Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2019 01 24, 19:59)

Šiandien MB rado viename forume auksinę buhalterės mintį " Buhalterė visada stengiasi, kad įmonės mokesčiai būtų kuo mažesni, o VMI stengiasi atvirkščiai " tongue.gif
Tai ar ne paprasčiau nusipirkti kokią paprastą programą ir pačiam susivesti.
Atsakyti
https://www.lrytas.l...Gb3On9LrGRAp3Gs
IK,nedadėjai SAVA buhalterė. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,

-11 smile.gif

einu dar šilton lovon pasivoliosiu tongue.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jurginėlis,kad ankstyva. bigsmile.gif mirksiukas.gif
Aš vis bijojau pramigti.Norėjau mažiui paskambinti,kad nepramigtų,bet abu tikrai nepramigo,išmovė savaitgaliui Kipran pasišildyti. ax.gif Dabar sakė kokios nuolaidos viskam. blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien kažko akis skauda, net maniau, kad po nakties užpuliavę.
Pasisvėriau, minus 12-ka kg hop, na ne visai, be kelių šimtų gramų, bet vistiek neblogai. Vakar paskutinį kartą ketvirtą dienos valgiau ir ištvėriau be užkandžiavimų. Tik tiek, kad su tuščiu pilvu du vakarus iš eilės niekaip užmigt negalėjau. Nenorėjau vaistų dėl miego gert, taupau, nes lb sunkiai išprašyti išrašyt. Šiaip tai nesuprantu, kam senam žmogui gailėt, gyvenimas nugyventas ir dažniausiai tokiems miegas pabėga.
Vakar su vyru pasitarėme, kad gana pyktis dėl teliko, sakė nupirkt antrą. Biski gailinu, nes išeisiu į darbą, kiek to teliko reikės, žiūriu tik keletą laidų ir yra svarbesnių dalykų, bet vaikai sako, mama, pirk, galėsi filmus per jotube ziūrėti. Nu nežinau...
Atsakyti
Man filmus per planšetę smagiausia žiūret smile.gif

Para sergi? verysad.gif

sVEIKOS 4u.gif
Atsakyti
Meri tu fantastiška. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Iš kur mergaitei tiek ištvermės ? wub.gif Iki pavasario liksi kaip smilga. wub.gif
Atsakyti
oi, nea, jokių smilgų, pasieksiu tiek, kad cukraus rodikliai susinormalizuotų ir užteks.
Atsakyti
Sninga. Rytoj iš namų neišvažiuosime. Reikės su traktoriumi pirma nustumdyti.
Išsiparinau karštoje vonioje, sėdžiu kaip grybas , gal sloga praeis.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Planuose iki sodybos su šunimi pavažiuoti,jei neaptingsime?Kol parduotuves apvažiuosime,pašte du siuntiniai laukia siūlai ir sėklos. mirksiukas.gif Nesušalkite. 4u.gif 4u.gif
Aš filmus žiūriu per specifinį kompą,kuris nebe užsilenkia,pastatytas man ant stalo,šalia kur mezgu.Per tv jokių filmų nebe žiūriu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 sausio 2019 - 08:44
Ką veikiam? Prisnigo kiek bigsmile.gif Viduržiemį kaip ir pragyvenom smile.gif Neatmenu kada pernai buvo tie baisiniai šalčiai, gal šiemet tiek nesieks?
Atsakyti
katinai su vyru iskrite miega, o mes su babuliuku kiekviena savo lovoj. Dar peciu tebekurenu.

Ziemos man jau uztenka biggrin.gif

Labas
Atsakyti