Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Oi, Sapniuk, galvoju, juoktis negražu, ale taip negraudžiai parašei ax.gif
Deja, bet vaikai renkasi savo kelius, mes irgi gal kažkaip maištavom.
Atsakyti
LAbukas

SApniuk 4u.gif 4u.gif As ir uz tai,kad jau geriau marcia,o ne zenta sunus parvede...O su kokia tautybe gyvent,jiems rinktis..MAn ir nelabai pasiseke su puszenciais ir pusmartem ax.gif Pusmarte lenke,puszentis-negras ax.gif Nu ir ka padaryt...

Beje is FB dukra senai ismetus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
paguodei, giega
cia ne tautybe esme, bet, kad vaikis pavarde pakeite. Senoji visai nebloga buvo, o cia taip drastiskai snai ir suzydejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 06 vasario 2017 - 11:53
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 06, 08:50)
paguodei, giega
cia ne tautybe esme, bet, kad vaikis pavarde pakeite. Senoji visai nebloga buvo, o cia taip drastiskai snai ir suzydejo ax.gif

NA bet gi neoficialiai pakeite mirksiukas.gif O FB kaip nori taip pasivadini mirksiukas.gif MAno pavarde FB irgi nera pilna..O MB is vis klicka.
Atsakyti
Tikrai gerai Giega sako, kas tas FB, ir aš ten išvis be pavardės tik vardu pasivadinus tai ką dabar kiti gali pagalvot? Kad skirtis ruošiuosi:D Gi neoficialiai čia keičiais smile.gif
Atsakyti
tas ir yr, kad oficialiai. Pries savaite sake, kad vaziuos i ambasada, ko pasekoj pasikeis pavarde i daniska.
Ziuriu ukrainietiska filma Я никогда не плачу . Va cia pas buvusia zmona atsikrausto vyras su nauja nescia zmona.
Mano problemos, smulkmena ax.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif O tai kam jam keist ta pavarde g.gif Ir dar drauges pavarde pasiimt?O jie vede?
Net jei pasa,sakykim daniska issiimi,tai vistiek ten juk savo pavarde irasai...
Nors MB kazkada sake,kad jei imtume angliskus pasus,tai biski pavardes pakeistume..KAi musu rusiska pavarde,tai gale uzdetume -off.NA kaip SmirnOFF mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va ir as apie tai, kam ta pavarde keist blink.gif blink.gif blink.gif
jokiu su varnelem raidziu ner, lengvai tariama.
Ne drauges pavarde paeme, o kazkokia lieva.
Atsakyti
Sapniuk, būta bėdos. Na, kažkur auklėjime spragą padarei ir dabar jau nepakeisi. Kokiu vardu ar pavarde, tavo vaikas ir viskas. Va, Giegos problemos didesnės ir neaimanuoja.
Giega, labai nesinervuok. Meilė trunka 3-4 metus, paskui gausi kitą pusžentį. O lenkės yra gerai. Fanabernos, neleis tavo bernui susmukti. 4u.gif
Tokia jau mūsų dalia, kad suaugę vaikai dar negalvoja ir mus skaudina.
Atsakyti
TAda visai nesuprantu,kam reikejo pavarde keist g.gif Na ten pabaiga kokia palengvint,patrumpint,tai dar dar...

OI biggrin.gif Dukra jau 5m su tuo paciu draugauja...Ir vis tikejomes,kad kita parves,bet bet biggrin.gif Sunaus lenke ir tokia tyli rami pelyte..Nieko ji ten nevadovauja tam sunui,nors visai galetu..O tai ziuriu,kad sunus vos neislaikytinis daros.Aisku dirba,bet nesistengia...Nei pagal specialybe ieskos darbo,nei kazka kita mokintis nori...O mergike dirba issijuosus ir pirkineja maniskiui firminius rubus-i kitokius tas ne neziuri biggrin.gif biggrin.gif

Blyn blyn,kodel i ta LT tokie brangus bilietai...MAn siemet dvejos vestuves,vienos liepa,kitos rugpjuti,ir kainos blink.gif I Lenkija tom pat dienom uz kapeikas nuskrist galima...I Ryga irgi per puse pigiau...JAu ziurejau su persedimu,bet net is tos pat Lankijos i LT bilietas 80sv blink.gif KAi is UK i Lenkija tik 30sv...
Atsakyti
giegut, as taip pat nesuprantu to, ko ir tu nesupranti biggrin.gif Kam keist?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 06, 13:05)
giegut, as taip pat nesuprantu to, ko ir tu nesupranti biggrin.gif Kam keist?

tai gal nori kuo mažiau nuo tikru danu skirtis?
Atsakyti