Lancetą iki 1, šiandien toliau žiūrim. Sakiau, kad totali tinginystė biggrin.gif
Atsakyti
Jau po revizijos ax.gif Palyginus greit baigėm, bet lb užtrukom su paieškom, ko trūko. Dar skaneris durniavo, sucypsi, o kompas nepriima, nu vienžo... biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida, nuo ko gintis tvirtovę statėte ? biggrin.gif
O broliai prie mamos cepelinų negali susitikti ? Būtų dar smagiau.
Meri, na va, o tu bijojai... Čia kaip iš anekdoto kažkokio.
Rusiškų serialų nežiūriu , o tuo labiau lietuviškų. Ir tik įkalinę priverstų žiūrėti visokias marijanas. Man nesuprantama, kaip galima sau prisidaryti visai niekinių problemų ir paskui jas spręsti tempiant gumą iki negaliu. Rusiški serialai tik gali patikti vienu atveju : jeigu esu nusikalusi iki komos ir nepajėgiu mąstyti. Bet paskui apima kaltės jausmas kaip mėsainį suvalgius. blink.gif
O va "Avatarą" , "Titaniką" ar panašius filmus galiu iki vidurnakčio žiūrėti.

Vėdarų su krauju tikrai niekas nepriverstų valgyti, fuuuu. blink.gif Ir smegenų nelabai. Aplamai, mano supratimu, visi subproduktai skirti kačių maistui, o ne žmonėms.

Reikia kur nors užsirakinti. Dukrai iškepė fantastiško skonio šokoladinius sausainius . wub.gif Kaip nejausti šokolado kvapo iš virtuvės... Net kvapas figūrai kenkia. blink.gif
Atsakyti
Ik,na ar neprimena vaikystės sniego tvirtovė? ax.gif
Pas mamą ne taip įdomu,pas mamą važiuojama per šventes. mirksiukas.gif
Na nesakyk,geriausi detektyvai RUSŲ. rolleyes.gif Jau kiek bandžiau užsenietiškus nelimpa,nors tu ką. ax.gif Marianų gyvenime nesu žiūrėjųsi,ai Vergę Izaurą,po pokumunistinės vergovės,manau visi žiūrėjome. ax.gif Žiūrėjau Avatarą bet man fantastika tik,kad išgirta,Titaniką irgi vieną kartą,su minia kartu. bigsmile.gif O Šerloką rusų statymo,10 negriukų(kelis kartus žiūrėjau),va tokius filmus dievinu. ax.gif
Liniuk,Lanceto lauksime 7 serijos. 4u.gif Šitas filmas pusiau detektyvas,labai skaniai susivalgo. mirksiukas.gif
Dukra atvežė dovanų vyno vyšnių,"Gintaro Sino"kiek su mb skaitėme namų darbo,oficialiai parduodamo.Nuo kada LT galima prekiauti namudiniu vynu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 vasario 2019 - 22:09
Ingrida, galima. Užpernai, kai chebra važiavo į ekskursiją į Rusnę be manęs, nes sėdėjau prie kiaulės, tai buvo užsukę į parduotuvę, kur vynu ir dar stipresniu, prekiavo. Bet kainos tai didelės, per visą autobusą vos kelis butelius nupirko.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 02 02, 22:32)
Ingrida, galima. Užpernai, kai chebra važiavo į ekskursiją į Rusnę be manęs, nes sėdėjau prie kiaulės, tai buvo užsukę į parduotuvę, kur vynu ir dar stipresniu, prekiavo. Bet kainos tai didelės, per visą autobusą vos kelis butelius nupirko.

Čia Zarasų rajone,kaime kažkur gamina. bigsmile.gif bigsmile.gif Ant etiketės rašo.Sūnus sakė pirko kolegoms kalėdinėms dovanoms į užsienį,butelis kainavo 0.5l -15 eurų.Įpakuota gražiai,kartoninėje dėžėje,bet kaina ,ką aš žinau? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Skonis,kaip naminio vyšnių,kvepia vyšniomis,pusiau saldus. ax.gif Gailima tokio pasigaminti namie. mirksiukas.gif Bet atsiranda kas perka ir tokiomis kainomis. blink.gif
Atsakyti
tai ir ten gal panaši kaina, turėjo būti degustacija, bet mato, kad nelabai įperkantys, tai nieks veltui nevaišino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 02 02, 22:53)
tai ir ten gal panaši kaina, turėjo būti degustacija, bet mato, kad nelabai įperkantys, tai nieks veltui nevaišino biggrin.gif

Norfa prekiauja smulkių gamintojų vynu bet kaina 10 eur už butelį pirkom kazkada agrastų mirksiukas.gif nieko ypatingo saldus labai

Serialus kokius noriu tokius žiūriu bigsmile.gif niekam nieko nerekomenduoju. mirksiukas.gif .. Visas izauras ir marijanas mačiau ir nesigailiu to biggrin.gif, viena iš jų žiūrėjau kelis kartus per Lt jo nerode tik ukrainiečių TV, bet patiko pats aktorius plius siužetas... Visumoj man nr 1 iš knygų yra kareivio šveiko nuotykiai ir Pikviko klubo užrašai ir Daktaras Živago ir filmų beje taip pat unsure.gif

Šiaip dar patinka Austin romanų ekranizacijos, mačius visus turbūt esu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 vasario 2019 - 23:16
Lyžuka, tu šiandien tokia kategoriška- maisto nekeisi, serialus žiūrėsi, nieko nerekomenduosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti