Topschopas prabudo, gavau sms, ryt basankes važiuosiu atsiimt, dar tą signalkę ant langų Jau maniau, sudiev pinigėliai. Iš užsienių greičiau gauni, nei čia vietoj būnant.
Dėl Ingridutės motoriuko, tai nei viena neprilygsim Ašai aplamai tyngi, šiandien nieko neveikiau, na beveik, bet razumėlio užteko, kad bent kailinę liemenę pabaigčiau, tai atbulom rankom, bet įveikiau. Bus šilta kuprai.
Papildyta:
liniuxxxxx, taip gražiai įvardinai svogūnus
Jurginėli, nesugalvok pjaustyti po trečdalį Per daug. Reikia tik patį viršūniuką, kad laiškams lengviau lįsti būtų.
Viengalviams nereikia nieko pjaustyti, jie ir taip trumpos vegetacijos, viską suspės.
Čia kalba apie daugializdžius. Anie vėlyvesni, o ir kietesni, sunkiau prasprogsta.
Šiaip pagal taisykles svogūnai iki pusės sodinami. Išimtis - tie pirskiukai, kaip Linius vadina. Kadangi augdami išsipūs ir išsiropš iš žemės, tai jų galina tik viršūnes išorėje palikti.
Nesuprantu, Kaip Ingrida nesustorėja iki kubilo dydžio, tiek pyragų kepdama. Ar čia išsilakstymas padeda ? O ir vaikai, negi tiek suvalgo ? Aš dabar mėnesiais nieko nekepu, nes tai mano figūrai kenkia.
Viengalviams nereikia nieko pjaustyti, jie ir taip trumpos vegetacijos, viską suspės.
Čia kalba apie daugializdžius. Anie vėlyvesni, o ir kietesni, sunkiau prasprogsta.
Šiaip pagal taisykles svogūnai iki pusės sodinami. Išimtis - tie pirskiukai, kaip Linius vadina. Kadangi augdami išsipūs ir išsiropš iš žemės, tai jų galina tik viršūnes išorėje palikti.
Nesuprantu, Kaip Ingrida nesustorėja iki kubilo dydžio, tiek pyragų kepdama. Ar čia išsilakstymas padeda ? O ir vaikai, negi tiek suvalgo ? Aš dabar mėnesiais nieko nekepu, nes tai mano figūrai kenkia.
IK pasiilgau labai vaikų.Mažosios nuo kalėdų nemačiau dėl sesijos. Ir atlėks tik šeštadienio dienai,ryte atvažiuos,vakare išlėks abu.
Mažajai pirmadienį mokslai prasideda,mažasis dirbs sekmadienį,už kelionę.
Tai ko neišveš,siūsiu į UK.Taip ir kepiau su ta mintimi.
O valgyti visai nevalgau ką kepu,man kvapų pakanka.
Prašau nenutylėti ir pačioms,čia aš taršku visomis temomis.Liniukas kokį ūkį laiko,IKkokius laukus prižiūri,Sapniukas mamą slaugo,Jurginėlis irgi augina,verda,siūvinėja...............visų ir neišvardinsiu.Mes fainuolės-gražuolės.
Sapniuk,tau gerai sixpeką turi ir taip be treniruočių. O gal kad vieną kartą gimdei?Žinai kaip daug vaikų ištampo tą pilvą?Juokauju. "Lancet"nežiūri serialo?Nu koks fainas.Gaila kasdien tik po serijąmėto.
IK,palauk,kai išvažiuos vaikai,kepsi ir tu.
Mažajai pirmadienį mokslai prasideda,mažasis dirbs sekmadienį,už kelionę.
Tai ko neišveš,siūsiu į UK.Taip ir kepiau su ta mintimi.
O valgyti visai nevalgau ką kepu,man kvapų pakanka.
Prašau nenutylėti ir pačioms,čia aš taršku visomis temomis.Liniukas kokį ūkį laiko,IKkokius laukus prižiūri,Sapniukas mamą slaugo,Jurginėlis irgi augina,verda,siūvinėja...............visų ir neišvardinsiu.Mes fainuolės-gražuolės.
Sapniuk,tau gerai sixpeką turi ir taip be treniruočių. O gal kad vieną kartą gimdei?Žinai kaip daug vaikų ištampo tą pilvą?Juokauju. "Lancet"nežiūri serialo?Nu koks fainas.Gaila kasdien tik po serijąmėto.
IK,palauk,kai išvažiuos vaikai,kepsi ir tu.
Aš tai šią žiemą dar tinginiauju, valgau ir neplonėju Reiktų malkas tvarkyti, bent pajudėčiau, bet dar sniego daug. Nu sūrius dar darau Susitvarkiau PVM mokėtoju būti, tai nusamdžiau buhalterę popieriams. Ir, kad pati tingiu, ir, kad galva būtų rami.
Ingridėl, tai kiekviena savaip mes ir geros, ir gražios, ir protingos
žiūrim serialą Voroninai per rusus- žvengiam
žiūrim serialą Voroninai per rusus- žvengiam
Labas rytas.
Na visai skanūs sveikuoliški sausainiai gavosi be cukraus ir miltų. Nuo kalėdų tiek dar džiovintų slyvų,datulių,kokoso,saulėgrąžų,riešutų.Viską sudėjau avižų ir vau.
Su kuo malate riešutus?Antrą kavamalę su gadinau,visai nuja,tik kartą pupeles malėme.
Ingrida, vargu ar kepsiu.
Jau dabar dukra su dideliausiu pasiryžimu naujais patiekalais mane lenkia. Ai, nebent kas smarkiai neisiseka , tai atlekia pasikonsultuoti, kaip galima pataisyti.
O sūnaus vakarinė maldelė "duok 5 eurus" . Išeina sportuoti , paskui prisiperka kebabų ar panašaus šlamštmaisčio. Palieku vakarienės, bet dažniausias atsakymas : nenoriu.
Vakar kepiau orkaitėje upėtakį , įdarytą slyvomis ir krapais. Tai turėjome naktipiečiams suvalgyti likutį, nes vėl buvo "nenoriu" . Įtariu, pradėsiu likimo prašyti, kad apsinuodytų tais kebabais. Nusibodo.
Jau dabar dukra su dideliausiu pasiryžimu naujais patiekalais mane lenkia. Ai, nebent kas smarkiai neisiseka , tai atlekia pasikonsultuoti, kaip galima pataisyti.
O sūnaus vakarinė maldelė "duok 5 eurus" . Išeina sportuoti , paskui prisiperka kebabų ar panašaus šlamštmaisčio. Palieku vakarienės, bet dažniausias atsakymas : nenoriu.
Vakar kepiau orkaitėje upėtakį , įdarytą slyvomis ir krapais. Tai turėjome naktipiečiams suvalgyti likutį, nes vėl buvo "nenoriu" . Įtariu, pradėsiu likimo prašyti, kad apsinuodytų tais kebabais. Nusibodo.
Mano sūnus irgi ne baigia su maistu eksperimentais... Dabar jokių angliavandenių tik mėsa geriau jautiena ir kiaušiniai na dar koks avokadas ir agurkas
Sveikos
Nei kepu nei žadu kepti
Vakar užsidėjau sau medalį perėjau kelis patikras dabar tik rezultatų sulaukti, ai cukrus ant ribos vėl
Sveikos
Nei kepu nei žadu kepti
Vakar užsidėjau sau medalį perėjau kelis patikras dabar tik rezultatų sulaukti, ai cukrus ant ribos vėl
Tai aš turiu dar vaikų antras puses. Maniškiai irgi namie sveikuoliškai gyvena,mažius gi namie mėsos nevalgo,vien žolę.Čia pas mane pavalgo.
Girdisi vėjas baisulingas visą naktį.Tai net nežinau ar važiuosime miškan,o norėtųsi.
Girdisi vėjas baisulingas visą naktį.Tai net nežinau ar važiuosime miškan,o norėtųsi.
O pas mus lietus baisulingas
Sūnaus antra pusė glitimo netoleruoja
Sūnaus antra pusė glitimo netoleruoja
Labas
Ingrida, vat pagalvoju kiek mokeciau uz mamos prieziura visa para, tai fantazija atsoka, tokia reiksminga pasijauciu Juokauju,
Nesportuoju as, tik hantelius kilograminius karts nuo karto pakiloju.
Ingrida, vat pagalvoju kiek mokeciau uz mamos prieziura visa para, tai fantazija atsoka, tokia reiksminga pasijauciu Juokauju,
Nesportuoju as, tik hantelius kilograminius karts nuo karto pakiloju.
Lyžukiuk, jei ant ribos, lb įsiklausyk ir kad nebūtų kaip man, jau laikykis sveiko gyvenimo būdo, nes nuo tų tablečių man labai blogai, blogiau, nei nežinodama negėriau.
Tik užsimirši ir liga čia pat. Antro tipo diabetu labai daug serga, net patys nežinodami.
Dėl kepinių, tai jau niekaip nesigautų nepriryt, jei šviežias, kvepiantis
Vakar svėriausi, svoris žemyn nepajudėjo, gal dėl to, kad buvau nutrūkusi nuo grandinės, ryjau viską iš eilės ir daug duonos, gėda pelėda.
Tik užsimirši ir liga čia pat. Antro tipo diabetu labai daug serga, net patys nežinodami.
Dėl kepinių, tai jau niekaip nesigautų nepriryt, jei šviežias, kvepiantis
Vakar svėriausi, svoris žemyn nepajudėjo, gal dėl to, kad buvau nutrūkusi nuo grandinės, ryjau viską iš eilės ir daug duonos, gėda pelėda.