Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2019 02 02, 10:11)
Lyžukiuk, jei ant ribos, lb įsiklausyk ir kad nebūtų kaip man, jau laikykis sveiko gyvenimo būdo, nes nuo tų tablečių man labai blogai, blogiau, nei nežinodama negėriau.
Tik užsimirši ir liga čia pat. Antro tipo diabetu labai daug serga, net patys nežinodami.
Dėl kepinių, tai jau niekaip nesigautų nepriryt, jei šviežias, kvepiantis  smile.gif
Vakar svėriausi, svoris žemyn nepajudėjo, gal dėl to, kad buvau nutrūkusi nuo grandinės, ryjau viską iš eilės ir daug duonos, gėda pelėda.

Man jau prieš keletą metų buvo įvardinta tai kaip sutrikusi gliukozės tolerancija, paskui vienu metu iš apie 3 tik cukrus buvo, nu supratau kad ir medui ate reiks tarties o dar lyg tyčia užsisakiau kad iš Sartų lenktyniu parveštų 4 indėlius bigsmile.gif nes kelinti metai iš tos pačios moters vis nuperka

Į svoris pajudės ir dar greit ir daug tik svarbu ne nuklysti į lankas šitą periodą
Atsakyti
Oi Sartams kaip tyčia oras brrrrr. bigsmile.gif bigsmile.gif
Geriu kokteilį šamar makarm,neatspėsi skonių.O pridėjome savų melionų,šaltalankio sulčių,slyvų sulčių,ledų ir pieno nes kokteilinė nebe pavilko nuo tirštumo. bigsmile.gif bigsmile.gif Reikia kažkur gėrį sunaudoti? ax.gif Atrodo viską pasidariau,laukiu vaikų.Kepu viščiuką,vakar Lidle nebuvo sidro,kitur tingėjome stoti,tai supyliau savo naminį obuolių vyną,stovi rūsyje supilstyta buteliuose nežinau 5-7 metų,gal ir daugiau?Nuskaidrėjęs,gražus,bet gerti neskanus mūms obuolių. ax.gif Matysime koks skonis bus viščiuko? bigsmile.gif
Sapniuk,aš viską suprantu. 4u.gif 4u.gif
Lyja ir pas mus,gripui plisti. bigsmile.gif
Atsakyti
pas mus sninga, tai lyja. Tems mane iki senuku, lempecku, gaubtu rinktis. Buktai as ten kazka suprantu biggrin.gif

Siaip sveika mityba visi skirtingai supranta. Lyg zoles is maximos tai jau ypatingas geris.

Ingrida, man taip juokinga, kai tavo sunus pas mergaite vegetariskai maitinasi, o pas mama visciukus valgo. rolleyes.gif Niekada nesuprasiu, kaip vienas zmogus kita ant savo kurpalio mauna.Pabandytu kas man mesa uzdrausti.....
Atsakyti
Man krituliai, ypač lietus, tiktų. Truputį pasnyguriavo. Šulinys tuščias, tai todėl aš tokia tolerantiška lietui biggrin.gif

Į kepinių temą, tai kertam ką tik keptus vėdarus, mėgstam tikrus kraujinius, jei kam fe, atsiprašau biggrin.gif Bulvinių niekad nekepu, nesuprantu, kam vargti, jei galiu kugelį kept.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 01, 17:12)
viengalvius sukišu žemėn, palieku tik viršūnėlę čiut apiberinat žeme, nu neužkasant. Jų neapipjaustau. Teta viršūnėles nusikarpo, bet abiejų cibuliai panašūs, nors manieji vėliau prasikala.
Daugiagalvius pernai sodinau nepjausčius, gražiai pakavojus-nuroviau spirgiukus.
Po to išgirdau, kad reik apipjaustyt blink.gif
Tad galiu drąsiai trečdalį rėšt?

nagus nulakavau, et, kad kas makaulę pagrąžintų ax.gif  ax.gif  ax.gif

Meri, turiu tą laisvę, bet kaip Ingridėlė duotis po miškus daržus turgus ir su saldumynais-tiek parako pas man nerasta..... Ana išskirtinė motera mirksiukas.gif ai, dar gi mezginius jos pamiršau biggrin.gif

Labas rytas, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sianakt pas mus snigo,bet sniegas tesilaike ant krumu ir masinu virsu,o ant zemes krito ir tirpo iskart.Vaizdas buvo mielas akiai,stovejau prie lango ilgai nakti ir grozejausi.Siandien sniego niekur nei dulkeles.Bet ateinancia nakti zada minus 4,tai jau kazin kaip mano burokai atlaikys dar nekasti,porai,pastarnokai??Kaip bus taip.Visi cia laiko nekase.
Svogunai mano viengalviai sukisti gruody ir as ju nepjaustau virsuneliu ir nelabai giliai tekisu ir jau sudyge,o cia saltis nenumatytas.Kazin ar isliks,nors jie UK skaitosi zieminiai,kaip cesnakai,tik jau gal ne tiek temperos numatyta jiems.Ten sode kazkaip prasiaucia salnos,pries mano sklypa jokio namelio nera.Jei bus pazemiu ta tempera,tai tvora laikys kazkiek,o jei siaip oras,tai nezinau.Nu bus experimentas.

QUOTE(Merii @ 2019 02 01, 18:02)
Topschopas prabudo, gavau sms, ryt basankes važiuosiu atsiimt, dar tą signalkę ant langų  biggrin.gif  Jau maniau, sudiev pinigėliai. Iš užsienių greičiau gauni, nei čia vietoj būnant.
Dėl Ingridutės motoriuko, tai nei viena neprilygsim  smile.gif  Ašai aplamai tyngi, šiandien nieko neveikiau, na beveik, bet razumėlio užteko, kad bent kailinę liemenę pabaigčiau, tai atbulom rankom, bet įveikiau. Bus šilta kuprai.
Papildyta:
liniuxxxxx, taip gražiai įvardinai svogūnus  wub.gif  biggrin.gif

Jusu cia daug su motoriukais,Ingrida,IK,Liniuxxxxx,vasarema,Jurginelis,sapniukas,o ir Lyzuka viena toki uki priziuri,as pasijauciu diiiidele tingine jus paskaicius.Dievas adovanojo jus energija.
Pyragu nekepu gal 100m.As nuo ju puciuosi,kaip balionas,o MB nesveika,bet neiskenciu pirktiniams,nors UK nera nieko skanaus.Tik ledai.Bet siuo metu turiu tiksla,reik pakust vasarai kazkiek,tai valgau tik akimis paveiksliukuose. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Liniuxxx. fe fe fe, nesuprantu, kaip tie žmonės juos valgo, lyg kito maisto nebūtų tongue.gif tongue.gif tongue.gif
nors mano diedulis tai nebrokytų, ale negauna ir nereik ax.gif vat smegenis keptas tai ryja kai užtinka kur nupirkt-aš jų niekur nematau devil.gif

Siunčiu lietaus kam reikia, man tai užtenka šlapumos bigsmile.gif
nesuprantu koks durnius perėją projektavo-šaligatvis aukščiau, po to griovys ir perėjos kalnelis. Per griovį pereit reik čebatų ilgų.....
Atsakyti
Gerai, kad atsiprašiau biggrin.gif Bet aš čia savos kiaulės kraujo dar turėjau šaldikly, pirktinių irgi nevalgyčiau. Maniškiui taip pat keptos smegenys patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 02, 13:20)
labas 4u.gif

Liniuxxx. fe fe fe, nesuprantu, kaip tie žmonės juos valgo, lyg kito maisto nebūtų tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
nors mano diedulis tai nebrokytų, ale negauna ir nereik ax.gif  vat smegenis keptas tai ryja kai užtinka kur nupirkt-aš jų niekur nematau devil.gif

Siunčiu lietaus kam reikia, man tai užtenka šlapumos bigsmile.gif
nesuprantu koks durnius perėją projektavo-šaligatvis aukščiau, po to griovys ir perėjos kalnelis. Per griovį pereit reik čebatų ilgų.....

Mačiau vln tokia durna perėję, tai kaip žmogui rateliuose tada biggrin.gif

Mano mama sakydavo kad tu šeimyninių reikia daugiau viršaus nupjauti, galvos bus didesnes mirksiukas.gif

Aš kaip aplamai ne lapų valgovė tai visos tos salotos iš maximu manęs nedomina, žiemą sveikiausia rauginti kopūstai su savomis pupelėmis ir karštomis bulvėmis ir troškiniai iš to ką vasarą užsišaldau mirksiukas.gif čia mano tokios taisyklės...O dėl mitybos tikrai nekeisiu nieko apart medaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 vasario 2019 - 13:47
Angliuke, pas tave drauguose yra Zilvinas, idomiausia tai, kad as ji ir pazistu. ax.gif

Pakalbejau su vaikiu, jauciasi, kad truputi susirupines del dvigubos pilietybes,

Mergaite ismokyta ,,labas", ,,apkabinu tave", dar kazka pasake, is to dziaugsmo net pamirsau unsure.gif Pakalbejom taip sakant, as tai tik meilej prisipazinau, lietuviskai biggrin.gif

Bulvinius vedarus megstu, kraujinius valgau, smegenis irgi. Gal as vyras?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Pralėkė diena,kaip skanų saldainį prarijus. wub.gif wub.gif Prisijuokėme,pabendravome,kad ir lijo ir šlapia buvo.Vaikai pilį pastatė,kaip mažiukai,pavaikščiojome po mišką. wub.gif
Atsakyti
Ingridėl, koks nuostabus laikas wub.gif wub.gif wub.gif

mergai,matot Ingridos plaštakas? dabar žinau kodėl ana sugeba tiek darbų nudirbt biggrin.gif biggrin.gif (Ingridėl, nesupyk, bet man taip smagiai susižiūrėjo biggrin.gif )

Sapniuk, pažiūrėk į savo niką jei jau nebežinau kas tu vyras ar motera tongue.gif
Atsakyti
Jurginėli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif peršlapau kiaurai. ax.gif
Sapniuk,džiugu,kad su marčia bendrauji. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš tai džiaugiuosi,kad broliai nepraranda ryšio sutarė kitą savaitgalį be antrų pusių susitinka Milane.Savatgalį praleis dviese.Prieš metus Austrijoje susitiko irgi savaitgaliui.Man svarbu,kad neatitolsta vienas nuo kito. wub.gif wub.gif
Atsakyti