Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 30, 19:08)
Ate, pas tave visi  wub.gif vienu kartu.
Kažin , maniškis kur iš tavęs gautas - žydės ? Pernai žydėjo. O šiemet popintas nė lapų nenumetė .Reikės rytoj apžiūrėti, kaip maniškiai raudoni laikosi. Dvejose plačiuose vazonuose po kelis susodinta, šaltoje palangėje žiemoja.

Jei mylėjai, pailsėt nedavei, žydės, tik vėliau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ate, dar ir čia pagirsiu tavo grožius smile.gif, kiek tam lovelyje svogūnu?
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Ate, koks grožis wub.gif Gal, kartais man kokį nediduką rastum, į vieną siuntinį su Jurginėliu? Jurginėlio dar neklausiau, bet žinau, kad Jurginėlis geras.
Pas mane žydi paprastos amarilės sodyboje ir stiklintame balkone. MB gavo dovanų taip keistai supakuotą amarilės (o gal ir kitoks pavadinimas, neuvo etiketės)svogūną su žiedstiebio užuomazga, nežinojome, ką su juo daryti. Šaknys nukirptos, susukta į kažkokį parafiną ir apipurkšta blizgučiais. Gal taip ir reikėjo laikyti? MB jį išlupo, pasodino į žemę ir nieko prasiskleidė 4 žiedai ant stiebo, dar vienas stiebas ruošiasi žydėti.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2019 01 31, 10:45)
Labukas 4u.gif
Ate, koks grožis wub.gif Gal, kartais man kokį nediduką rastum, į vieną siuntinį su Jurginėliu? Jurginėlio dar neklausiau, bet žinau, kad Jurginėlis geras.
Pas mane žydi paprastos amarilės sodyboje ir stiklintame balkone. MB gavo dovanų taip keistai supakuotą amarilės (o gal ir kitoks pavadinimas, neuvo etiketės)svogūną su žiedstiebio užuomazga, nežinojome, ką su juo daryti. Šaknys nukirptos, susukta į kažkokį parafiną ir apipurkšta blizgučiais. Gal taip ir reikėjo laikyti? MB jį išlupo, pasodino į žemę ir nieko prasiskleidė 4 žiedai ant stiebo, dar vienas stiebas ruošiasi žydėti.

čia jie tipo taip apsaugo svogūnelius, dabar žiuriu mada ir jurginus ir amarilius taip apipurkšti, olandai jau keli metai tokius siuntineja tik aišku be blizgučio smile.gif

o matet rimi prekiauja strelicijomis tai isivaizduokit tas jos žiedas tai metalinis pagaliukas su plasmasiniu žiedu, gerai dar kad pardaveja paprotino bis.gif o tai bučiau už7 eur tokia nesamonę nusipirkus biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, Lyžuka už info. Atsilikusi aš, bet man toks barbarizmas, nupjautos šaknys net gyvo svogūno kabinta. Suprantu, kad miegantį svogūną tuo parafinu padengti, bet augantį... jam juk skaudėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2019 01 31, 11:02)
Ačiū, Lyžuka už info. Atsilikusi aš, bet man toks barbarizmas, nupjautos šaknys net gyvo svogūno kabinta. Suprantu, kad miegantį svogūną tuo parafinu padengti, bet augantį... jam juk skaudėjo unsure.gif

jei ten viskas taisyklingai auginta, tai senos šaknys nunyksta, lapai irgi, svogūnas pailsi, kaupiasi žydėjimui ir va jau link pavasario pradeda naują gyvenimą, išleidžia naujas šaknis jau kartu su nauju žiedynstiebiu, o kad kabinta tai kažin ar rankomis tai atliekama o jeigu ir rankomis, visur atgrubnagiu buna mirksiukas.gif
Papildyta:
Liniuxx, parodyk vyrui gal ideju pasisems smile.gif
https://www.facebook...f=page_internal

va man patiko:)
https://scontent.fpl...amp;oe=5CF08749

https://scontent.fpl...amp;oe=5CED7F25

https://scontent.fpl...amp;oe=5CF4A2C3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 31 sausio 2019 - 11:18
Pasikabinau teliką ant sienos, gavosi per centrą, tiesiog idealiai wub.gif , dabar niekaip nesiseka pagauti kanalus, tik wifi sėkmingai prisijungė, ot, bobulė netikus biggrin.gif
Neįžiūriu instrukcijos, tai atsisiunčiau iš dėdėd googlės geradario, kompe išsididinti galima smile.gif
Mučinu naujoką toliau.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2019 01 31, 11:02)

Gailestingoji tu mūsų. 4u.gif biggrin.gif
O kai pati sodini svogūnus daugializdžius ir viršų apačią nupjauni, tai neskauda ???
Lyžuka, ta paskutinė nuotrauka tai žudanti. Jau ko nekenčiu, tai blogai apdirbtų baldų. O ypač suolų, kur pėdkelnes sudrasko. bash.gif
Liniukai, pas mus buvo paroda tokio tautodailininko. Jis pridrožęs angelų iš skirtingo medžio. Tiesiog nerealūs. Bet tai tik pasigėrėjimui. Dar jis rodė išdrožtų indų iš beržo gumbo, iš slyvos wub.gif Kur šakelės trukdė ir iškritusios, užtepta epoksidine derva, tai tokie nerealūs langeliai. Nors nesu mėgėja tokių medinių indų, bet būčiau pirkusi. Tik nepardavė. Labai jau nerealus grožis. Kažkas panašiai čia ir tas stalas su stiklu.
Atsakyti
Labas

jautruole musu vasarema 4u.gif

IK, na as daugiagalviams saknu niekada nepjaunu ax.gif

Perziurejau seklu atsargas, mintijau kelias paprikas pasiset, nera ne vieno pakelio, nei vienos seklytes bigsmile.gif Arbuzu, melionu, pomidoru, agurku pilna. Teks papriku seklu pirktis. tongue.gif

norejau rast internete medovy spas seklu. Meta gugulis rusiska svente biggrin.gif Dar noreciau miltingu raudonu, gink Dieve neruksciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 31 sausio 2019 - 16:18
Lyžuka, maniškis ne tiek meninikas biggrin.gif Tas stalas tai padaromas, turim ir epoksidkės, bet kas pirks, nes brangiai gaunasi. Ryt nuvešim tą didelę lentą vienai jaunai moterytei, jau nemažai darbų ji nupirkusi. Užsakė tokią lentelę- 40ant 100cm. Bet labai neblogai žiūrisi smile.gif
O aš visad svogūnams biškiuką nupjaunu apačią, o virš tai daugiau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tik šiandien apžiūrėjau dirbinius iš medžio.Paskutinis stalas- wub.gif wub.gif Ney mb įmečiau pažiūrėti.A.a. senelio duona buvo medžio darbai.Užsakymai ateidavo į namus,juk tarybiniais laikais nebuvo galima pardavinėti turguose. bigsmile.gif Kažkaip verslo liudijimą išsiimdavo,už tai pensijos neužsidirbo(čia kaip aš biggrin.gif ).Bet kokius verpimo ratelius gamindavo,Ameriką net yra pasiekę,karnizus,dar turime namie vienus ir sodyboje,riešutams gliaudyti velnius,vazas. ax.gif
Atsakyti