labas
Vasarema, Jurginėlis geras
oras už lango bjaurus
tai kiek reik tuos daugiagalvius apipjaustyt? ir nupjautą viršūnę po žemėm kavot? nesupus?
Sveikos
Antra diena geriu naujus vaistus, aiškiai per stiprūs, o tabletytės tokios mažytės, neina jų perskelti. Turbūt gydytojai nesakysiu ir negersiu. Jau tooooks nerimas apėmęs ir didžiulis nepasitikėjimas. Išgėriau stiprios kavos, bet vistiek dar neatsipaipalioju.
D., ryt į darbą, gal dėl to greičiausiai, nesuprantu, ko taip bijau, juk nieko ten nėra baisaus, na iškuis visas prekes, ištaršys, vistiek kaip nors susidėliosiu pagal planogramas, bet vistiek kūnas reaguoja. Norėčiau gyventi, kaip Ingridutė, pati sau ponia būti, nori po mišką bastais, nori daržuose kuities, nori turguje pastovi ir niekam ne ačiū, juokauju suprantama, nepykit. Čia kaip prie suskilusios geldos pasvajojau.
Antra diena geriu naujus vaistus, aiškiai per stiprūs, o tabletytės tokios mažytės, neina jų perskelti. Turbūt gydytojai nesakysiu ir negersiu. Jau tooooks nerimas apėmęs ir didžiulis nepasitikėjimas. Išgėriau stiprios kavos, bet vistiek dar neatsipaipalioju.
D., ryt į darbą, gal dėl to greičiausiai, nesuprantu, ko taip bijau, juk nieko ten nėra baisaus, na iškuis visas prekes, ištaršys, vistiek kaip nors susidėliosiu pagal planogramas, bet vistiek kūnas reaguoja. Norėčiau gyventi, kaip Ingridutė, pati sau ponia būti, nori po mišką bastais, nori daržuose kuities, nori turguje pastovi ir niekam ne ačiū, juokauju suprantama, nepykit. Čia kaip prie suskilusios geldos pasvajojau.
Labas
jurgineli, koks cia naujoviskas cibuliu sodinimo budas
Meri, visur gerai kur musu nera. Ingrida turi daug arklio galiu.
jurgineli, koks cia naujoviskas cibuliu sodinimo budas
Meri, visur gerai kur musu nera. Ingrida turi daug arklio galiu.
QUOTE(jurginėlis @ 2019 02 01, 09:59)
tai kiek reik tuos daugiagalvius apipjaustyt? ir nupjautą viršūnę po žemėm kavot? nesupus?
O matei jau užaugusius svogūnus ? Tai kiek jie po žeme pasislėpę ? Ogi tiek, kiek jiems pagal prigimtį priklauso.
Sodinamos galvos geriausia iki pusės.
Beje, nupjaunant ar su smulkia tarka brūkštelėjus per šaknis , pašalinamos sudžiūvusios ar šiaip apgedusios pernykštės šaknys ir tuo pačiu paskatinamas naujų šaknelių augimas. Svogūno stiebas ir šaknies kaklelis telpa pusės cm ir mažiau atstumu. Tai yra pavojus pjaustant per daug apačias nupjauti "iki stiebo vidurio" , kur jau nė su žiburiu nebus šaknelių. Todėl tokie net nesudygsta. Kad geriau įsivaizduoti, kiek pjauti, galima žemyn perpjauti galvą ir ištyrinėti, kurioje vietoje yra šaknies kaklelis - stiebas.
Dabar jau aš nesuprantu dėl svogūnų Visą gyvenimą, nu daug jau daug metų , daugiagalvius kišu į žemę visiškai. Taigi kokia savaitė ir išdygsta. Nėr buvę, kad kokia neišlįstų. Kai auga ir išlipa mažos galvutės aukštyn. Bet per giliai itgi negerai, tada maži užauga.
Merii, aš Ingridai nepavydžiu, arklinės sveikatos reik po miškus tiek duotis, gi nevaikštinėja, o nugarą lenkia. Aš suprantu, kad tos laisvės pavydu, bet kaip čia pažiūrėsi, kartais gal ir trūksta tų stabilių pajamų.
Merii, aš Ingridai nepavydžiu, arklinės sveikatos reik po miškus tiek duotis, gi nevaikštinėja, o nugarą lenkia. Aš suprantu, kad tos laisvės pavydu, bet kaip čia pažiūrėsi, kartais gal ir trūksta tų stabilių pajamų.
liniau, ne tu viena nesupratai, ir as prie nesuprateliu. As svogunus negiliai, bet pilnai suslepiu i zeme. Na, jei apie svogunus: ar viengalviu sodinuku virsus nupjaunat pries sodinant? As nepjaudavau, gal as kokia labai atsilikus z.u. srity
Ingridai tokios laisves nepavydziu. Net pagailiu isivaizduodama ja su dviem kibirais spanguoliu brendancia pelke iki masinos
Ingridai tokios laisves nepavydziu. Net pagailiu isivaizduodama ja su dviem kibirais spanguoliu brendancia pelke iki masinos
Oi mergaičiukės,net nusišypsojau. Ačiū,ačiū. Bet už tai kokie raumenys ant šlaunų,mb kas antrą dieną treniruojasi ir tai pavydi. Turėčiau valios jei sexpeką susitvarkyčiau galėčiau į varžybas važinėti.Sexpekas,čia pilvo raumenys.Aš mb sakau čia mano nukabęs pilvas toks moters sexpekas.
Tris valandas atidirbau virtuvėje,lygiai tris valandas. Bet tortas gatavas,vafliukų prikepta,sveikuolių sausainių prikepta. Iš ryto eglišakių,į mišką baugu,tai netoli apleista sodyba,kelios eglės didelės dielės,tai pasišokinėdama,pasitreniravau ir pasiskyniau,o tada vainikai šiltnamyje.Visus šiltnamius pabaigiau nudaužyti.Spėjau ir mažiui megztinį pasišildant pamegzti. Na tai kokia aš bedarbė??????
Puikios kojinės iš kilogramo šuns vilnos,išėjo 7 poros.Negaliu atsidžiaugti mikštos mikštos,pati vienas nešioju, o šiltumo..............
Mažius negali grynos vilnos nešioti,o atrodo taip stengiuosi kuo grynesnė,tai dabar mezgu iš pusę vilnos,bet koks minkštas megztinis gaunasi.Noriu jau mb ir puženčiui tokio.
Ai mb sukritikavo parodytą stalą,sako ta žievė padžius,nukris.Sakau kuo nors sutepk,tada jau nenatūralu...........
Tris valandas atidirbau virtuvėje,lygiai tris valandas. Bet tortas gatavas,vafliukų prikepta,sveikuolių sausainių prikepta. Iš ryto eglišakių,į mišką baugu,tai netoli apleista sodyba,kelios eglės didelės dielės,tai pasišokinėdama,pasitreniravau ir pasiskyniau,o tada vainikai šiltnamyje.Visus šiltnamius pabaigiau nudaužyti.Spėjau ir mažiui megztinį pasišildant pamegzti. Na tai kokia aš bedarbė??????
Puikios kojinės iš kilogramo šuns vilnos,išėjo 7 poros.Negaliu atsidžiaugti mikštos mikštos,pati vienas nešioju, o šiltumo..............
Mažius negali grynos vilnos nešioti,o atrodo taip stengiuosi kuo grynesnė,tai dabar mezgu iš pusę vilnos,bet koks minkštas megztinis gaunasi.Noriu jau mb ir puženčiui tokio.
Ai mb sukritikavo parodytą stalą,sako ta žievė padžius,nukris.Sakau kuo nors sutepk,tada jau nenatūralu...........
viengalvius sukišu žemėn, palieku tik viršūnėlę čiut apiberinat žeme, nu neužkasant. Jų neapipjaustau. Teta viršūnėles nusikarpo, bet abiejų cibuliai panašūs, nors manieji vėliau prasikala.
Daugiagalvius pernai sodinau nepjausčius, gražiai pakavojus-nuroviau spirgiukus.
Po to išgirdau, kad reik apipjaustyt
Tad galiu drąsiai trečdalį rėšt?
nagus nulakavau, et, kad kas makaulę pagrąžintų
Meri, turiu tą laisvę, bet kaip Ingridėlė duotis po miškus daržus turgus ir su saldumynais-tiek parako pas man nerasta..... Ana išskirtinė motera ai, dar gi mezginius jos pamiršau
Daugiagalvius pernai sodinau nepjausčius, gražiai pakavojus-nuroviau spirgiukus.
Po to išgirdau, kad reik apipjaustyt
Tad galiu drąsiai trečdalį rėšt?
nagus nulakavau, et, kad kas makaulę pagrąžintų
Meri, turiu tą laisvę, bet kaip Ingridėlė duotis po miškus daržus turgus ir su saldumynais-tiek parako pas man nerasta..... Ana išskirtinė motera ai, dar gi mezginius jos pamiršau
Jurginėli, aš taip žiauriai neapipjaustau Nupjaunu viršūnėlę, kad daigams lengviau lįsti, mano mama taip sodindavo, aš irgi
Ingridel, dabar tu mane sujuokinai su senovine skalbimo lenta vietoj pilvo ir brandziu moteru fitneso varzybomis.
o viengalviu virsuneles pjaunat
o viengalviu virsuneles pjaunat
Liniuxxx, paeksperimentuosiu su keliais
O ką ten viengalviams pirskiukams pjauti? Nee.