Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Jurginėli,ką iš rytinės laidos kulinarijos darei?Aš tai šiandien burokėlius skaniai pamarinavau ir paskui kepiau.Rytoj pusryčiams sumuštiniai vietoje fermentinio sūrio bus burokėliai.Pradėsime gyventi sveikai. ax.gif mirksiukas.gif
Galvojate tinginiavau nieko nekpeiau?Prie sriubos sūrio vafliukai. mirksiukas.gif
Mačiau draugystės pyragą,pasirodė daug darbo. ax.gif
Kitą savaitgalį grįš vaikai,atidarysiu konditerijos fabrikėlį. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

IK o nesutraukia varškes tas verdantis pienas?
Atsakyti
Gražiai pusto.
Kaupiuosi, reik siuvamąją traukt, pamušalą sijonui ir kailinei liemenei sukirpt ir susiūt. Nagai atgrubę, ne tai kaip anksčiau. Vis atidėliojau, bet kiek galima biggrin.gif
Esu pyraginė, o su varške alpamai niam niam, prie darbo lb skanių varškės kąsnelių pirkdavau, nebuvo sąvaitės, kad puskilogramio nepirkčiau.
Šiandien dukra kepa duonytę ir man klius wub.gif užsisakiau.
Katė konservus baigia, ryt teks iki seno darbo važiuoti pirkt arba sakytis per kurjerį Iš Pet24 .
Žalia stotelė naujas pomidorų veisles reklamuoja. Bet, kaip anksčiau minėjau, pirksiu skiepytus daigus iš turgaus.
Atsakyti
Man kažkaip varškės kepiniuose nepriima organizmas, bet nesakau kad skanu mirksiukas.gif , skaniausia yra vaisiniai pyragai ....

Merri kokius perki? Brangu tam pet mirksiukas.gif , man dar juokingas jų įpakavimas kai kiekvieną šnypštuką į atskira ir kartais dardidelę dežė pakuoja , kažkada buvau gal 4 rūšių konservu užsakius kai kuriu tik po 1-2 vnt tai taip ir atėjo pvz 1 mažyte dežute konservu o dėžė kaip nuo žieminiu batu biggrin.gif

lyg snigti bande, bet dabar tylu, ramu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 sausio 2019 - 09:03
Labas

Meri, koks cia balabonas skiepyti pomidorai blink.gif Suprantu obelu, slyvu skiepus, o pomidorai?

Gal net nereik sakyt, kad nieko saldaus nekepiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 28, 10:59)

Gal net nereik sakyt, kad nieko saldaus nekepiau ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kaip ir aš

net ta iš baltymu negaminau, turiu kitoj vietoj problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
Nemanau, Kikoj dar brangiau. Siūstis visai kitos kainos, nei pirkt vietoje. Šiaip ji sausiuką ėda, bet, kadangi kieti viduriukai, priperku ir konservukų. Neduodu žmonių maisto, nors pigiausiai būtų, bet kol galiu, lai maitinasi,
Taip ir nepradėjau siūti, nėra jėgu, o prievartą priesš save naudoti irgi grybas.
Mėgaujuosi tyla namie, girdisi tik kompo dūzgimas bigsmile.gif
Sapniuk, skiepyti pomidorai yra gėris, neturiu nuotraukų, ant vieno krūmo kelių rūšių, na nemoku nupasakoti. Žmonės, kurie pabandė, paprastus meta lauk. Paprasta prižiūrėti, ypač pas ką vietos nėra daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 28 sausio 2019 - 11:11
Na, jei pradejau nuo pomidoru, tai ir apie zmoniu maista. Tu zmoniu maistu laikai kotletus, karbonadus, lasinius ar zalia mesa? To ir as neduodu, na kartais biggrin.gif O kuo blogai mesa, ar ten konservuose strutiena, elniena....

Gal ir gerai tie skiepyti, bet as toks primityvus zmogus, tai man po staromu sueis ax.gif
Atsakyti
manau tik to ir ano maišyt nera gerai, nors čia irgi labiau šunis liečia. nors pvz anas šuo su košemis išgyveno 12 metu , jis sauso neėdė, nepratintas buvo o košes pagal šunu mitybą totalus blogis yra smile.gif

o katems duodu ir sausiako pastoviai pripilta ir konservu, aš siunčiuos iš vokiečiu didelemis dežemis, bet kai dvi moment patvarko smile.gif
Atsakyti
Lyzuka, is kur siunties, įmesk nuorodą 4u.gif
Atsakyti
https://www.zooplus.de/

maistai normalus, prie kiekvieno yra atsiliepimai, tiko netiko, kas netiko, buvo momentas kai iš vis siuntimas nekainavo, paskui padare 12 eur tai siuntemes keli iš darbo susideje viena siunta, o dabar matyt pamate kad neapsimoka tai jau yra svorio limitas 31 kg bet man vistiek geriau negu čia vietoj pirktis mano maistą mirksiukas.gif
Atsakyti