Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 28, 11:04)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kaip ir aš

net ta iš baltymu negaminau, turiu kitoj vietoj problemų  mirksiukas.gif

Nieko nesutraukia, gi šlakelis to pieno, dar sviestas paviršiuje.
Snigo visą naktį, nė iš namų išeiti.
Mano katinas gauna sūrio , mėsos ir kartais sausiako paskanauja. Desertui peliukų pasigauna malkinėje.
Vėl gal trys dienos namie nėra. Kažkur šustras vestuves rado, greičiausiai su nuotaka permiegoti eilėje laukia. Vėl pareis visas apdraskytas.
Atsakyti
Lyžuka, truputį pigiau, bet siuntimo išlaidos, plius laukimas, ne ką pigiau gaunasi. O čia šiandien užsakiau, ryt poryt atveža.

Iš Kaimuko, pala, pala, bus tau, kai katinui pateiks alimentų sąskaitas biggrin.gif

Justės kavalierius kastruotas, šįryt aplankė panelę biggrin.gif , buvęs Čiaumuko draugelis, kartu lb draugavo, vasarą net į namus iš jo bliūdo paėsti įleisdavo. Lb bendraujantis. Kaimynė pavogė jį iš Žemųjų Šančių. Savaitę laikė uždarytą, tai jis ir neieškojo senųjų namų. Taip ir liko. Man į galvą neateitų svetimą katiną iš kiemo vogt. Gerai, kad nematė, būtų jai. Lyg kiemuos savų paklydusių nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 28, 11:49)
https://www.zooplus.de/

maistai normalus, prie kiekvieno yra atsiliepimai, tiko netiko, kas netiko, buvo momentas kai iš vis siuntimas nekainavo,  paskui padare 12 eur tai siuntemes keli iš darbo susideje viena siunta, o dabar matyt pamate kad neapsimoka tai jau yra svorio limitas 31 kg bet man vistiek geriau negu čia vietoj pirktis mano maistą  mirksiukas.gif

Laba,
Lyžuka, aš pas jį perku. Tikrai normalios kainos ir kokybė. Pasidairyk.
Atsakyti
gal labai jau gražus tas katinas buvo biggrin.gif

iš mūs gatves žinau kad yra pavogę labradorą, ale taip jam ir reikia biggrin.gif grauždavo mūs sodinukus, nes laikė palaidą ir tas eidavo kur norejo bigsmile.gif

Merri turbut žiurint pagal maista, aš perku jossera 15 kgx2 pakuotemis tai man geriau gaunasi, beto tikrai žinau kad koks nesusenes su pakeista galiojimo data, kaip kad čia lt buvau užtaikius o katems šituos perku:

https://www.zooplus....x_so_gut/617082

kiekis didelis nereikia po kelis pakelius pirkineti , o dar dukra megsta visokiu katems žaisliuku prie to pačio užpirkti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 sausio 2019 - 14:56
Kavalierius juodas, tik po kakliuku balta skarelė biggrin.gif
Nusiunčiau dukrai nuorodą, jei ji sugalvos, tai kartu. Felikso nėra ragavus mano panelė. Db atradau Leonardo maxi dideliais grūdais, tai lb noriai kramto, neryja ir jai patogu iš letenėlės pasiėmus ėsti.
Nu va kaip laiku, baigiasi dujos, o nedaug liko baigt virt. Gal spės. Kaip atsibodo kaskart rūpintis, ką vyrui į darbą pietums įdėt, bet ką daryt, nesedės nevalgęs, po valgyklas jis neina, nes su specofke, tyngi persirengt, tai visi nešasi iš namų maistą.
Atsakyti
Sėdžiu visą dieną namie prie buhalterijos. Net pas šunį nebuvau, sūnų nusiunčiau. O bernai nuo pietų malasi su keturračiais po pusnis, dabar išlėkė pas draugelį, bandys bagį kurti. Po kelių metų nors viena normali žiema. O tai berniokas prakiurksodavo prie kompo. O šiemet jau visos popietės vos ne iki vidurnakčio - lakstymai po laukus. wub.gif
Pas mane po langais - žiemos safaris. Vaikšto stručiai aukštai kojas keldami , sniege prabuksuoja. Nepagalvokite, kad haliucinacijos. Turiu po nosimi zoologijos sodą . wub.gif Vakarais pulkelis kurapkų išlenda, naglas kiškis vis šunį iš proto veda, Lapė bando kartais šuns kantrybę, tik nutrijos kažkur po šiaudais lindi. Ai, dar prakartėlė su avelėmis. ax.gif

Matyt, gripas kimba. Bent jau sloga tai tikrai. Snargliai upeliu varva ir pykina. Dabar kavos karštos pasidariau, dukros tortuko nusivogiau pasilepinimui. Niekas negelbsti.
Jau pareiškiau vaikams , kad patys sau ir tėtukui vakarienę darytų, o aš eisiu įsikuisti į patalus ir kokį romaną paskaityti.
Atsakyti
labas 4u.gif

Ingridėl, laidą pražioplinau, reiks nete pasiieškot. O tu ką bandei?

Kaimietukei sveikatos 4u.gif pasikaitink kojas, valgykit vitaminą c, tą senovinį žirniukais mirksiukas.gif
ir visoms nesirgti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vakar buvom šviesos festivalyje, praėjom pėščiom pusė miesto, pamatėm ir gražių, ir visai nekokių instaliacijų. Parėjau be kojų biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus veža vasario 16 į Klaipėdą , šviesų kažkoks irgi renginys. Tai dar galvoju, ar važiuoti. O 10 važiuosim į Jelgavą, ten ledo skulptūros, Reinikio koncertas, fejerverkai. Dar galėtų į stintų šventę važiuoti, bet nėra noro, žmonių daug, stintos brangios biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyžuka tai bandei receptą? bigsmile.gif
Jurginėli pagal laidą viriau sriubą panašią ir prisiminiau keptus burokėliu.Bet visų nesuvalgėme,tai sudėjau šaldytuvan,vaikai grįš savaitgalį dėsiu į salotas. mirksiukas.gif
Liniuk,oho kai jūs važinėjate. wub.gif
Atsakyti
oho IK stručių užsiveisus? smile.gif

Sveikos smile.gif

Liniux o čia jus savarankiškai ar kokia organizacija vežioja?

nebandžiau dar verysad.gif, bet tikrai išbandysiu kai įkvepimas pagaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus viena bendruomenė pagal projektą nusipirko autobusą, tai reikia gi pinigus uždirbti. Ir organizuoja keliones, aišku, dažniausiai į kokias šventes, kad tik nuvežti ir parvežti. Bet mums kelis kilometrus tik nuvažiuot su savo mašina, tai visai gerai, kol nedarbymetis, kol karvių nereik 3 kartus melžti.
Atsakyti
Lyžuka, kaimynas entuziastas turi visą zoologijos sodą. biggrin.gif
Bernas laimingas iki ausų grįžo iš mokyklos. Savaitei karantinas. Jau skambinasi draugeliams keturračius kurti ir į laukus.
Privertė vėl sniego. Prie mūsų akių gretimoje gatvėje DPD furgonas užsikasė. Nuvažiavo sūnus su traktoriumi, išvaduos.
Lepinuosi namie, kaulus suka, nors sloga kaip ir praėjo.
Atsakyti